Wonen

In de categorie interieur en wonen vind je alles dat met kinderkamer accessoires, wonen, slapen en het leven binnenshuis te maken heeft. Van snoezig behang voor de slaapkamer van je prinsesje tot slaapkamermeubeltjes en kunst voor aan de muur. Maar natuurlijk ook mooie dekbedhoezen, lampjes en vloerkleedjes. Al deze bijzondere webshops met de hipste kinderkameraccessoires zijn met zorg uitgezocht op vormgeving en assortiment.

 

 

 


Kindergordijnen

Gordijnen zijn de smaakmakers van een kamer en vooral voor een kinderkamer. Kindergordijnen heeft het juiste gordijn voor het kamertje van jouw kind.

Muurstickers van Jenny's Ambachtswinkel

Een muursticker voor de kinderkamer die wel wat meer kan gebruiken, een geboortesticker om de hele straat te laten weten dat jullie een nieuwe kleine bewoner hebben?

Mevrouw Schaap

In verwachting of net een baby? Dan móet je echt even kijken bij Mevrouw Schaap, de gezellige webshop met prachtige merken voor (aanstaande) mama's en hun kleintje.

Kids Decoshop

Je kan uren zoet zijn met het doorzoeken van de Kids Decoshop webshop op zoek naar leuke accessoires voor de kinderkamer. Er is zoveel leuks te vinden!

Deez Kinderkamers

Bij Deez Kinderkamers vind je heel veel leuke spullen om de kinderkamer aan te kleden, tassen, nachtkleding en andere fijne kinderkamer-accessoires.

Pakkie: kids, home & lifestyle

Zoek je een cadeautje voor je kind, nichtje of neefje? Voor een verjaardag, voor kerst, Sinterklaas of gewoon zomaar? Bij webshop Pakkie slaag je zeker.

Alice's Garden

Van Barbecues tot parasols en van tuinsets tot zwembaden. En uiteraard fijn buitenspeelgoed. Alles voor de inrichting van je tuin en terras.