);

Wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft?

Wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft?

Stel je jezelf die vraag ook heel vaak? Wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft…? Als we iets voor een vrouw moeten kopen, dan rennen we vaak snel nog even naar de bloemenwinkel voor een mooie bos bloemen. En voor een man rennen we nog even snel naar de slijterij. En op zich is er niks mis met een mooi boeket of een lekkere fles whisky of wijn, maar een beetje afgezaagd is het wel. Dat kan echt creatiever en beter. Toch?

In dit blog krijg je wat leuke suggesties en cadeautips voor mensen die eigenlijk alles al hebben.

 

Een cadeau geven? Doe er een kaartje bij!

Met een persoonlijk wenskaartje maak je van elk cadeautje een persoonlijk feestje. Ik ben gek op kaarten. Een mooie kaart met vooral een persoonlijke boodschap en touch geeft net even iets meer cachet aan je cadeau dan een cadeau zonder kaartje. En je kan een boodschap erop schrijven die net even verder gaat dan gefeliciteerd. Kan je niet persoonlijk aanwezig zijn op een verjaardagsfeestje, dan is het sturen van een wenskaart sowieso een mooi alternatief. Iedereen is blij met een kaart. Zowel jong als oud.

 

Ga samen relaxen

Ik heb een vriendin die ik elk jaar een saunadagje cadeau doe op haar verjaardag. En zij geeft hetzelfde cadeau aan mij op mijn verjaardag. Op die manier hebben we én een leuk cadeau gegeven, waarvan we weten dat de jarige er erg blij mee is én we doen onszelf er ook een groot plezier mee ????. We hoeven nooit te bedenken wat we nu weer eens zullen kopen. Nee, het is elk jaar hetzelfde. Daarmee garanderen we elkaar in ieder geval 2 dagen per jaar samen tijdens onze vriendinnen-dag in de sauna.

 

Een belevenis cadeau doen

Nou is een dagje sauna natuurlijk ook een belevenis, maar in dit verhaal bedoel ik het meer als een luchtballonvaart, kaartjes naar een concert, racen op het circuit van Zandvoort of een dagje rijden in een supersnelle Ferrari. Je hebt speciale websites waar je zo’n belevenis kunt boeken. Ook leuk om inspiratie op te doen overigens.

 

Een etentje doet het ook altijd goed

Vind je het moeilijk om een leuk cadeau te verzinnen, neem je vriend of vriendin dan gewoon mee naar jouw favoriete restaurant. Is net als met dat dagje sauna… je doet jezelf er ook een groot plezier mee. Ook een leuk idee is een high-tea. Tijdens een high-tea zit je al snel 2 uur kleine hapjes naar binnen te werken terwijl je ondertussen honderduit kletst. Tegenwoordig heb je high-teas met zowel warme als koude hapjes en als afsluiting natuurlijk een keur van zoete lekkernijen. Succes gegarandeerd!

 

Een persoonlijk cadeau bedrukken

Een cadeautje met een naam of fotocadeau is ook altijd een grote hit. Thee of koffie drinken we allemaal, dus ben je inspiratieloos dan is een fijne grote mok met tekst, naam of foto een leuk idee. Heb je te maken met een hondenliefhebber, druk dan de foto van de hond af op de mok. Net een kind gekregen, geslaagd ergens voor, gekke gewoontes, leuke hobbies… nou ja, you get the picture. Maak je cadeau persoonlijk door tekst, naam of een foto af te drukken. Behalve mokken, kan je ook kiezen voor een bedrukte tas, t-shirt, notitieboekje, etc.

 

Kortom, ook aan mensen die eigenlijk alles al hebben valt er nog genoeg te verzinnen om cadeau te geven. Er valt echt zoveel creatiefs te verzinnen. Last minute teruggrijpen naar de aloude fles wijn en bos bloemen kan tenslotte altijd nog.

» Lees ook: foto op plexiglas cadeau

 

Meer blogs van Esmée:

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Kamperen is het leukste wat er is voor de kids

Kamperen is het leukste wat er…

Zolang het droog weer is, is kamperen tijdens de vakantie het allerleukste wat er is. Dat vond ik 20 jaar geleden en dat vind ik nog steeds.…

Energie besparen begint bij isoleren!

Energie besparen begint bij isoleren!

Een goed geïsoleerd huis is essentieel om energie te besparen en het comfortniveau te verhogen. Daar bedoel ik mee, dat het makkelijk behaaglijk…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.