4Advertisors

Adverteren op 4Mama

Bereik de bezoekers van Website4Mama.nl! 

4Mama richt zich op actieve en betrokken moeders met jonge kinderen tot 12 jaar. Ze oriënteren zich en kopen graag online en zijn tevens actief op diverse social media. Adverteren kan op onze homepage, op een van de rubriekpagina’s en/of op onze blogs, maar ook kun je adverteren in onze 2-wekelijkse nieuwsbrief: News4Mama.

Wij kiezen onze adverteerders zorgvuldig. Alleen die adverteerders, passend bij onze doelgroep en de uitstraling van de website, worden door 4Mama geaccepteerd. Het advertentiemateriaal wordt aangeleverd volgens de gegeven specificaties en wordt ter beoordeling overlegd aan 4Mama. Wij houden ons het recht voor advertentiemateriaal te weigeren. Adverteerders kunnen in dat geval geen beroep doen op het verhalen van gemaakte kosten.

Onze advertentietarieven en de laatste cijfers m.b.t. websitebezoek en leden- en lezersbestand sturen we je graag toe. Mail hiervoor naar info@website4mama.nl.

Wil je jouw product, evenement of website door ons laten reviewen? Wil je exposure voor je product en via 4Mama een winactie opzetten? Dat is allemaal mogelijk. Opgestuurde artikelen worden niet geretourneerd en blijven eigendom van 4Mama. Persberichten mag je sturen naar info@website4mama.nl. Lever je digitaal (beeld)materiaal aan, dan gaan wij ervan uit dat we deze zonder beperkingen online mogen gebruiken in relatie tot je bericht. Lever je beeldmateriaal aan, dat niet door 4Mama gebruikt mag worden of in ander gevallen waarbij 4Mama wordt aangesproken op onrechtmatig gebruik van de geleverde werken, zal deze schade verhaald worden op de adverteerder. Mocht een en ander tot een gerechtelijke procedure leiden, zal adverteerder in vrijwaring worden opgeroepen.