Winnen in mei

Winnen in mei

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in mei hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties van deze maand:

Kriebelbeestjes boek

 

Het Dikke Kriebelbeestjes Boek

Dit prachtige boek van Marianne Busser en Ron Schroder is nu te winnen. Check hiervoor de review met winactie voor de voorwaarden.

 

Moederdag Bloghop

Moederdag Bloghop

Zondag 12 mei is het Moederdag en die dag gaan 29 blogs online met een leuke winactie. Omdat we naar een volgende blog linken, kan je van blog naar blog hoppen: een Bloghop dus! Check HIER onze winactie, want we mogen iets heel leuks weggeven voor jou met 1 kind.

 

ockyz zwemsokken

Ockyz Zwemsokken

We mogen 2 lezers blij maken met een paar zwemsokken van Ockyz. Dat wordt nooit meer uitglijden op gladde zwembadtegels. Ideaal! Kijk HIER hoe je kans maakt op een Ockyz Sweakers naar keuze.

 

 

Mis geen enkele actie en volg ons op Facebook