4Webshops

Webshops op 4Mama

Heb je een te gekke webshop? En wil je een plekje op ons platform?

Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar de leukste webshops en websites.

Alleen de allerleukste webshops en websites komen in aanmerking voor een vermelding op 4Mama. En dat is heel subjectief, dat realiseren wij ons terdege. Waar we op letten bij de beoordeling zijn: het design van de website, de look&feel, de klantvriendelijke navigatie, originaliteit van de producten en/of samenstelling van het assortiment. Ook kijken we naar het huidige aanbod op 4Mama en of jouw webshop of website hierop een mooie aanvulling is. Dat je webshop bij onze doelgroep en binnen 1 van de rubrieken moet passen, spreekt voor zich.

Vul onderstaand formulier in en wie weet staat ook jouw webshop binnenkort op Website4Mama.nl!

Webshops en websites die door ons worden goedgekeurd, betalen voor de basisvermelding in 1 van de rubrieken (tekst + beeld+ link) € 45,- voor een jaar. We bieden tevens + pakketten aan om je webshop nog beter te promoten en gebruik te maken van ons social media netwerk om je zichtbaarheid te vergroten. Een + pakket is er vanaf € 75,- per jaar. Alle overeenkomsten gelden voor de overeengekomen periode en eindigen van rechtswege op de overeengekomen einddatum. Opzeggen is niet nodig. Verlengen kan schriftelijk (per e-mail). Als je dit tijdig aangeeft voorkom je dat je webshop tijdelijk niet vermeld zal worden. Annuleren of tussentijds beëindigen is niet mogelijk.

Je levert zelf het beeldmateriaal aan volgens onze instructies en wij maken deze verder op maat. Door ons beeldmateriaal laten maken, kan ook. Binnen het lopende plaatsingsjaar mag je éénmalig je afbeelding wijzigen zonder extra kosten. Doorplaatsing in 1 of 2 andere rubrieken is mogelijk voor €10,- per jaar, mits de doorplaatsing door 4Mama is goedgekeurd. De tarieven voor (door)plaatsing op de homepage en in onze nieuwsbrief News4Mama geven we je wanneer je webshop is goedgekeurd. 4Mama bepaalt de exacte locatie van de vermelding. 

 

Voordelen van een vermelding

4Mama schrijft regelmatig leuke product reviews. Als adverteerder mag je de producten uit je shop aanbieden voor een gratis review. We schrijven er een leuk stuk over en uiteraard linken we door naar je shop. Als we zelf met een onderwerp op de proppen komen, dan kijken we uiteraard altijd eerst of de artikelen verkrijgbaar zijn in de shops op Website4Mama. Voorbeelden hiervan kun je vinden op de pagina Blog4Mama.

De leuke producten uit je shop zullen we regelmatig op onze Facebookpagina in het zonnetje zetten en bij afname van een + pakket is dat zelfs maandelijks op zowel Facebook als Twitter. En we hebben een speciale Facebookgroep waar je jouw Facebook win-acties, nieuwe producten en kortingsacties kunt plaatsen. Helemaal voor nop. 

Een vermelding op ons platform heeft dus vele voordelen.

Aanmelden

De kosten van een vermelding worden vanaf het moment dat je webshop goedgekeurd is en besloten is welk pakket je afneemt vooruit gefactureerd voor de overeengekomen periode. De vermelding van jouw webshop wordt vervolgens de eerstvolgende maand na betaling online gezet op 4Mama. Zodra je webshop vermeld staat op de website, ontvang je hiervan bericht.

Is je webshop afgewezen voor een vermelding op Website4Mama, dan ontvang je hierover altijd bericht met de reden van je afwijzing. Verdere correspondentie hierover is helaas niet mogelijk. Je mag na 4 maanden nog een poging wagen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. In alle gevallen zal 4Mama pas uitvoering geven aan de overeenkomst, nadat de factuur is voldaan. 

Eerst nog vragen? Mail ons dan!


4Webshops

De leukste webshops.

* Verplichte velden.