);

Easy Peasy: een gevarieerde lunchbox voor je kind

Easy Peasy: een gevarieerde lunchbox voor je kind

Elke dag is het weer de vraag: wat gaat er mee naar school… als tienuurtje, in de lunchbox en wat voor drinken geef je mee? Er was een tijd dat mijn moeder mijn brood al had klaargemaakt en dat het een verrassing was als ik op school de lunchbox opende. En wat was het dan een feest als er in plaats van kaas, een gebakken ei of een speculaasje op het brood zat! Brood, daar draait het in de meeste lunchboxen nog altijd om. Misschien wil je wat meer variëren, of ben je gewoon op zoek naar inspiratie.

Nou, dan ben je bij het boek Easy Peasy Lunchbox aan het juiste adres!!

 

Easy Peasy LunchboxHéél veel recepten en inspiratie voor de luchbox!

Met meer dan 60 recepten voor in de lunchtrommel en ruim 20 pagina’s aan inspiratie voor het tienuurtje kun je voorlopig wel even vooruit! En zoals ik gewend ben bij de dames van Easy Peasy zijn de recepten óók als je geen keukenprinses bent heel goed te doen. En ook nog eens zo gezond mogelijk én heeeel lekker. Na het doorlezen van het boek kreeg ik zelf ook zin om weer met een lunchbox naar mijn werk te gaan :-)

 

Tipje van de sluier

Wat je er zoal tegenkomt? Een tipje van de sluier: zelfgemaakte eierkoek, banaanpoffertjes, frozen yoghurt fruitbar, ei-groentemuffin, boekweitpannenkoekjes met choco&banaan, wolkenbroodjes, ants on a log, cookiedoughballetjes, broccoli-kaaspatties en nog veeeel meer.

Nu word je nieuwsgierig naar hoe het smaakt hè?! Ik denk dat je kind ook enorm verrast gaat zijn als hij of zij de lunchbox opent… en alweer uitkijkt naar de volgende dag! En zo ook nog eens ongemerkt keurig de nodige voedingsstoffen binnen krijgt, ik zeg een win-win situatie!

easy peasy lunchbox gerechten

 

EasyPeasy winnen!

En over winnen gesproken….jazeker…. je kan het boek winnen!

Ga naar het actiebericht op Facebook, like dit bericht en reageer erop. Delen hoeft niet maar vinden we altijd superleuk!

Je kunt t/m woensdag 14 december meedoen. De winnaar wordt op donderdag 15 december bekend gemaakt. 

Het boek bestellen kan natuurlijk bij je boekhandel met ISBN: 9789059567283 of via Bol.com. Het boek kost € 14,95.

 

OK….ehm… is het al lunchtijd??

Smakelijk!

 

EN DE WINNAAR IS…

winnaar boek easy peasy lunchbox

 

 

Gefeliciteerd Angela! Mail jij ons even naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

Foto's zijn van Jeroen van der Spek. Foto's en het boek Easy Peasy Lunchbox zijn ter beschikking gesteld door Fontaine Uitgevers.

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 1

  1. Wat een leuke naam voor een lunchbox. Het ziet er heel lekker uit zo gepresenteerd.This thread has been closed from taking new comments.