);

Waarom je een leesbril beter bij de opticien kan kopen

Waarom je een leesbril beter bij de opticien kan kopen

Houd jij je telefoon steeds verder van je af om de tekst te kunnen lezen? Misschien is het tijd voor een leesbril. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor een paar euro een leesbril bij de supermarkt of drogist te kopen, maar voor je ogen is het beter om even langs de opticien te gaan. Weten waarom? Lees dan verder!

 

Een leesbril van de opticien is volledig afgestemd op jouw ogen

De glazen van een leesbril die je bij de supermarkt of drogist kunt kopen, bevatten vaak dezelfde sterkte. In veel gevallen hebben je ogen een andere sterkte nodig. Geen oog is tenslotte hetzelfde. Als je een leesbril bij de opticien koopt, dan worden je ogen eerst goed opgemeten. Op basis van je meetgegevens wordt jouw nieuwe leesbril helemaal op maat gemaakt en is de sterkte van de glazen precies afgestemd op jouw ogen.

De verkeerde sterkte kan je ogen vermoeien en een slecht passende bril je ogen zelfs verslechteren.

 

Bij de opticien heb je keuze uit honderden monturen

Als je een leesbril bij de drogist of supermarkt koopt, dan heb je keuze uit een beperkt aantal standaard monturen. Ga je naar de opticien, dan heb je keuze uit honderden fijne leesbrillen en stijlvolle monturen geïnspireerd op de laatste brillentrends. Kies jij voor een retro, ronde leesbril of voor een elegante, cat eye leesbril? Je wilt er tenslotte lezend of achter de computer ook leuk uitzien, toch?

 

Een leesbril van de opticien is van hogere kwaliteit

Een leesbril bij de drogist of supermarkt kost vaak maar een paar euro. Niet gek dus, dat deze leesbrillen snel stuk gaan en dat er snel krassen op de glazen komen. Wil jij langer plezier hebben van je leesbril? Kies dan voor een leesbril van de opticien. Dan weet je zeker dat het montuur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en dat de glazen van hoge kwaliteit zijn.

Daarbij zal je opticien net zo lang passen en meten totdat je bril fijn op je neus zit.

 

Bij de opticien heb je recht op garantie en services

Gaat je leesbril toch per ongeluk stuk? Of kun je niet wennen aan je nieuwe leesbril? Bij veel opticiens heb je recht op garantie en profiteer je van diverse services, zoals een niet-goed-geld-terug-garantie en een gratis reparatie als je leesbril stuk is.

Reden genoeg dus, om te kiezen voor een leesbril van de opticien in plaats van een bril uit de supermarkt of de drogist.

 

Zo wordt de beste koffie bepaald

Zo wordt de beste koffie bepaald

Hoe wordt nu eigenlijk bepaald wat goede koffie is? Zijn er manieren om dit objectief te meten? Of is het de persoonlijke smaak van degene…

4 praktische tips voor een kindvriendelijke tuin

4 praktische tips voor een kindvriendelijke…

Wanneer je kinderen hebt zul je al snel merken dat de tuin een plek is waar ze graag spelen. Maar tegelijkertijd wil je dat de tuin er mooi…

Zo leer jij je kind in no-time fietsen

Zo leer jij je kind in no-time…

Als ouders zijnde vliegt de tijd voorbij, je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met je kind leren fietsen. Nederland is bij uitstek een…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.