);

De leukste Valentijnsdag knutselprojecten

De leukste Valentijnsdag knutselprojecten

Het is bijna Valentijnsdag: een dag om de liefde te vieren. De liefde van een kind voor zijn ouders, van de ene partner voor de ander en voor een ieder die je lief is. Het feest op 14 februari is natuurlijk vooral om de retail te spekken, maar je kan aan Valentijnsdag je eigen draai geven. Wijk af van gebaande paden. Maak iets moois voor een ander of ga in de keuken aan de slag voor speciale Valentijnskoekjes.

In dit blog verzamelde ik de 5 leukste knutselprojecten voor Valentijnsdag. Want een zelfgemaakt cadeautje krijgen, is natuurlijk het leukste wat er is.

 

5 leukste knutselprojecten voor Valentijnsdag

Valentijns boekenlegger voor de lezer

boekenlegger hartje voor valentijnsdag diy

Verslindt je partner boeken, dan is dit cadeau heel toepasselijk: een boekenlegger in de vorm van een hartje. Met deze stap voor stap uitleg kan het niet fout gaan. Ook echt zo’n knutsel die je nog even last minute maakt voor het geval je Valentijnsdag helemaal vergeten bent…

Check hier hoe je deze Valentijns knutsel maakt

 

Een prikbord in de vorm van een hart

Valentijnshart knutselen cadeau

Zo leuk is deze canvas, beschilderd met een mooie kleur en stukjes kurk, die zijn geplakt in de vorm van een hart. Deze mooie canvas kun je gebruiken als prikbord of gewoon zo.

Gebruik je deze canvas als prikbord,  dan kan je foto’s, briefjes of notities van je lief ophangen met punaises of knopspelden. Leuk om als cadeau te geven op Valentijnsdag met foto’s van jullie samen en de kinderen.

Hoe je deze canvas maakt, lees je in dit blog

 

Bij een cadeau hoort een kaart

Valentijnskaart zelf maken

Bij een cadeau hoort een persoonlijke kaart. En als die kaart dan ook nog eens zelfgemaakt is, dan kan je cadeau eigenlijk al niet meer stuk. Dit is een heel leuke knutsel voor kinderen om te maken.

Hoe je deze kaart zelf maakt, lees je hier.

 

Romantiek in een blikje

Zelf een valentijnscadeau maken waxinelichtje

Deze knutsel vind ik zó leuk! Een zelf gedecoreerd blikje waar je een waxinelichtje in kan doen. Natuurlijk met gaatjes in het blikje zodat het licht ook romantisch naar buiten toe schijnt. Met een beetje hulp van jou kunnen de kids deze DIY heel goed zelf maken.

Hoe je romantiek in blik maakt, lees je hier 

 

Zoutdeeg hartjes

Zoutdeeg hartjes voor valentijnsdag cadeau

Leuk om samen met je kinderen te maken, deze gekleurde hartjes van zoutdeeg. Verras de oma’s eens met een zelfgemaakt hartje via de post of maak er een slinger van zoals op het plaatje.

Hoe je deze hartjes van zoutdeeg maakt, lees je hier

 

Wat vond jij de leukste Valentijns knutsel?

 

Meer blogs van Esmée:

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.