Buitenland

Vakantie met kinderen in het buitenland. Ver weg of wat dichterbij. Het kan zo leuk zijn! Heerlijk even helemaal weg zijn en de boel de boel laten. En dan graag naar een bestemming waar je zelf ook echt aan vakantie toekomt. Of dat nou een mega camping met zwemparadijs en animatie is omdat je (bijna) tieners het dan zo naar hun zin hebben of juist een kleinschalige accommodatie waar je hangmat of ligstoel al klaar staat en waar je ’s avonds zo aanschuift aan lange tafels voor het diner… het kan allemaal. Of wat dacht je van een camping waar je met je kids fikkie mag stoken en op avontuur kunt gaan of een actieve vakantie met wandel- en kanotochten. Fijne vakantie-aanbieders en bijzondere accommodaties met een heel persoonlijke touch! Dat zijn de bestemmingen die je hier vindt. Gegarandeerd vakantiegevoel!Camping Le Pech Charmant - Frankrijk

In het hart van de Franse Dordogne, vlakbij het plaatsje Sarlat ligt een kleinschalige camping met Nederlandse eigenaren: Le Pech Charmant.

Geniet in een Gite - Dordogne

Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving van Le Peuch, een gehuchtje in de Dordogne vlakbij Les Eyzies. Waar je helemaal tot rust kunt komen en alle privacy van de wereld hebt.

Maziéras Dordognegîtes

Maziéras - Dordognegîtes: ben je toe aan rust in je vakantie, wil je ook dat je kinderen heerlijk kunnen spelen met andere kinderen? Kijk dan eens bij Dordogne gites.

Camping Långasjönäs in Zweden

Långasjönäs Camping & Holiday Village is een camping met 100 campingplaatsen en 53 huisjes, gelegen in het uitgestrekt Långasjönäs natuurgebied

Stubai - Oostenrijk

Een vakantie in Stubai - Oostenrijk. Skiën op de Stubai Gletsjer of een van de andere skigebieden of heerlijk in de bergen de zomer doorbrengen. Wat wil je nog meer?