4You

Algemene voorwaarden Website4Mama

Door lid te worden van 4Mama geef je automatisch aan dat je het eens bent met deze algemene voorwaarden en de privacy statement van Website4Mama.

Algemeen
Website4Mama.nl (4Mama) is een online portaal voor (toekomstige)moeders (vaders zijn natuurlijk ook welkom) met jonge kinderen, die graag online shoppen voor zichzelf en hun kind op het gebied van mode, interieur, cadeautjes, enz. en op zoek zijn naar informatie over diverse onderwerpen waar ze in de dagelijkse praktijk als mama tegenaan lopen zoals: opvoeding, lezen, knutselen, verjaardagen en spelen. Op 4Mama vind je die webshops en websites die naar de maatstaven van 4Mama veel te bieden hebben en het bezoeken waard zijn. Je kunt door lid te worden en een account aan te maken je favoriete webshops en websites markeren, zodat je deze bij een volgend bezoek snel kunt terugvinden. In de toekomst kan het zijn dat meer features gekoppeld worden aan een lidmaatschap bij 4Mama, zoals toegang tot een forum en een webshop.

Lidmaatschap en Account

Lid worden van 4Mama is gratis en zonder verplichtingen. Aan het lidmaatschap kun je geen enkel recht ontlenen. Zorg daarom dat je belangrijke informatie altijd nog zelf opslaat. 

Bij het inschrijven geef je ons je persoonlijke gegevens. Ben je ingeschreven, dan moet je er zelf voor zorgen dat je gegevens up-to-date blijven. Een lidmaatschap is bovendien persoonsgebonden. Wil iemand anders ook graag de voordelen van het lidmaatschap ervaren, laat deze persoon dan een eigen account aanmaken. Geef nooit je eigen gegevens weg.

Je kunt op elk moment, gratis, je lidmaatschap weer opzeggen. Dat kun je doen via je account. Bewaar je inloggegevens goed, maar geef deze niet aan anderen en berg ze zorgvuldig op. Alleen door in te loggen in je account, kun je je lidmaatschap wijzigen of opzeggen.

4Mama heeft het recht om zonder waarschuwing je lidmaatschap op 4Mama te beëindigen of tijdelijk stop te zetten, wanneer je deze oneigenlijk gebruikt of misbruikt.

Je mag anderen niet beledigen of discrimineren, geen seksuele uitingen doen of pornografische content plaatsen en geen content plaatsen waarvan een ander de rechthebbende is of die inbreuk maken op het recht van een ander.

 

Privacy
We verzamelen enkel gegevens die je expliciet aan ons verstrekt, zoals je e-mailadres wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief en de gegevens die je achterlaat bij het inschrijven voor een lidmaatschap. Daarnaast verzamelen we gegevens wanneer je de website gebruikt. Dit doen wij door middel van Google Analytics. We gebruiken de gegevens enkel om de website te optimaliseren en te verbeteren. We verzamelen via deze weg geen inbreukmakende persoonsgegevens.

Ben je ingeschreven voor News4Mama, dan kom je in aanmerking voor exclusieve en leuke winacties en kortingen bij diverse bij ons aangesloten webshops. Wil je de nieuwsbrief en de kortingen niet meer ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

 

Aansprakelijkheid

4Mama is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, van welke aard ook, door doen of nalaten en/of beslissingen naar aanleiding van de informatie op Website4Mama.nl, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld.

4Mama probeert ervoor te zorgen dat de informatie op de website correct is. 4Mama draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de vermelde webshops en websites. Klik je door naar een webshop, dan doe je dit op eigen risico. Je gaat dan automatisch de verplichting aan dat je de betreffende webshop gebruikt volgens de eigen voorwaarden van deze webshop. Ben je van mening dat een van de genoemde webshops op 4Mama zich niet houdt aan de wet, dan mag je ons hiervan in kennis stellen. Wij kunnen dan beslissen of we de webshop verwijderen van onze site.

Indien er sprake is van schade bij een derde door content die op website4mama.nl is geplaatst door een lid, is het betreffende lid aansprakelijk voor deze schade. 4Mama zal de schade verhalen op het lid of zal, indien een en ander tot een procedure zal leiden, het lid in vrijwaring oproepen.

Notice & Take down procedure

4Mama draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van blogs die zijn ingestuurd door onafhankelijke bloggers en die geplaatst zijn op Website4Mama.nl. 4Mama kan helaas niet alle content, die op de website geplaatst wordt, controleren. Een blog kan feitelijke onjuistheden bevatten of shockeren, maar is nooit bedoeld om moedwillig te kwetsen. Je mag altijd reageren op blogs door een mail te sturen naar info@website4mama.nl wanneer je deze als kwetsend ervaart. Je eigen mening op een bepaald onderwerp mag je uiten door te reageren onder de blog zelf. Mocht 4Mama jouw reactie ongepast vinden, dan zijn wij gerechtigd deze te verwijderen van de site.

Denk je onrechtmatige content te zien, zoals strafbare uitingen of denk je dat een tekst of afbeelding inbreuk maakt op een auteursrecht of merkrecht, stuur dan een e-mail naar info@website4mama.nl, met URL, aanduiding van dat wat volgens jou niet rechtmatig is en een onderbouwing waarom het volgens jou onrechtmatig is. Binnen 72 uur zullen we reageren. Op basis van jouw e-mail bepalen of we de content meteen offline halen, de content niet onrechtmatig is of dat er meer onderzoek naar gedaan moet worden.
 

Alle rechten voorbehouden. 
Op het materiaal dat op deze site te vinden is, rusten intellectuele eigendomsrechten. 4Mama geeft jou als bezoeker toestemming om kleine delen van de site te delen naar social media. Je mag echter niets vermenigvuldigen zonder naamsvermelding of voor zakelijk gebruik zonder schriftelijke toestemming van 4Mama. Dat geldt voor zowel de beelden als de teksten op de site.


©4Mama mei 2015

Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 63188694