);

Theatertip voor 8+: Snorro + winactie!

Theatertip voor 8+: Snorro + winactie!

Yes, het is winter en dat betekent… weer een nieuwe familievoorstelling van het Ro Theaterrrrrrrr! Misschien heb je gehoord van De Gelaarsde Poes? Hun mega-fantastisch-geweldige familievoorstelling van vorig jaar? Of van Lang en Gelukkig? Hun eerste mega-fantastisch-geweldige familievoorstelling?

De makers van deze supertoffe musical/toneel-voorstellingen hebben me al heel vaak verrast. En ja daar ben ik tot nu toe zonder kind naar toe gegaan laugh

De voorstellingen zijn namelijk echt zwaar vermakelijk voor iedereen van 8 jaar en ouder!

De teksten zitten zo briljant in elkaar dat er om de beurt groepen in een deuk liggen. Dan de kleintjes, dan weer de pubers, dan de papa’s en mama’s en vervolgens hoor je weer de opa’s en oma’s lachen. Voor heel veel families is het bezoeken van de jaarlijkse familievoorstelling van het Ro Theater dan ook een terugkerend uitstapje!! Ze hebben ook al veel prijzen gewonnen, van Musical Awards tot ZAPP theaterprijzen, en terecht dus.

 

Spektakel voor ogen en oren!

Snorro is een voorstelling die dit jaar opnieuw gespeeld wordt en ze hebben ‘m een flinke makeover gegeven. Ik heb deze productie zes jaar terug gezien en me kostelijk vermaakt dus dat zit ook dit jaar vast wel weer snor.

snorro en zijn paard

In deze gloednieuwe versie bestrijden de mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maarrrr er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita! En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: is er nog wel genoeg kip voor iedereen?

snorro mariachi band

Boordevol gringo’s, poncho’s en sombrero’s brengt het Ro Theater een remake van het avonturenverhaal voor de hele familie. Snorro is een vrolijk en visueel theaterspektakel met veel nieuwe liedjes op bekende melodieën, spannende degengevechten, dartelende balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse live muziek door een heuse Mariachi band!

snorro

In heel Nederland te zien

Snorro is in het hele land te zien tot begin april.

Echt, wil je je kinderen een keer leuk theater mee laten maken waar je zelf ook erg om moet lachen? Neem ze mee naar Snorro! Of beter nog: maak er een familie-uitje van!!

Voor informatie en tickets kijk je hier.

Lees ook: kindermusicals en voorstellingen 2017

Kaarten voor Snorro winnen?

Zou je het leuk vinden om samen met je kind naar een voorstelling van Snorro te gaan? Wij mogen 2 kaarten weggeven! Wat je daarvoor moet doen?

 1. Kijk waar Snorro speelt en wanneer ze bij jou in de buurt zijn
 2. Like het Facebookbericht en laat daar in een reactie weten wanneer jij naar Snorro zou willen en met wie **
 3. Extra winkans wanneer je hieronder je reactie plaatst. Je schrijft je dan automatisch in voor de nieuwsbrief, mocht je die nog niet ontvangen.

** Kaarten op basis van beschikbaarheid.

Vrijdag de 13e maken we de winnaar bekend!

Kijk hier voor meer leuke kindermusicals van dit seizoen.

 

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 4

 1. Marcia Kan

  jan 05, 2017 at 09:34

  Wat leuk! Onze meiden hebben onlangs 'De gelaarsde Poes' op tv gezien. Wat vonden ze het geweldig (en wij ook)! Echt hilarisch!! Ik had nog nooit van dit theatergezelschap gehoord, maar zag al wel dat ze met een nieuwe voorstelling aan het toeren zijn. Grappig dat ik nu dan ook net deze actie voorbij zie komen, daar moet ik natuurlijk aan mee doen! Breda is voor ons het dichtstbij, maar daar helaas alleen een voorstelling in de avonduren. Zondag 29 januari in Tilburg is een goed alternatief (tenzij jongste dochter dan mag afzwemmen). Wordt wel vechten wie er mag gaan, ik denk dat we dan toch echt twee kaartjes gaan bij kopen!! 2. Lijkt me onwijs leuk om samen met mijn 9 jarige zoon een avondje uit te gaan. 15 februari in Apeldoorn zal het worden wanneer ik mag winnen. 3. Yvonne

  jan 10, 2017 at 08:16

  Ik zie dat ze 18 maart in arnhem zijn, dus daar kan ik mijn nichtje zeker blij mee maken! 4. Graag wil ik op mijn verjaardag 24 maart 2017 met zmijn zoon van 8 naar deze voorstelling in Rotterdam schouwburg. Zou een mooi kado zijn; een uitje met mijn grote boef ????This thread has been closed from taking new comments.