);

Review Ready2Robot Wreck Racers + winnen!

Review Ready2Robot Wreck Racers + winnen!

Uit de allereerste serie die binnenkort in Nederland op de markt komt mochten wij een Ready2Robot wreck racers testen! Mijn zoontje van 5 spotte de verpakking op de kast en was direct nieuwsgierig. Want tja, op het plaatje stond duidelijk een auto met een schietding en het zag er stoer uit dus...

Op aanraden van de gebruiksaanwijzing (die ik stiekem al had bekeken) legden we een doek op tafel en in zijn zondagse vleermuis-onesie ging zoonlief aan de slag.

Let op: dit artikel bevat een winactie!

 

Unboxing van de Ready2Robot Wreck Racers

Alleen het ding uitpakken is al leuk. Ik snap de populariteit van unboxing video's inmiddels wel, want voordat je iets koopt is het wel handig om te weten wat er dan in zit.

Uit het stevige plastic omhulsel (dat later bruikbaar blijkt) kwamen kleine pakjes tevoorschijn, die je allemaal stuk voor stuk moet uitpakken. Kadootjes in een kadootje dus, dan sta je bij een kleuter al met 1-0 voor natuurlijk.

 

Slijm!

Behalve alle auto-onderdelen had een van de pakjes een potje met een deksel en in ons geval blauwe slijm als inhoud. En tussen het slijm zat de piloot verstopt.

Dus... onder het slaken van kreten als "ieeeuuwww", "mama kijk nou bleeeehhhh slijjjjm" kwam de robot tevoorschijn. Gelukkig is de slijm stevig en kun je het zo eraf halen en terug in het potje stoppen. Dat laatste moet ook, want dat geeft later een leuk kleureffect als de auto klaar is.

Ready2Robot Wreck Racers slijm

 

Het duurde een minuut of 10 en toen zat de auto in elkaar, de helm op de piloot en de piloot op z’n plek. Uiteraard werd het afschieten van een soort knots als eerste getest.

 

Zelf rijden!

Er werd al even druk mee gespeeld toen onze kleuter doorkreeg dat de auto ook zelf kon rijden als je hem een stukje achteruit trok. Wow dat was helemaal geweldig natuurlijk.

En het is natuurlijk het leukst als je tegen eenzelfde soort mobiel kunt racen en vechten, dus je snapt dat de andere voertuigen uit de serie nu ook op het verlanglijstje staan.

spelen met Ready2Robot

 

Meer soorten

Ready2Robot is een serie met allerlei poppetjes, robots, auto's en andere figuren. Onderdelen zijn uitwisselbaar dus je kunt steeds wisselen en je auto bv. een ander wapen geven.

Het omhulsel wat overblijft kun je combineren met andere omhulsels van de serie, want het kan een soort muur worden als je er meerdere opstapelt.

En het slijm... ik zie op video's dat je dat in het spel kunt gebruiken als ‘obstakel’ voor je tegenstander door het slijm bijvoorbeeld voor de auto op de grond te gooien waardoor die gaat slippen. Maar in het potje zelf ziet ie er ook prima uit dus ik laat mijn zoontje even de waan dat ie daar hoort wink

 

Is de Ready2Robot een aanrader?

We zijn inmiddels een aantal dagen verder en er wordt veel met de auto gespeeld. Hij moest mee naar school om over te vertellen en iedereen die op bezoek komt moet 'm bewonderen. Ik denk dat als we er nog een bij zouden hebben het nog leuker wordt, dan kun je echt steeds wisselen en tegen elkaar strijden.

Kortom, leuk bevonden voor kinderen van in ieder geval 5-6-7+!

 

Over de Ready2Robot Wreck Racers

Voor meer info kijk op Reay2Robot.com

De winkelprijs van de Ready2Robot Wreck racers is € 15,99 en op dit moment nog niet goed verkrijgbaar in Nederland.

Check HIER de beschikbare producten van Ready2Robot op Bol.com. Zodra deze speelset verkrijgbaar is, dan zal dat zeker ook het geval zijn bij Bol.com.

Ready2Robot is een product van MGA Entertainment, een Amerikaans entertainment bedrijf dat innovatieve producten en producten onder licentie maakt zoals speelgoed en spellen, poppen, consumenten elektronica en sport artikelen.

De MGA familie heeft verschillende award-winnende merken zoals Little Tikes® en L.O.L. Surprise.

 

Ready2Robot Wreck Racers wat zit erin?

Een Ready2Robot Wreck Racers winnen?

Wil jij een Ready2Robot Wreck Racers winnen t.w.v. 15,99? Dit is hoe je kans maakt:

 • Ga naar het actiebericht op Facebook en geef dit bericht een heart of een yes
 • Laat daar ook een reactie achter. Voor wie zou jij een Ready2Robot willen winnen?

 

De winnaar van de Ready2Robot Wreck Racers is geworden: Arendine Hazen-Kagchelland. 

Gefeliciteerd! Stuur je even een mail naar info@website4mama.nl?

 

Meer blogs van Judith:

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 4

 1. elisabeth

  apr 12, 2019 at 07:20

  geweldig voor onze kleinzoon tije 2. Marian

  apr 12, 2019 at 03:19

  Mijn zoontje houdt van racen en robots. Dit zal zeker in de smaak vallen, een leuke verrassing voor in de vakantie. 3. marian Zw

  apr 12, 2019 at 08:39

  Wat stoer! Dit zou mijn zoon ook super leuk vinden. Gisteren is hij 7 jaar geworden, wie weet krijgt hij dit nog als extra verrassing! 4. Claudia Diependaal

  apr 17, 2019 at 08:22

  Ik doe heel erg graag mee voor de kleinkinderen!This thread has been closed from taking new comments.