About

Mijn dochter en ik4Mama is een initiatief van Esmée Branbergen (1970).

Als moeder van een dochter (2008) kocht en koop ik veel kinderkleding, schoenen en accessoires online. In de loop der jaren heb ik zo mijn favorieten ontdekt en verzameld. Deze én andere shops deel ik nu met jullie. En alleen de allerleukste krijgen een plekje op mijn platform. Shops met een mooie vormgeving en/of bijzondere en mooie producten.

Het idee van Website4Mama ging borrelen toen ik in 2013 werkloos werd en ik mijn toekomst moest heroverwegen. Vanwege mijn marketingachtergrond hadden vormgeving en online marketing al mijn interesse. Ik volgde een opleiding “online marketing” en startte vervolgens Linea Recta, waar ik kleine ondernemers (o.a. webshops) help met hun online zichtbaarheid. Daarna richtte ik tevens 4Mama op. Met passie en creativiteit stortte ik mijzelf op dit project, dat ik na een half jaar eindelijk op 1 juni 2015 kon lanceren. Na 2 jaar bloggen richtte ik Blogger by Nature op, waarmee ik een jaarlijks event voor bloggers en online ondernemers organiseer. Lekker druk leven dus.

Schrijven heb ik altijd al gedaan. Voor mijn werk, maar ook privé. Dagboeken vol heb ik geschreven. Vooral voor mijn dochter om later terug te lezen. Dat er een blog op Website4Mama moest komen, was al direct duidelijk. Dat ik dat niet alleen kon ook. Gelukkig vond ik lieve bloggende meiden, die samen met mij Blog4Mama levend willen houden. We schrijven bijna dagelijks leuke, interessante en soms ontroerende of serieuze artikelen over zeer uiteenlopende onderwerpen. We schrijven over moederschap, leuke shops en producten die we tegenkomen, kindermode, bevalling, beauty en soms schrijven we heel persoonlijke verhalen.

Op social media deel ik onze verhalen en maak je regelmatig kans op leuke win-acties. Want niets is leuker dan weggeven en mensen blij maken! Volg ons daarom vooral via onze social media kanalen.

Wil je met mij en mijn teamleden samenwerken? Stuur me dan een mail op info@website4mama.nl.