);

Leuke kinderkleding voor jongens: Tygo & Vito!

Leuke kinderkleding voor jongens: Tygo & Vito!

Na de mooie winterjas mochten we dit keer een stoere trui en spijkerbroek reviewen van het merk Tygo & Vito. Het was moeilijk kiezen op de site maar uiteindelijk viel ons oog toch steeds weer op een mooie groene sweater met gele print en een spijkerbroek met in groene letters hun slogan See you nexterday op de voorkant.

» Lees hier: review winterjas Tygo & Vito

En wat was het een goede keuze! De trui is heerlijk zacht van binnen en heeft weer leuke details. Zoals een sier-rits, een decoratiestreep in de capuchon en een labeltje op de achterkant. De pasvorm is erg mooi en mijn zoontje wilde de trui eigenlijk niet meer uit doen smiley

Ook de spijkerbroek viel enorm in de smaak “oh die letters!!!” en hij zat echt als gegoten. Het is een skinny model dus ik was wel benieuwd hoe het zou staan maar mede door de lange, wat laag gepositioneerde zakken zit de spijkerbroek echt leuk. Ook de spijkerbroek is gemaakt van een zachte (spijker)stof en de broek viel erg in de smaak bij mijn 5-jarige.

Tygo & Vito jongenskleding wintercollectie

 

Tygo & Vito spijkerbroek skinnyTygo & Vito hoodie en spijkerbroekJongenskleding van Tygo & Vito

 

Nieuwe wintercollectie van Tygo & Vito!

Tygo & Vito is een merk uit ons eigen land. Ze staan voor Fun Wear: comfortabele en fashionable kleding voor jongens, verkrijgbaar in maat 92 t/m 152. Ze hebben vrolijke collecties met frisse kleuren en coole prints.

Het thema van de wintercollectie is Your future starts today! Gericht op lekker spelen en het avontuur opzoeken. Kortom, helemaal  ontworpen met stoere boys in gedachten!

Een leuk merk dus om eens naar te kijken in een kinderkledingwinkel in de buurt of online!

En een hele fijne bijkomstigheid vind ik dat Tygo & Vito met een aantal artikelen SOS Kinderdorpen steunt, de internationale organisatie die o.a. kwetsbare families en kinderen helpt.

 

De hooded sweater die we kregen was artikel X809-6321_365 en kost € 39,99. De broek die we kregen was artikel X809-6624_802 en kost € 39,99

 

Meer blogs van Judith:

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.