);

Video van Sint winactie

Video van Sint winactie

Wat een feest! Sinterklaas is weer in ons land. Persoonlijk vind ik Sinterklaas het leukste feest van het jaar. Ik ben moeder van 3 kinderen. Mijn dochter van 9 weet sinds kort dat Sinterklaas niet bestaat, dus dat geeft het feest dit jaar toch weer een ander tintje. Mijn zoon van 5 kan niet wachten tot Sinterklaas er is en ik ben heel benieuwd hoe mijn jongste zoon van 1 dit jaar reageert op het hele Sinterklaasfeest. Voor mijn kinderen mocht ik de Video van Sint bestellen en er een review over schrijven.

En wat leuk is: jij kunt je eigen Video van Sint winnen! Check in dit blog de voorwaarden van deze actie.

Mijn kinderen kunnen niet wachten tot het pakjesavond is, ze hebben hun verlanglijstjes al klaar. Hoe leuk is het dan, als de kinderen op pakjesavond een persoonlijke boodschap krijgen van Sinterklaas? Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van "Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”.  

In deze blog vertel ik je hoe je deze video kan samenstellen en maak je kans om je eigen video van Sint te winnen. Dat wordt vast een hele spannende pakjesavond!

 

Video van Sint samenstellen

Via de website van Video van Sint, kan je zelf een persoonlijke boodschap voor jouw kinderen samenstellen. Je vult de naam van je kind in en kan daarna de uitspraak beluisteren en de goede uitkiezen. Per kind kan je 2 foto’s toevoegen, die verschijnen in het grote boek van Sinterklaas. Er is dit jaar ruimte voor 10 personen in de film. Ook kan je nog 3 extra foto’s toevoegen van bijvoorbeeld de kinderen samen, van jullie vakantie of een leuk moment met het hele gezin. Ik koos voor foto’s waar mijn kinderen met zijn drieën op staan en waarop we een spelletje speelden.

Deze foto’s worden onder andere gebruikt als een schilderij dat wordt opgehangen aan de muur in het kasteel van Sinterklaas. Ik ben benieuwd of ze de foto herkennen.


Hoe weet die Sint toch al die informatie over de kinderen?

Er zijn vier standaard onderwerpen en twee optioneel, waarmee je de personen zo goed mogelijk kan omschrijven.  

  • Een compliment: zo vulde ik voor mijn kleuter in dat hij goed kan tekenen en voor de jongste dat hij begint met praten.
  • Favoriete eten: voor mijn dochter vulde ik in dat ze van pasta houdt en mijn jongste zoon is dol op koekjes.
  • Hobby: mijn dochter zit op dansen, dat vulde ik voor haar in en mijn kleuter vindt het leuk om te knutselen, dus dat koos ik bij zijn naam
  • Een eigenschap: Sinterklaas vertelt hier dat mijn dochter erg lief is en altijd voor anderen klaar staat, dat mijn kleuter goed is in grapjes maken en dat mijn dreumes een echte deugniet is. Precies de karaktereigenschappen van mijn kinderen.

 

 Er is keuze uit ruim 300 nieuwe onderwerpen, ook voor volwassenen is er veel keus. Elk onderwerp dat je uitkiest, kan je meteen beluisteren. Zo weet je meteen of het leuk past bij je kinderen.

Daarna kan je ook nog de verstopplek van de cadeautjes uitkiezen. Er is een aantal nieuwe verstopplekken dit jaar, waaronder grappige als ‘in de koelkast’.  Ik vulde zelf in bij ‘de voordeur’ dus terwijl mijn kinderen op pakjesavond de Video van Sint kijken, kunnen wij snel en ongemerkt de cadeautjes klaarzetten.

Na de standaard bestelopties kan je nog extra producten bestellen.

  • Post van Sint met 5 postkaarten en 1 spoed-envelop
  • 5 verhaaltjes van Sint
  • Een kopie van de dvd
  • Puzzel Speurtocht met houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje.
  • Bakpiet gaat zijn 5 heerlijkste Sinterklaasrecepten verklappen

 

video van sint met zijn roetpieten

 

De film

Nadat ik de dvd besteld had, ontving ik de Video van Sint al vrij snel als download in mijn mail en na een paar dagen ontving ik de dvd via de post. Daarnaast kreeg ik voor elk kind in mijn mail een download met een verjaardag felicitatie van Sinterklaas. Deze kun je bewaren tot de verjaardag van je kind en dan laten zien. Zo blijft Sinterklaas voor hen het hele jaar door “levend”.

De video van Sint duurt ongeveer 14 minuten, hoe meer personen je invult, hoe langer de film duurt. Elk kind wordt persoonlijk door Sinterklaas aangesproken.

Ik ontving de DVD samen met een postkaart van Sinterklaas en een envelop om de dvd in te doen. Zo kan je zelf (namens Sinterklaas) de dvd door de brievenbus doen op de dag dat je hem wilt bekijken.
Aan het einde van de film verklapt Sinterklaas waar de cadeautjes zijn verstopt, dus het leukste is om de video op pakjesavond af te spelen.

Je kunt bij het bestellen van de video kiezen voor de DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s). De DVD of Download is te bestellen vanaf 14,95. Voor het complete pakket is te bestellen vanaf 19,95, daar komen dan de kosten per kind en voor de extra opties nog bij.

De download staat binnen een uur op je mail en de dvd wordt verzonden binnen 24 uur via post.nl  (dus niet binnen 24 uur ontvangen.)Voor België duurt de verzending 3 - 4 werkdagen.

Wil jij ook zo'n leuke video van Sint bestellen?

Dit is een gastblog van Jessica van Mamajezzblog.nl

 

PS: Doe je ook al mee met onze grote Sinterklaas bloghop?

4 Tips voor het opruimen van je kledingkast

4 Tips voor het opruimen van je…

Een opgeruimde kast is een opgeruimd hoofd, en zorgt voor overzicht! Een opgeruimde kast maakt het ook makkelijker om de juiste kledingstukken…

Alles wat je moet weten over collageen

Alles wat je moet weten over collageen

Collageen is een term waar je waarschijnlijk weleens van gehoord hebt. Niet gek, want de laatste jaren is er veel over gezegd en geschreven.…

Camping aan de Costa Brava: waar let je op?

Camping aan de Costa Brava: waar…

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel gezinnen het moment waar ze al maanden naar uit zitten te kijken: kamperen. En dat doen…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.