Winnen in december

Winnen in december

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Hetzelfde geldt overigens voor Instagram. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in maart/april hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties van december:

Win kaartjes van de film I wanna dance with somebody

De winactie is gewonnen door:

  • Elize Veraart
  • Yvonne Antens

Willen jullie even een mail sturen aan info@website4mama.nl met je adresgegevens? Dan worden de 2 kaartjes voor deze toffe film in de loop van deze week opgestuurd.

 

Win kaartjes en goodies van de film De Gelaarse Kat 2

De winactie is gewonnen door:

  • Judith Rotmans
  • Kim de Jong

Willen jullie even een mail sturen aan info@website4mama.nl met je adresgegevens? Dan wordt het pakket met de kaartjes en goodies z.s.m. verstuurd. Wie van jullie beiden het uitgebreidere pakket mét het kleed ontvangt, is dan nog een verrassing.

 

Win kaartjes en goodies van de film Wil de Krokodil!

Deze winactie is gewonnen door:

  • Joyce van Kalveren
  • Albertine van Veldhuizen — van Pluuren
  • Renee van den Berg

Willen de dames even een mail sturen aan info@website4mama.nl met hun adresgegevens? Dan wordt het pakket met de kaartjes en de goodies z.s.m. verstuurd. Wie van jullie het uitgebreidere pakket mét de tas ontvangt, is dan nog een verrassing.

 

Mis geen enkele actie en volg ons op Facebook en Instagram.