);

Behaaglijke warmte in de badkamer

Behaaglijke warmte in de badkamer

Niks is zo vervelend om ’s ochtends heel vroeg in een koude badkamer te moeten douchen, afdrogen, aankleden, je tanden poetsen en je hoofd in de make-up te gooien. Heb je vloerverwarming, dan ben je gezegend en heb je zelden last van een bibberochtend. Maar heb je zoals wij geen modern huis met dit soort fijne comfortabele snufjes die het leven aangenaam maken, dan ontkom je niet aan radiatoren in je badkamer.

 

Een badkamer radiator uitzoeken

Een radiator uitzoeken voor de badkamer is nog zo makkelijk niet. Waar je o.a. op moet letten is dat je handdoek eroverheen past. Dus heb je een handdoek radiator die te smal is, dan moet je je handdoek op gaan vouwen. Nat. En dat is over het algemeen niet bevorderlijk voor de hygiëne.

Er zijn natuurlijk mensen die na 1x afdrogen de handdoek al in de was gooien, maar ten eerste heb ik zoveel handdoeken niet en ten tweede vind ik het echt onzin om een handdoek na 1x gebruiken in de was te gooien. Ik droog met die handdoek tenslotte een schoon lijf af. Maar dat terzijde…

We hadden het over radiatoren.

Zoek dus een badkamerradiator uit waar je handdoeken goed overheen passen. Meet daarvoor even de breedte op van je handdoeken. En zorg er ook voor dat het een radiator is waar je meer dan 1 handdoek overheen kan hangen. Tenslotte gaan meer mensen douchen ’s ochtends en die willen ’s avonds of de dag erna allemaal weer een warme handdoek.

 

Hoe groter de badkamer hoe groter de radiator

Het klinkt logisch, maar wil je het echt behaaglijk hebben in de badkamer dan moet je bij de grootte van je radiator rekening houden met de grootte van je badkamer. Wij hebben nogal een balzaal van ruim 4 meter bij bijna 3 meter, dus een kleine designradiator zal daar niet voldoen.

 

De keuze is reuze

Er is zoveel keuze qua badkamerradiatoren. Je hebt heel moderne, maar ook radiatoren met een wat landelijk uiterlijk. Je hebt ze in wit, zilver, zwart en ben je van de bling dan zijn ze er ook in een gouden kleur. Voor ieder wat wils dus.

» Lees ook: ideale badkamer voor een gezin

 

 

Behaaglijke warmte in de badkamer

Behaaglijke warmte in de badkamer

Niks is zo vervelend om ’s ochtends heel vroeg in een koude badkamer te moeten douchen, afdrogen, aankleden, je tanden poetsen en je hoofd…

Hoe combineer je het moederschap met ondernemerschap?

Hoe combineer je het moederschap…

Sinds vorig jaar oktober zit ik thuis. Mijn werkgever en ik besloten na 11 jaar uit elkaar te gaan. Daar zat ik dan, werkloos en het solliciteren…

Voordelen van de jade roller: geschiedenis en hype

Voordelen van de jade roller: geschiedenis…

Vraag je je ook af waarom je overal op social media de jade roller voorbij ziet komen? Jade rollen is een eeuwenoude…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.