);

Ken je deze leuke kraamcadeautjes al?

Ken je deze leuke kraamcadeautjes al?

Kraamcadeautjes zijn er in vele soorten en maten en voor elk budget. Maar wat zijn nu echt bijzondere en leuke kraamcadeautjes? Wij struinden wat leuke webshops af en vonden veel moois wat wel echt bijzonder is om te geven! En eh om te krijgen natuurlijk!

Je vindt tips voor elk budget. En op het laatst…moois voor de mama’s zelf!

 

Een knuffeldoekje van LabelLabel!

Als er iets is dat ik heb geleerd van mijn baby is dat frunniken aan labels fijn is. En dat dus een knuffeldoekje in elk geval daaraan moet voldoen. Nou, dat is zeker gelukt bij dit super leuke leeuwtje!! Je shopt 'm hier.

Deze kon ik echt niet voorbij klikken! Dit is zo’n vrolijk gekleurd uiltje met ook weer voldoende labeltjes. Deze hoort echt in dit rijtje thuis! Dit lieve uiltje shop je hier.

kraamcadeau bijtring

 

Vier-in-één: de bijtringrammelaar van Lilliputiens!

Dit is niet alleen een bijtring en niet alleen een rammelaar, maar je kan er een speen aan bevestigen en het zijn ook nog eens vingerpopjes voor snel vermaak! Die is toch té leuk? Plezier verzekerd! Dit cadeautje kost € 14,50.

Klik hier om het te bekijken en te kopen.

 

 

 

verschoningsmat snooze baby

Een praktisch cadeau: verschoningsmat van Snoozebaby

Iets wat niet ontbrak in mijn luiertas was een matje om mijn baby op te leggen om te verschonen. Aangezien ik dat overal deed, kwam het altijd als geroepen. Dit is wel een hele comfortabele versie van Snoozebaby. Er passen vier luiers en doekjes in zonder dat het veel ruimte inneemt, je kunt het namelijk tot een klein pakketje maken. En het heeft van die gezellige labeltjes om aan te frunniken.

Je koopt bij Mevrouw Schaap dit prachtige kraamcadeau voor € 28,95.

 

 

 

knuffelschaapje kraamcadeautjeSuper lief knuffelschaapje Les Amis van Kaloo

Verliefd ben ik. Op dit schaapje. Hij ziet er super snoezig uit en is heerlijk zacht! Grote kans dat ie straks overal mee naar toe moet!! De knuffel heeft een flink formaat: het is 45 cm hoog. Echt een eye catcher in de babykamer.

Je shopt dit schattige schaapje en een van zijn 2 andere vriendjes ezel en konijn, die minstens zo schattig zijn, voor € 39,99. Kijk hier voor meer informatie.

 

 

 

 

activiteiten kubus kraamcadeautje

 

Handig vermaak: de activity kubus van Deglingos!

Een lekkere zachte kubus in de vorm van een olifant met allerlei speelelementen zoals een balletje met rammeltje, knisperoren, spiegeltje, froezels en uitstekende poten, stofreepjes en labeltjes. Kan de baby zichzelf even vermaken, ook fijn!

De kubus is 16x16x16 cm en kost € 24,95.

Je koopt dit leuke cadeautje hier.

 

 

 

 

Sophie de Giraf kraamcadeautjeKan overal mee naartoe: het Sophie de Giraf stoffen muziekdoosje!

Dit muziekdoosje kan overal mee naartoe en kan mooi voor afleiding zorgen, bijvoorbeeld onderweg. Er kan uiteraard een melodietje klinken maar er is ook een ster met een grappig geluid van krakend papier en een doorzichtige ring om mee te rammelen! Je hangt 'm makkelijk aan de autostoel of wandelwagen.

Dit leuke handige cadeautje shop je hier voor € 21,95 bij de leuke webshop Toetiebellie

 

 

 

 

 

 

KraampakketLekker compleet: Kraampakket Dinky Dog Blue

Ik ben zelf wel van de praktische cadeautjes dus als dit kraampakket bij mij beland zou zijn vier jaar geleden, had ik dat erg fijn gevonden. 

Een super leuke knuffel van een teckel met allerlei lapjes en kleurtjes stof, een knisperboekje met bijtring en een blauw rompertje in maat 60 en dat alles in een grote handige flexibele speelgoedmand! Inpakken en klaar!

Je koopt het complete pakket hier voor € 35,-.

 

 

 

muisje in doosje cadeautje

Nostalgisch hip op de kinderkamer: Muis in een doosje!

Zo super schattig dit! Gewoon om neer te zetten op de kinderkamer. Want hij is nog niet om mee te knuffelen. Maar wel een super leuk kadootje, gewoon omdat ie zo om op te vreten is!!

De muis is bijna 15 cm lang en is niet geschikt als knuffel voor kinderen onder de 3 jaar.

Je bekijkt en koopt 'm hier voor € 18,95

 

 

schaapje kraamcadeautje

Baarmoeder- en hartslag geluiden: het Easidream droomschaapje

Dit is wel erg bijzonder hoor. Een droomschaapje met echte baarmoeder en hartslag geluiden…of…het geluid van een waterval, harp of… jawel, een stofzuiger!!! Dat gecombineerd met een zacht roze licht stimuleert de baby om in slaap te vallen. Je kan het schaapje gewoon aan de baby geven, het lampje wordt namelijk niet warm.

Een bijzonder mooi cadeau dus, dat je koopt voor € 41,95.

Kijk hier voor meer informatie

 

 

 

kraamcadeau babygymIdeaal: een houten babygym van Heimess!

Onze uk heeft uren onder de babygym gelegen en zich daar erg mee vermaakt. Wij vermaakten ons ook, met even rust wink Deze is wel erg schattig, met bloemen en insecten. Super mooi van hout dus, met belletjes en ringen voor veel ontdekplezier! Oh ja, deze is ook nog eens in hoogte verstelbaar, op maar liefst 6 standen!!

Het is een wat duurder cadeau voor € 59,95, maar als je het met vrienden onder elkaar geeft dan is het natuurlijk wel te doen en heel gaaf om te geven.

Je bekijkt en shopt deze babygym hier.

 

 

Ook de mama’s zelf vergeten we natuurlijk niet. Dus hierbij een idee om nieuwe mama’s zelf heel erg blij mee te maken!

zilveren hanger met geboortesteenZo bijzonder: hanger met geboortesteen

Je maakt mama natuurlijk heel blij met een zilveren ketting met hanger en hierin de naam van haar newborn gegraveerd. Daar kun je dan ook nog een geboortesteentje bij hangen van Swarovski kristal.

Bij Kaya Sieraden heb je ontelbaar veel varianten van mama sieraden. Deze hier koop je voor € 44,95.

Kijk hier voor meer informatie

 

Veel shopplezier!

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 1

  1. Rory

    okt 20, 2017 at 04:12

    Ooooooh wat een leuke cadeaus allemaal! De knuffeldoekjes, het Sophie de Giraf muziekdoosje en het droomschaapje. Wat bijzonder!This thread has been closed from taking new comments.