Winnen in december!

Winnen in december!

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in december hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties van december:

 

Disney Princess

Wij mogen een prachtige exemplaar van deze Disney Princess Ariel weggeven. Wat een mooi cadeau voor onder de kerstboom of voor een verjaardag! Kijk HIER voor de review en de voorwaarden.

Disney princess barbie

 

Win kaartjes en een goodieset van de film The Addams Family

Wij gaan in de kerstvakantie naar de nieuwe film The Addams Family. Zo'n zin in! Ter promotie van die toffe animatiefilm mogen we 2 winnaars blij maken met 2 kaartjes en diverse leuke goodies. Deze actie vindt plaats op Facebook en je kun via DEZE LINK meedoen.

 

Win een kinder, dames én heren kersttrui van de Kluivert Collectie!

Rosanna Kluivert zet zich tomeloos in voor zwerfhonden in gebieden waar deze dieren het heel zwaar hebben. Mooi werk. Met de opbrengst van de Kluifje collectie, die bij Kruidvat verkrijgbaar is, worden weer talloze honden gered. Ter promotie van deze mooie kerstcollectie mogen wij 1 winnaar blij maken met een kersttrui voor kinderen, dames en heren + een kerstpyjama voor volwassenen. Super leuk natuurlijk! De actie vindt op Facebook plaats. Ga HIER naar het actiebericht.

De collectie omvat overigens ook accessoires voor je hond. Ook voor de hond is een kersttrui verkrijgbaar.

Kijk bij het Kruidvat voor de Kluifje collectie van de familie Kluivert.

Kluifje collectie

Mis geen enkele actie en volg ons op Facebook