);

De Chaos and Order zomercollectie voor jongens

De Chaos and Order zomercollectie voor jongens

Chaos and Order. Als er íets is dat op mijn huishouden van toepassing is, zijn het wel die twee woorden met het woordje ‘en’ er tussen. Super grappig dus dat ik dan ook juist van dit merk kleding voor mijn zoontje mocht reviewen! 

De postbode overhandigde het pakje en om de buitenkant moest ik al grinniken; een witte zak met in rood groot het logo en daaromheen allerlei kleine tekeningetjes. Met daartussen een bordje met de tekst “Enjoy the chaos”... YES! Let’s enjoy the chaos!

 

Chaos and Order: kleurenexplosie en mooie details

Bij het openmaken van het pakket werd ik helemaal blij. Wat een fijne explosie van kleuren! Jammer dat mijn zoontje niet thuis was op dat moment, ik kon niet wachten om te kijken hoe het stond. Ik bekeek de kleding en zag heel veel mooie details. En daar hou ik van, als kleding mooi afgewerkt is en er op details is gelet. Zoals een biesje net even anders, een grappig stukje tekst ergens en een stiksel in een ander kleurtje.

Bingo bij Chaos and Order!

Op z’n shirt staat bv. ergens in het klein ‘Make Order After Chaos’ en in het waslabel staat ‘Wash Chaos back to Order’.

De kleding die we ontvingen is bij elkaar passend in de kleuren navy, oranje en met turqoise accenten. Maar als je naar de resterende collectie kijkt, is deze net zo mooi op elkaar afgestemd qua kleur. Daar zijn kleurencombinaties met navy en rood, maar ook met turqoise als boventoon en wit met grijs en blauw. Diverse tinten blauw kom je wel in elke lijn tegen. En je kunt eindeloos combineren. De jongenscollectie is verkrijgbaar in de maten 98/104 t/m 158/164. Dus van de kleine ventjes tot de flinke kerels.

 

Mooi aansluitende kleding

De kleding is van heel fijn zacht materiaal en is stretch (95% katoen/5% elastan). Toen ik het uiteindelijk ‘s avonds kon passen stond het echt mooi! Hij heeft zichzelf ook flink bewonderd in de spiegel. De snit van het shirt is echt stijlvol gemaakt, het shirt sluit heel mooi aan. De broek zit net zo comfy als een joggingbroek maar is wel mooi gesneden, met hippe stretch stukken en andere details.

Mijn zoontje heeft het setje erg graag aan. Het is al een paar keer in de was geweest en ziet er nog altijd mooi uit.

En tja ik ben bevooroordeeld maar vind het hem ook echt mooi staan.

Chaos and Order jongenscollectieChaos and Order zomercollectie jongens

 

Wearable Happiness!

Het zit ‘m bij kleding vaak in details en dat hebben ze bij Chaos and Order goed begrepen. En ook naast de kleding hebben ze er over nagedacht: leuke verpakking, een leuke kaart erbij, nog een kleine attentie, gewoon tof.

Het motto van hun kleding: Wearable Happiness. Helemaal mee eens!

 

Voor boys, girls AND moms!

Kortom, we gaan snel weer een kijkje nemen voor nog een extra shirt en ook een korte broek voor in de zomer!

En zoek je iets kleurrijks voor een meisje of heb je zélf nog zin in iets nieuws…. jazeker, het kan allebei dus check snel de site van Chaos and Order!

 

Dit kledingsetje hebben we ontvangen van Chaos and Order om te reviewen.

Broek: Caden Navy en Shirt: Allard Navy

De toffe foto's zijn gemaakt door Annemarie van No Cheese Please

» Kijk hier voor webshops met leuke kinderkleding

 

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.