Winnen in april!

Winnen in april!

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in april hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties van april:

Ik ben jarig en ik trakteer

Ik ben 2 april jarig en ik trakteer! Heel veel leuke winacties komen begin april op social media. Check snel dit blog welke producten ik allemaal mag weggeven.

 

Een checkpad van Gezinnig

Van de webshop Gezinnig.nl mag ik een checkpad weggeven. De checkpad heeft ons een paar jaar geleden enorm geholpen toen onze dochter net de diagnose ADD kreeg en we op zoek waren naar een manier om de ochtendstress te verlichten en de dag qua indeling soepel te laten verlopen. Het hielp. Jou gun ik dit ook. Zeker in de huidige situatie waar een vaste indeling van de dag belangrijker lijkt dan ooit.

Wil je de checkpad in blauw of rood (de keuze is aan jou) winnen, hou dan de Facebookpagina en de Instagramfeed in de gaten!

 

Mis geen enkele actie en volg ons op Facebook