Winnen in november!

Winnen in november!

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in november hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties van november:

Video van Sint

Ook dit jaar mogen we weer een Video van Sinterklaas weggeven. En niet eentje, nee wel 3 winnaars mogen we blij maken. Ga daarom snel naar de review met winactie voor de voorwaarden! Deze actie eindigt vrijdag 15 november. Dan maken we de 3 winnaars bekend.

Video van Sint winactie

 

Win een Star Wars Scream Saber van Hasbro!

Heb jij een stoere meid of jongen thuis en denk je dat deze uit haar/zijn bol gaat als de Star Wars Scream Saber in de zak van Sinterklaas zit? Doe dan mee aan deze winactie. Check hier de voorwaarden.

Star Wars Scream Saber winnen

 

De maand november wordt een echte winactie maand, dus hou onze socials en de website in de gaten! Zo start zondag 17 november de Sinterklaas Bloghop, waar wij een mooi cadeau mogen weggeven én hebben we dezelfde dag een actie in het kader van Prematurendag. En er komt meer!

Mis geen enkele actie en volg ons op Facebook