Winnen in september!

Winnen in september!

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in september hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties van september:

 

Luna Famliieplanner

Win 1 van de 9 familieplanners

Onze jaarlijkse actie met familieplanners is weer van start gegaan en dit keer mochten we maar liefst 9 planners weggeven. Check HIER even de deelnemende planners met link naar de Facebookactie.

 

 

Race auto Vtech

Win een Turbo Force Super Racer van Vtech

Deze gave racebaan van Vtech is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019. En wij mogen dit mooie speelgoed t.w.v. 49,95 weggeven. Check HIER de Facebookactie en doe mee.

De winnaar van deze gave Turbo Force Super Racer is geworden: Arendine Hazen-Kagchelland

Niet gewonnen, maar je wilt deze racebaan toch graag aanschaffen voor Sinterklaas of een verjaardag? Check dan HIER even voor informatie en prijs.

 

Mis geen enkele actie en volg ons op Facebook