Geboorteborden op Geboorteplein.nl

img

Een nieuw leven verdient een grootse aankondiging, zoals een prachtig geboortebord in de tuin, een vlag aan de gevel of een sticker of geboortebord voor het raam. En natuurlijk met slingers aan de muur en heel veel beschuit met muisjes. Want iedereen mag weten dat er een baby geboren is!

De creatieve mensen van Geboorteplein weten wel raad met zo'n heerlijk feestje en maken jouw geboorte-aankondiging gepersonaliseerd en helemaal op maat. Elke week komen er nieuwe té schattige designs in de webshop. Geboorteplein werkt samen met verschillende ontwerpers en kunstenaars zodat er altijd wel een design tussen zit wat jou aanspreekt.

Maar heb je zelf een tof idee voor een geboortebord voor in de tuin, een geboortevlag of raamsticker dan valt dat altijd te bespreken.

Dus krijg je een baby, neefje, nichtje, kleinkind of is je beste vriendinnetje hoogzwanger of net bevallen en wil je haar een mooi cadeau geven check dan eens de toffe geboorteproducten van geboorteplein, want met zo'n cadeau kan je zeker aankomen!

 


Bekijk de website

SOCIAL MEDIA

 
img
img
img
img

 

Gerelateerde blogs