);

Caption: eindelijk een nagellak die blijft zitten! + WIN

Caption: eindelijk een nagellak die blijft zitten! + WIN

Lieve mama, Heb je de moed al bijna opgegeven dat je ooit nog dagen achter elkaar met prachtig gekleurde nagels rondloopt? Wanhoop niet!! Ik heb de oplossing voor je! Want met mijn ontdekking ben ik maanden later nog altijd super blij! Wat ik dan ontdekt heb? Caption nagellak! Hoe ik daarbij kwam? Dankzij Astrid Joosten en Linda de Mol...

Hoe dat zit?

Let op: dit artikel bevat een winactie én een kortingscode!

 

Linda’s Zomerweek

Het is in augustus 2017. Ik kijk naar Linda’s Zomerweek met Astrid Joosten en Beau van Erven Dorens. Aan het eind mogen de gasten altijd hun favoriete item in de goodiebag stoppen voor het publiek. Astrid vertelde dat ze de nagellak van Caption cadeau wilde doen want dat was de enige lak die bij haar dagen bleef zitten.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik had namelijk net kort daarvoor nagellak afgezworen, toen ik mijn nagellak na 1 avondje dansen er alweer af kon halen omdat het er niet meer mooi uit zag. EN IK DAAR DUS AL DIE MOEITE (zorgen dat het er mooi op komt) VOOR HAD GEDAAN EN GEDULD (lang genoeg niksen zodat het niet meteen al slordig eruit ziet) VOOR OPGEBRACHT HAD.        

Maar ik werd toch nieuwsgierig want het ziet er echt wel meteen ff leuk uit, een kleur op je nagels, óók als ze helemaal niet super lang zijn.

 

Drie componenten nagellak

Dus, ik onthield de naam, ging googelen en bestelde een voordelige ‘startersset’, want voor deze 3 componenten lak (de zgn. LacQ³-technologie: een drievoudige laag van duale polymeren met vulkanisch gesteente en plantaardige plastificeerders, nou jij weer wink) heb je dus een basislaag (deze lak maakt je nagels ook nog eens sterker en gezonder), een kleurlaag (je hebt echt maar 1 laag nodig want het dekt perfect) en tot slot een glans gevende toplaag (dit is de sealende laag, waardoor de lak wordt verzegeld en extra snel droogt).

Caption nagellak startersset

Geduld is nauwelijks nodig!!

En nu hoor ik je denken: wat een geduld is daarvoor nodig om het op te brengen. NOPE. Je lakt namelijk in één ruk door.

Dus: eerst tien nagels in de basis, DIRECT erachteraan de kleur erop en DIRECT daarna hup de toplaag erop. Dus juist NIET tussendoor laten drogen. En ja dan moet je nog even rustig zitten om te drogen maar ook dat duurt echt echt echt niet lang.

En dan… heb je er in mijn geval MINIMAAL 4-6 dagen veel plezier van. En mijn moeder kon niet wachten tot het ging afbladderen want bij haar zat het er na TIEN dagen nog mooi op terwijl ze juist graag een ander kleurtje wilde haha. Dus je bent gewaarschuwd. Althans, het eraf halen kan ook met gewone remover dus geen probleem om het eerder dan nodig eraf te halen.

Caption nagellak gelnagels

 

Lijkt wel gellak!

Inmiddels heb ik ongeveer 9 verschillende kleuren (hallo nieuwe verslaving!) en ik wil er nog meer want jemig ze hebben echt veel keus in prachtige kleuren (meer dan 120!!).

Als ik een tip mag geven, start dan met de lak waar woorden bij staan als metallic, multichrome of shimmer, die vond ik zelf als toch wel starter het prettigst in gebruik. Als je een ervaren lakker bent dan kunnen ook de single kleur lakjes natuurlijk prima maar ik moest eerst nog wat oefenen tegen het ‘strepen’.

Ik krijg er veel complimenten over en vrijwel altijd is de vraag of het gellak is, gedaan bij een salon.  De lak is namelijk intens gepigmenteerd waardoor het er echt mooi uit ziet. Als ik dan vertel dat ik dat dus zelf heb gedaan zijn ze helemaaaal verbaasd (überhaupt dat ik nagellak draag da’s verbazing nummer 1 laugh). En wat ik zelf ook erg prettig vind is dat er zo min mogelijk ‘troep’ in zit, dus je nagels zelf hebben niet veel te lijden.

Kijk HIER voor het aanbod van Caption!

 

Caption nagellak kleuren

 

Winactie én kortingscode! (niet meer geldig)

Omdat we andere mama’s die ook mooi gelakte nageltjes willen hebben, met nagellak die lang blijft zitten in zo min mogelijk tijd, graag een duwtje geven om het te proberen, hebben we Caption benaderd en HOERA we mogen 1 startersset weggeven t.w.v. € 39,95!!!

Je krijgt dan dus de basiscoat (los kost die € 15,95), de topcoat (los € 15,95) en mag zelf een kleurtje kiezen uit het starters-assortiment (los € 16,95).

 

Wil je een kansje wagen in de winactie? Dit is wat je moet doen:

 • geef het bericht op Facebook een yes of een heart
 • kijk op de site van Caption in de collectie starterssets en geef onder het FB bericht aan welke kleur je zou kiezen
 • een extra winkans als je ons ook op Instagram volgt en een reactie plaatst bij het actiebericht

 

Nu al Caption nagellak uitproberen? Bestel met korting!

Voor alle mama’s hebben we sowieso wat leuks: een kortingscode!!

De kortingscode KORTING4MAMA geeft maar liefst 25% korting op bestellingen via caption.nl, let op de code is geldig tot 30 juni 2018.

 

WE HEBBEN EEN WINNAAR!!! Hanneke Koper-De Leur van harte gefeliciteerd. Jij mag een startersset uitzoeken. Stuur je even een mailtje aan info@website4mama.nl met je adresgegevens en de link naar de set die je graag zou willen ontvangen?

 

Meer weten?

Voor meer informatie kijk je op de site van Caption of volg je hen op hun Facebook, Twitter en Instagram.

Veel lakplezier!

 

Meer blogs van Judith:

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Je huis beveiligd met een alarmsysteem

Twee jaar geleden ben ik met mijn partner en zoontje verhuisd naar een ruime geschakelde woning met voor- en achtertuin in een dorp op steenworp…

Je rijbewijs halen anno nu

Je rijbewijs halen anno nu

Oh ik weet het nog goed. Bijna 30 jaar geleden (au wink

Hoi! Ik ben Judith (bouwjaar 1973) en na wat omzwervingen in de wereld (ik heb o.a. in Engeland en Honduras gewoond) en Nederland (o.a. Utrecht en Rotterdam) woon ik nu weer in het Brabantse land. Samen met mijn partner, zoontje (2013) en een bizar-lieve kat. Ik werk in het culturele/educatieve veld en vermaak me ook privé graag in musea en bij voorstellingen. Ik ben dit jaar een kinderboekenblog gestart (leesleeslees.nl), om anderen te helpen kiezen uit het enórme aanbod!

Bij 4Mama blog ik over van alles en nog wat: van tips voor nieuwe mama’s tot stimuleren van taalontwikkeling, van hoe wij omgaan met suiker tot culturele uitstapjes. Wil je meer horen over een bepaald onderwerp, laat maar weten wie weet kan ik er een blog over schrijven!

Reacties 8

 1. Liline Erdmann

  mei 22, 2018 at 07:40

  Wauw, ik heb hetzelfde probleem en daarom dus kleur op mijn teennagels en blanke lak op mijn vingernagels, dan zie je het bladderen niet zo...
  Ik zou kiezen voor de set "Can't Help But Smirk" ???? 2. Thea

  mei 23, 2018 at 09:18

  Dat zou een uitkomst zijn als het 4-6 dagen blijft zitten, geweldig! Ik zou c'mon now kiezen 3. Francis

  mei 23, 2018 at 11:41

  Sinds 3 jaar heb ik eindelijk lange nagels. Ik heb ik altijd gebeten op mijn nagels. Ik lak ze iedere keer maar ik kan slecht stil zitten en het gaat er inderdaad snel af. Deze nagellak wil ik heel graag proberen. En dan beginnen met de starterskit But First Coffee. 4. m chen

  mei 23, 2018 at 03:07

  Mijn voorkeur kleur: This Is A Must! 5. maria louisa van erum

  mei 23, 2018 at 07:37

  de lila is top 6. Marian B

  mei 25, 2018 at 09:28

  Wat een leuke kleuren, ik kan niet goed kiezen hoor. Let Life Unfold lijkt me een mooie kleur die bij me past, leuke naam ook! 7. Anita te Gussinklo

  mei 29, 2018 at 10:02

  dat ziet er echt mooi uit, Love it! 8. Claudia Diependaal

  mei 30, 2018 at 12:32

  Wat een leuke namen zeg! Mijn voorkeur staat op Facebook ook. Come to me mama vind ik heel mooi! Maar ik zag zoveel nieuwe kleuren.....This thread has been closed from taking new comments.