);

De Tygo & Vito wintercollectie is er!!

De Tygo & Vito wintercollectie is er!!

De nieuwe wintercollectie van Tygo & Vito ligt in de winkels! Wat een mooie jas. Dat vond ik op het plaatje op de website al. En toen ik hem zelf in handen had helemaal. Wow, je ziet echt dat het erg zorgvuldig is afgewerkt. Ik zie het aan de zakken, aan de stiksels, aan de labels, deze jas is niet zo 1-2-3 in elkaar gezet.

 

Stoere en comfortabele winterjas van Tygo & Vito

Nu school weer is begonnen gaat mijn zoontje ook weer naar de bos-BSO wat betekent: naar buiten, in weer en wind, in alle seizoenen. En de plekken waar ze heen gaan zijn vaak buiten de stad dus kouder dan je denkt. Een goede winddichte winterjas is dan ook onontbeerlijk, zelfs al in de herfst. En deze jas is dan ook perfect. Hij is net wat langer dan tot op de heupen, wat ‘m wat warmer maakt, zeker als er vaak gebukt wordt tijdens het speuren en spelen blijft de rug lekker warm. Er zit een koord aan de binnenkant om de jas nog een beetje in te snoeren. De rits is stevig en er zit ook nog een rij drukknopen om ‘m extra goed te sluiten. De mouwen hebben een extra elastisch stuk zodat het goed afsluit om de pols en er zit een lekkere capuchon op die niet afwaait.

De jas is gemaakt van fijne stof, zowel de buitenkant als de extra zachte blauwe binnenkant (en de binnenkant van de zakken zijn ook lekker zacht) en ik vind de kleur prettig; mooi natuurlijk en ook stoer, heel belangrijk voor een kleuter, althans, voor die van ons... #stoerfase

Tygo & Vito wintercollectie winterjas

 

Ik zie hem echt al rondbanjeren in deze jas, dus laat de herfst maar komen!

Enne, van de shirts, sweaters en jeans in de wintercollectie word je vast net zo hebberig als ik als je op de site gaat kijken, dus je bent gewaarschuwd! Dit zijn mijn favorieten:

jeans van Tygo & Vitotygo & vito wintercollectie tshirtwintercollectie jongens Tygo & Vito

 

Nieuwe collectie: Your future starts today!

Tygo & Vito is een merk uit ons eigen land. Ze staan voor Fun Wear: comfortabele en fashionable kleding voor jongens, verkrijgbaar in maat 92 t/m 152. Ze hebben vrolijke collecties met frisse kleuren en coole prints.

Het thema van de nieuwe wintercollectie is Your future starts today!

Gericht op lekker spelen en het avontuur opzoeken, op reis naar de toekomst of naar de ruimte op zoek naar buitenaards leven... Je vindt er dan ook toffe prints geïnspireerd op thema’s als future, space en out of this world. Kortom, helemaal  ontworpen met stoere boys in gedachten! Een leuk merk dus om eens naar te kijken in een kinderkledingwinkel in de buurt of online!

En een hele fijne bijkomstigheid vind ik dat Tygo & Vito met een aantal artikelen SOS Kinderdorpen steunt, de internationale organisatie die o.a. kwetsbare families en kinderen helpt.

 

Ook speuren in de collectie? Check de website van Tygo & Vito

Klik hier voor meer mooie jacks, al vanaf € 59,99.

De jas in dit blog is artikel X808-6206_365 en kost € 79,99.

Ter afsluiting wil ik jullie deze kreet van Tygo & Vito niet onthouden want ik word er zelf erg vrolijk van: See you nexterday!

 

Meer blogs van Judith:

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.