Wonen

In de categorie interieur en wonen vind je alles dat met kinderkamer accessoires, wonen, slapen en het leven binnenshuis te maken heeft. Van snoezig behang voor de slaapkamer van je prinsesje tot slaapkamermeubeltjes en kunst voor aan de muur. Maar natuurlijk ook mooie dekbedhoezen, lampjes en vloerkleedjes. Al deze bijzondere webshops met de hipste kinderkameraccessoires zijn met zorg uitgezocht op vormgeving en assortiment.

 

 

 


Deez Babykamers

Bij Deez Babykamers vind je heel veel leuke spullen om de kinder- en babykamer aan te kleden met heel veel fijne kinderkamer-accessoires en kraamcadeautjes.

Kindergordijnen

Gordijnen zijn de smaakmakers van een kamer en vooral voor een kinderkamer. Kindergordijnen heeft het juiste gordijn voor het kamertje van jouw kind.

Kids Decoshop

Je kan uren zoet zijn met het doorzoeken van de Kids Decoshop webshop op zoek naar leuke accessoires voor de kinderkamer. Er is zoveel leuks te vinden!

Geboorteborden op Geboorteplein.nl

Een nieuw leven verdient een grootse aankondiging, zoals een geboortebord in de tuin, een geboortevlag aan de gevel of een sticker of bord voor het raam.

Behang, dekbedden en boeken van…

Hanneke de Jager is illustrator van boeken en ontwerpt kinderkameraccessoires. Soms maakt ze ook zelf producten die ze in eigen beheer op de markt brengt.