);

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze zomer

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en dan begint het bij mij te kriebelen. Laagje voor laagje pel ik de warme kleding af en laat ik steeds wat meer huid zien. De winterjas mag definitief in de kast. Donkere kleuren veranderen in frisse kleuren.

Laat de zomer maar komen!

» Lees ook: je huid zomerklaar maken

 

Kleuren in de zomer

In de winter droeg ik veel zwart, bruin, oker en petrol. Nu de lente zich heeft aangekondigd en de zomer is onderweg veranderen de kleuren in mijn garderobe naar kleuren als zachtroze en kersenrood/bordeaux, ijsblauw en prachtig lentegroen. Dit zijn echte trendkleuren voor 2024.

Maar kleur is natuurlijk heel persoonlijk. Als jij er geweldig uitziet in fuchsia roze met geel, dan ga jij lekker door het leven als zuurstok. Dat mag en móet je helemaal zelf weten. Eigenlijk is er voor ieder wel wat wils en niets is te gek. Je ziet ook steeds vaker dat felle kleuren met elkaar gecombineerd worden. Je maakt daarmee ook echt een statement.

Weg met de grijze muis!

 

Deze items moet je gewoon in je kast hebben hangen

Een goed pak

Ik heb een prachtig pak van King Louie in het donkergroen. Sleehak eronder en gecombineerd met een kleurrijke blouse van stretchstof eronder of een t-shirt en ik ben helemaal klaar voor een netwerkavond of zakelijk gebeuren. Voor de zomer zou je kunnen kiezen voor een van de trendy fellere kleuren. En met een sneaker eronder maak je van een zakelijk pak een outfit voor een tof feestje.

Een zwierige jurk

Een zomerjurk die je net zo makkelijk aantrekt naar een feestje als naar het strand moet je absoluut in je kast hebben hangen. Denk aan de boho look waarbij je de jurk combineert met een cowboy laarsje. En met een sneaker maak je de look wat sportiever.

Een lekkere flodderbroek

Je weet wel: zo’n lekkere flodderbroek waar je alles lekker kan laten waaien en die nergens knelt. Zo’n broek: vaak van viscose en linnen gemaakt, moet je zeker in je kast hebben hangen voor deze zomer. Je hebt ze in diverse kleuren, maar de meest populaire zijn: wit, beige en zwart. je combineert de broek met een crop top of een strak t-shirt dames. Een sandaaltje of sneaker eronder en you’re good to go!

En natuurlijk mag je de korte broek, het rokje en de blousejurk niet vergeten voor hoog zomerdagen. Makkelijk om even over een bikini aan te trekken.

Op een prachtige zomer!

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.