Mijn hart bloedt voor jou lief kind

Mijn hart bloedt voor jou lief kind

Mijn hart bloedt voor jou. Voor jou mijn mooie en fantastische dochter. Je voelt je eenzaam en onbegrepen, je wordt gepest en buitengesloten. De volwassenen in jouw leven snappen niet waarom en ik al helemaal niet. Je bent warm, open, meevoelend en creatief. Er is altijd een lach en een knuffel voor een ander en ruimte voor nog meer liefde in jouw hart.

Jij oordeelt niet: mensen en vooral kinderen zijn bij voorbaat goed zoals ze zijn, hoeven voor jou niet te veranderen en je helpt ze waar je kan. Je komt voor anderen op en hebt de pest aan onrecht.

Waarom zien zij niet wat ik in jou zie? Waarom zien zij jouw grote hart niet? Dat mooie mens van buiten en van binnen. 

Ik ben zo trots op hoe jij je staande houdt in dit leven en toch altijd het mooie blijft zien. Je bent verdrietig, laat een traan en schudt het weer van je af. Gisteren is geweest en morgen wordt het vast beter.

Jij bent mijn held. 

 

Liefs,

Mama

» Lees ook: mijn kind wordt niet uitgenodigd, je wordt bedankt!

 

Meer blogs van Esmée:

Voor mij geen kerstpakket elk jaar

Voor mij geen kerstpakket elk jaar

Met weemoed denk ik wel eens terug aan de tijd dat ik voor een werkgever werkte. Niet omdat ik mijn leidinggevende zo mis of het werk en zelfs…

Het grote kleine babyboek review + win

Het grote kleine babyboek review…

Toen ik 8 weken te vroeg beviel van onze dochter Marisa stond de wereld op zijn kop. Gelukkig had ik  een baby dagboekje in de kast liggen,…

Sinterklaas Bloghop 2019

Sinterklaas Bloghop 2019

Oeh leuk, we mogen weer bloghoppen. Ook zo’n zin in? Ben je al even aan het hoppen of ben je net gestart? We hebben 29 blogs die met deze…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta.  Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.