);

Grom mee met het Gruffalo geluidenboek

Grom mee met het Gruffalo geluidenboek

Oh het verhaal van de Gruffalo is zo leuk! Het gaat over een slimme muis en een bijzonder wezen, de Gruffalo. De muis is allerlei dieren te slim af en uiteindelijk ook die gevaarlijke Gruffalo. Hoe hij dat doet is echt briljant bedacht. En de tekeningen zijn ook mooi en treffend met leuke details.

Heb je een peuter of kleuter in huis en ken je het verhaal nog niet? Haal het boek, je zult er geen spijt van krijgen!

Het Gruffalo geluidenboek was er al een tijdje, maar nu is er ook Het geluidenboek van Het kind van de Gruffalo. Het kleine Gruffalootje heeft de verhalen over de verschrikkelijke muis gehoord van zijn vader en is nieuwsgierig. Middenin de nacht dwaalt hij door het bos op zoek naar de verschrikkelijke muis en komt uiteraard o.a. de slang, de vos en de uil tegen… en uiteindelijk de muis….

 

De Gruffalo met geluiden!

Het verhaal is voor de allerkleinsten wel wat aan de lange kant maar dat is met deze versie geen probleem, want… er zitten 10 geluidenknopjes bij! In het verhaal zelf wordt aangegeven welk knopje er ingedrukt moet worden en mijn peuter vond het erg leuk om dat knopje dan ook te vinden. En tja het geluid wat er dan uit komt… altijd spannend natuurlijk!!! Zeker als je op de knop van de Gruffalo moet drukken!!!

 

Levendig

Doordat je tijdens het verhaal gebruik maakt van de geluiden wordt het meteen erg levendig en dat is super leuk. We hebben het dan ook direct al 3 keer op verzoek van de kleine man gelezen... Overigens had mijn zoontje tijdens de 3e keer ook wat spontane ingevingen wat bijpassende geluiden betreft en ik moet zeggen, dat was een mooie aanvulling op het boek haha.

Tussen het spelen door hoorde ik later vervolgens opvallend vaak een keer een bekend geluid voorbij komen… Kortom, dit boek bleek erg boeiend, ook al kende mijn zoontje het verhaal al.

Gruffaol geluidenboek

Winnen!

Een aanrader dus om ook samen met je kleintje te gaan lezen! En…. Je het kunt het nog winnen ook! Daarvoor moet je het volgende doen:

Delen hoeft niet maar vinden we altijd superleuk! Vooral ook omdat dit boek de aandacht verdient.

We mogen 2 winnaars gelukkig maken met dit geweldige boek en die winnaars worden op vrijdagmiddag 11 november bekend gemaakt. Je kunt die dag tot 12.00 uur meedoen.

Het boek bestellen kan natuurlijk bij je boekhandel met ISBN: 978 90 477 0833 9 of via Bol.com. Het boek kost 17,95 en het is een geweldig mooi Sinterklaascadeau.

De Winnaars van het Gruffalo Geluidenboek zijn bekend!

Winnaar gruffalo geluidenboek

 

Winnaar gruffalo geluidenboek

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 11

 1. marjo van leeuwen

  nov 04, 2016 at 10:29

  gaaf boek zeg! daar worden ze hier heel blij van 2. elisabeth maria martina

  nov 04, 2016 at 10:30

  wat een origineel verjaardagskado voor mijn kleindochter #duimen 3. Vlijtig Liesje

  nov 04, 2016 at 10:59

  Dit soort boeken vonden mijn kinderen ook altijd geweldig. Alles dat geluid maakt spreekt kinderen vaak aan.

  Huisvlijt 4. Claudia Diependaal

  nov 04, 2016 at 02:10

  Ik ken hem nog niet. Zou leuk zijn de Gruffalo te leren kennen nu uiteraard. Ik ???? 5. Cindy Jerphanion

  nov 04, 2016 at 02:27

  Met 3 kinderen zullen ze dit spannende boek zeker willen horen . Elke x nieuwe verhaaltje worden ze zo heerlijk rustig van???????????? 6. Jolein koolske

  nov 04, 2016 at 02:37

  Super leuk zeg !! Ik ga zeker even kijken op Facebook :) 7. Femke Dekker

  nov 08, 2016 at 02:34

  Leuke actie! Wij gaan zeker mee doen. De oudste twee zijn dol op het prentenboek. Wat zou het leuk zijn als de jongste ook al mee kon genieten van de Gruffalo met dit geluidenboek. 8. Selina

  nov 08, 2016 at 03:09

  Daar worden onze meiden heel blij van! Vorig jaar werd dit boek in de klas voorgelezen en de meiden zijn er gek op! 9. Helma Keijzer

  nov 08, 2016 at 08:24

  Het gewone boek is al zo leuk!!! Ik doe graag mee omdat mijn kleine dreumes (lawaaipapegaai) dol is op geluidjes en muziek. Vast weer heerlijk lezen met geluid en de oudste doet lekker mee!! 10. Anita te Gussinklo

  nov 08, 2016 at 10:56

  Superleuke actie, die deel ik graag. 11. Marian

  nov 13, 2016 at 10:58

  Mijn zoontje is dol op samen boekjes lezen. Geluidenboekjes zijn veruit favoriet. Dit cadeau zal da ook zeker in de smaak vallen bij hem! De Gruffalo is bij de kinderen in mijn klas ook een populair boek, gewoon een goed en leuk boek dus!This thread has been closed from taking new comments.