);

De Moederdag Bloghop: lekker naar de film

De Moederdag Bloghop: lekker naar de film

We gaan weer bloghoppen! Samen met mijn collega Amanda van Kiddowz hebben we een Moederdag Bloghop georganiseerd met bijna 30 blogs. Elk blog linkt voor de zekerheid naar de voorganger in de cirkel en verwijst naar het blog dat erna komt. Alle winacties op de blogs zijn minimaal een week geldig, dus je hebt de tijd om van blog naar blog te hoppen en mee te doen met die acties die jij leuk vindt.

Op website4mama.nl geven we 2 bioscoopkaartjes weg van de nieuwe film: Casper en Emma: op jacht naar de schat. Maar daarover later meer.

 

Over website4mama.nl

Ben je al een volger van mijn blog, dan kan je dit stukje overslaan. Dan ken je mij al en de bloggers waarmee ik samenwerk op website4mama.nl. 

Kom je van Mamaloublogt.nl dan ken je mij misschien nog niet. Welkom! Mijn naam is Esmée, moeder van een bijna puber en ik ben bijna 4 jaar geleden dit blog gestart. Op website4mama.nl werk ik samen met 11 andere bloggers. Samen bloggen we zeker 5x in de week over uiteenlopende onderwerpen. Van leuke uitjes en vakanties met je kinderen tot opvoeding en van leuke producten, acties en webshops tot knutselen, spelen en speelgoed. We hebben ook regelmatig winacties. Check hier de lopende acties.

Onderaan dit blog stuur ik je door naar de volgende blog.

 

Onze Bloghop actie: Casper en Emma - op jacht naar de schat

Op 19 mei gaat deze leuke film in première en vanaf 29 mei is de film in vrijwel alle bioscopen te zien. Het is alweer het 7e avontuur van het duo Casper en Emma.

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

 

Wil jij met je kind naar deze film? Zo maak je kans:

 • Ga naar ons actiebericht op Facebook
 • Geef dit bericht een heart of yes en laat weten wie je meeneemt naar deze nieuwe Casper en Emma film.
 • Als je ons ook direct op Facebook volgt, dan blijf je op de hoogte van de uitkomst van de actie.

Wij maken de winnaar op maandag 20 mei bekend.

En de winnaar is: Amanda van den Berg. Gefeliciteerd Amanda, stuur je even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

 

En dan wordt het nu tijd om door te hoppen naar de volgende blog en dat is eenkadovoor.nl. Op dit blog vind je Martine’s cadeautips op allerlei gebied. Ook zij zal vast een leuke winactie voor je hebben.

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 3

 1. elisabeth maria martina

  mei 12, 2019 at 09:22

  mijn kleindochters gaan graag met oma lies mee 2. Leuk om hier op deze manier even langs te komen. Mijn kids zijn nog een beetje te jong voor de film, dus ik laat mijn kans voorbij gaan. Je ziet me terug op Instagram! Fijne moederdag nog! 3. Claudia Diependaal

  mei 19, 2019 at 09:59

  Mijn kleinkinderen zijn dol op Casper en Emma en hun knuffels! Ik doe dus heel erg graag mee!This thread has been closed from taking new comments.