);

Sinterklaas Bloghop 2021

Sinterklaas Bloghop 2021

Hé wat leuk dat je langskomt bij mijn blog tijdens de Sinterklaas Bloghop van 2021! Sinterklaas is weer in het land en dus is het weer tijd voor de jaarlijkse grote weggeefactie die we samen met zoveel andere bloggers organiseren. Allemaal geven we een leuk cadeau weg waar jij komende week kans op maakt.

Het is een bloghop omdat je van het ene blog naar het andere kunt hoppen. In elk blog staat een link naar het voorgaande blog en naar het blog dat hierna komt. In totaal doen ongeveer 27 blogs mee en als je ze allemaal langsgaat, kom je uiteindelijk weer bij het blog uit waar je begonnen bent. Dat is het principe van de bloghop.

Zo linken wij onderaan dit blog naar het volgende blog in het rijtje namelijk Ellen van Mamascrapelle.nl. Zij heeft samen met een team schrijvers een heel leuk blog voor moeders en je vindt daar dagelijks inspiratie voor een lekker recept, een knutselproject met je kids, een leuk uitje voor het hele gezin of gewoon tips voor cadeautjes en leuke dingen om te doen. Echt een aanrader om te blijven volgen.

 

Maar eerst onze Sinterklaas bloghopactie

Maar voordat we je doorsturen naar het volgende blog willen we je natuurlijk eerst over onze bloghopactie vertellen. Wij geven een hilarisch spel weg: TekenNeus, dat je met je kinderen kunt spelen vanaf een jaar of 7. Het spel is momenteel extra goedkoop verkrijgbaar bij Bol.com voor 17,95. Onze blogger Judith heeft 3 meiden en zij hebben het spel voor ons getest.  Dit is wat zij ervan vonden.

Wil je het spel kopen, kijk dan hier.

 

Leuk spel voor kinderen en volwassenen TekenNeus

 

TekenNeus een hilarisch spel voor kinderen en volwassenen

De winter staat weer voor de deur. Dat houdt bij ons concreet in dat we weer vaker binnenshuis zullen vertoeven. Dan zullen we ons ook weer meer op de gezelschapsspellen storten. Nou vielen wij met de neus in de boter, want we mochten het leuke spel, TekenNeus van Megableu uitproberen! Dit hilarische spel is voor kinderen vanaf 7 jaar.

Ik heb drie meiden in de leeftijd van 5, 7 en 9 jaar. Zij wisten wel raad met dit spel. Het sprak meteen tot de verbeelding en we wisten vrijwel direct wat de opzet van dit spel was. Met het opzetten van de komische bril, was het meteen al lachen, gieren, brullen!

Hoezo? Vraag je je dan misschien af. Nou, je moet het voor je zien als een feestbril waar een marker aan vast zit. Deze klik je er heel makkelijk aan vast. Alleen al die aanblik is uiterst grappig! Het is de bedoeling dat je met die bril op je neus en de stift vastgeklemd aan die bril, tekenopdrachten tekent op het daarvoor bestemde, uitwisbare bord. Je houdt het bord voor je en tekent dan met je neus van de 5 woorden, de eerste die op het kaartje staat. Dat kaartje kan de tekenaar eventueel in de daarvoor bestemde gleuf bovenaan het bord steken. Hoewel de tekenopdrachten eenvoudig ogen, verkijk je je hier op. Want tekenen met je neus blijkt nog niet zo makkelijk! Maar juist dat maakt het nou zo ontzettend leuk en levert de gekste tekeningen en suggesties op. Ik was er even bang voor dat het wellicht frustraties op zou leveren als woorden niet geraden werden, omdat het tekenen ervan toch best wel lastig was. Dit bleek niet het geval, de lol had echt de overhand.

Als je niet vies bent van een avondje lachen, gieren, brullen, dan heb je aan de TekenNeus een hele goede! Omdat je heel makkelijk kunt variëren, is het eenvoudig om in te spelen op verschillende leeftijden. Ik vind het erg leuk dat je TekenNeus zowel op competitieve wijze kunt spelen als op niet competitieve wijze. Zeker als je het speelt met kinderen in verschillende leeftijden is dit echt fijn. Eigen regels zijn zo bedacht en kun je in een handomdraai toepassen. Zo is dit spel leuk voor iedereen.


Inhoud:
1 uitwisbare tekenbord, 1 TekenNeus bril met elastische hoofdband, 2 grote opzetstukken voor markeerstift, 1 markeerstift, 45 kaarten (90 lijstjes met 5 woorden), 1 bordwisser en spelregels.

 

TekenNeus winnen tijdens deze bloghop?

Wil jij kans maken op dit hilarische spel voor het hele gezin? Dit is wat je moet doen:

 • Ga naar het actiebericht op Instagram, like het bericht en vertel daar waarom jij dit spel wilt winnen
 • Uiteraard volg je ons mocht je dat nog niet doen
 • Op maandag 22 november maken we hier op het blog de winnaar bekend. Kennisgeving is via Instagram. Als je niet binnen 3 dagen reageert met je adresgegevens kiezen we een andere winnaar. Dit omdat we graag zien dat het gewonnen cadeau nog voor pakjesavond bij de winnaar in huis is.

Heel veel bloghopplezier!!

De winnaar is bekend: Gefeliciteerd Esmeralda Vos @vosinhetbos op Instagram! Stuur even je adresgegevens naar info@website4mama.nl en jij ontvangt het NeusSpel binnenkort thuis.

Rest ons niets anders dan je nu door te sturen naar mamascrapelle.nl. Bij haar kan je een ander tof spel van Megableu winnen. En Jasmina van het blog Sparklesinside.nl willen we hartelijk danken voor het doorsturen van haar bezoekers naar Website4Mama.nl!

 

 

Camping aan de Costa Brava: waar let je op?

Camping aan de Costa Brava: waar…

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel gezinnen het moment waar ze al maanden naar uit zitten te kijken: kamperen. En dat doen…

Meer veiligheid in de badkamer

Meer veiligheid in de badkamer

Natuurlijk wil je overal een veilige omgeving creëren waar je kleintjes zorgeloos kunnen spelen. Heb je ook al eens gedacht aan de badkamer?…

Reacties 3

 1. Dank je wel voor het organiseren van de bloghop! Liefs Marieke 2. Dit lijkt mij echt een hilarisch spel voor het hele gezin. Dat wordt van te voren goed plassen haha
  Doe zeker mee.

  Veel plezier met de bloghop! 3. Marian

  nov 14, 2021 at 03:08

  Lek zo'n bloghop, veel plezier met de reis! Dit spel ziet er moeilijk en hilarisch uit. We zouden de uitdaging graag uitgaan maar helaas heb ik geen Instagram.This thread has been closed from taking new comments.