);

Een prachtig cadeau: foto op plexiglas

Een prachtig cadeau: foto op plexiglas

Pas geleden mocht ik ervaren hoe een foto op aluminium eruit zag. Nu kreeg ik het aanbod om plexiglas uit te proberen. Hoewel ik de hele dag naar haar kan kijken, gaat een huis vol grote foto’s van mijn prachtige dochter mij net iets te ver. Maar ik wist wel iemand wie ik daar heel blij mee zou maken: mijn schoonmoeder. De lieve schat is al bijna een jaar ernstig ziek. Ze heeft kanker, maar het gaat gelukkig naar omstandigheden nu heel goed met haar. En we willen haar allemaal gelukkig en gezond zien. Dat laatste gaat nooit meer helemaal gebeuren, maar ze laat zich niet kisten en de energie begint weer terug te komen. Ze is ook heel gek op haar kleindochter Marisa en natuurlijk heeft ze wel een kiekje van haar staan op een dressoir, maar een mooie grote foto heeft ze nog niet. Dat heb ik via BesteCanvas prachtig weten te regelen. Ik mocht zelf kiezen waar de foto op gedrukt moest worden.

Ik kon kiezen uit canvas, aluminium, een foto op hout of een foto op plexiglas en ik koos voor het laatste. Volgens de website krijg je met je foto diepte en prachtige kleuren. Ik was heel benieuwd.

 

Het bestellen van je foto op plexiglas

Het bestellen van je foto gaat heel makkelijk. Je uploadt gewoon je foto, selecteert het product wat je wilt, geeft de juiste grootte aan (ik koos voor 40 x 30 cm) en je kunt je foto nog vergroten en wat verschuiven. Druk op de knop, geef je gegevens in, betaal en klaar ben je. Binnen 5 dagen (3 werkdagen) hadden wij de foto binnen en je ontvangt voorafgaand daaraan een mail wanneer het verstuurd is.

 

Ons cadeau voor oma

Door het plexiglas glanst de foto prachtig en de foto geeft heel veel details. Nu heb ik gekozen voor een redelijk simpel maar niet alledaags kiekje. Heb je bijvoorbeeld een mooie achtergrond van een prachtige blauwe lucht met wolken of fris groen gras, dan knalt de foto je zeker weten tegemoet. Ik ben heel aangenaam verrast door het drukken van een foto op Plexiglas. Als je het vergelijkt met een foto in een lijst, dan is dit vele malen mooier van kleur en kwaliteit. Wat ook leuk is, is dat je een foto op plexiglas ook buiten kunt hangen of makkelijk in een natte ruimte als de badkamer. Dus dat biedt weer enorme mogelijkheden om bijvoorbeeld een terras op te fleuren.

Nou leest mijn schoonmoeder mijn blog nooit, dus ik kan met een gerust hart hier de foto laten zien van het cadeau dat ze krijgt. Mijn schoonzus leest wel eens een blog, maar die zegt niks… toch Yvonne wink haha. Het moet een verrassing blijven natuurlijk. Ze woont niet naast de deur dus hoe haar reactie was, kan ik jullie nog niet vertellen, maar mijn schoonmoeder kennende zal ze het prachtig vinden en er heel blij mee zijn.

Foto op plexiglas

 

Speciale actie!

BesteCanvas.nl heeft voor onze lezers een speciale actie. Met de code: WEBSITE4MAMA bestel je een extra groot formaat canvas voor slechts 22 euro! Ga hiervoor naar de website, upload je foto, maak de keuze voor een canvas en het formaat 60 x 40 cm, 75 x 50 of zelfs 80 x 60 cm en geef de code in bij je betaalproces. Je kunt t/m 30 september gebruik maken van deze fijne actie.

 

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 1

  1. nicole

    aug 29, 2017 at 09:41

    Ik wist niet dat door plexiglas een foto meer glanst! Dat is zeker een goede meerwaarde van dit materiaal.This thread has been closed from taking new comments.