);

Een bijzondere pakjesavond met Video van Sint + WIN

Een bijzondere pakjesavond met Video van Sint + WIN

Nu de dagen korter worden, de avonden guurder, de straten stiller en de huiskamers gezelliger, krijg ik iedere dag weer meer zin in het grote feest van Sinterklaas. In de winkels laat ik me verleiden door al het rood, geel, goud en glanzende kleuren. Ik snuif de zoete geuren van chocolade beestjes, pepernoten en speculaas op.

Nu pas laat ik mijn Sinterklaas kriebels toe en kan ik er van gaan genieten, want ik erger me dood dat dit alles al voor de zomervakantie in de winkel lag. Maar nu mag het! Genieten, van deze mooie tijd, vol verrassingen, heel veel lekkers en van al die mooie lieve blije kindersnoetjes! En het is bijna zover… bijna is Sinterklaas in ons landje.

 

Video van Sint hoort erbij

Bij pakjesavond hoort al vele jaren “de video van de Sint”. Ik heb het denk ik 1 jaar overgeslagen omdat ik dacht: “nu ken ik het wel” maar daar had ik wel een beetje spijt van. Want oh wat genieten we iedere keer weer van die gezichtjes van de kinderen als hun naam genoemd wordt door Sinterklaas en dat hij een persoonlijk verhaaltje over ze vertelt. Het is en blijft een magisch moment, want hóe weet de Sint dat toch?! Tja… wink

 

Wat zit er in de Video van Sint?

Tot in de kleinste details kun je uitspraken van namen beluisteren, verhaaltjes kiezen die het beste bij jouw kinderen passen en ieder jaar komen er weer nieuwe hobby’s en opvoedtips bij die Sinterklaas over de kinderen en zelfs over volwassenen kan vertellen.

Je kan dit jaar dansen met Piet en goochelen met de Sint! De video heeft dit jaar een extra magisch tintje. Dit jaar hebben we voor de eerste keer de volwassenen ook in de Video van Sint betrokken en oh wat is hij leuk geworden! Ik heb er nu al zin in om die gezichtjes van de kinderen te zien als papa en mama ook worden genoemd door Sinterklaas. Vooral bij de opvoedtip van papa: “Niet zo vaak op je telefoon zitten hoor!”

 

Hoe maak je de Video van Sint?

Ga naar www.videovansint.nl en je kunt eigenlijk meteen starten!

Je kunt kiezen uit 3 opties:

 • Optie 1: Kies je voor de download, dan betaal je €14.95
 • Optie 2: Kies je voor de dvd, dan betaal je ook €14,95
 • Optie 3: Kies je voor het complete pakket, dan krijg je de dvd en de download! Je betaalt dan €19,95 en je krijgt vele extra’s t.w.v €11,95 gratis! Voor die paar extra euro’s krijg je dus wel veel meer leuke dingen erbij.

Zoals:

Je krijgt per kind een gratis verjaardagsvideo in je mailbox. Gewoon in de map bewaren stoppen en er pas uit halen als je zoon of dochter jarig is. Hoe cool is dat als ze buiten alle cadeautjes en kaarten een persoonlijke felicitatie krijgen van de Sint op hun verjaardag! Mij lijkt het geweldig. Aangezien ik ook in alle andere maanden van het jaar Sinterklaasboeken aan het voorlezen ben en Sinterklaasliedjes aan moet horen, maakt het niet uit om op zo’n bijzonder moment als een verjaardag een boodschap van Sinterklaas te bekijken. (Deze optie is ook extra aan te vinken als je voor optie 1 en 2 kiest. Het kost €3,95 extra)

Je krijgt gratis 5 goocheltrucs te zien van de Pieten. Dit is ook echt een hele leuke toevoeging aangezien ze een leuke truc doen met een door jou extra ingestuurde tekening of foto. (Deze optie is ook extra aan te vinken als je voor optie 1 en 2 kiest. Het kost €4,95 extra. Maar goed dan kan je dus beter voor het complete pakket kiezen)

Je krijgt een gratis gesigneerde ansichtkaart met een envelop uit Spanje! Op de kaart kun je nog een leuke tekst schrijven namens de Sint om het allemaal nog spannender te maken! Een goed idee is om de kaart bijvoorbeeld in de paar dagen voor zijn komst in Nederland te geven. Hij is tenslotte geadresseerd vanuit Spanje. Net alsof Sinterklaas voor zijn vertrek je kind nog een kaartje gestuurd heeft.

Als de naam van je kind er niet bij staat kun je hem invoeren en dan gaat Sinterklaas hem gratis voor je uitspreken. Dit kan dan wel iets langer duren voordat je de dvd krijgt.

Een video voor 1 kind is bij de prijs inbegrepen. Heb je meer kinderen en/of wil je ook de volwassenen toevoegen, dan kost dat €3,95 per extra persoon met een maximum van 8 toe te voegen personen.

Bij het maken van jouw dvd kun je daarna ook kiezen tussen zwarte en roetveegpieten dus de mening over de verschillende soorten Pieten hoeft niets uit te maken of je wel of geen dvd zou willen bestellen. Sinterklaas is er voor alle kindjes. Mooi dat ze er bij Video van Sint rekening mee houden.

Het voordeel als je de digitale versie of het complete pakket bestelt, is dat je de download binnen een uur al binnen hebt! Je kan hem dus zelfs nog op de avond zelf als de kinderen bij wijze van spreken al in bad zitten, nog bestellen.

Video van Sinterklaas

 

Nog meer extra’s voor maar €4,95!

Maar om het nóg leuker te maken kun je ook nog extra betaalde opties aanvinken.

Voor €4,95 kun je danspiet 5 dansjes laten dansen op 5 bekende sinterklaasliedjes. Dit is erg leuk! Uit ervaring weet ik dat de dag na pakjesavond de dvd nog vaak aangezet wordt om die leuke dansjes mee te dansen.

Ook kun je Sinterklaas 3 verhaaltjes laten voorlezen, ook voor €4,95 extra.

Je kan een extra dvd bestellen, dit kost ook €4,95. Moe meer kopieën je bestelt hoe goedkoper de totaalprijs wordt. Altijd handig als er ook nichtjes en neefjes in de video voorkomen.

Je kunt het dus heel goedkoop houden maar ook wat duurder maken door het kiezen van de vele opties. Dat is fijn, zodat het aan te passen is aan ieders portemonnee!

Ik zou zeggen bestel de video van de Sint! Ik vind hem dit jaar erg leuk!!

 

Een Video van Sint winnen?

Wij mogen 2 mensen (en hun kinderen) heel gelukkig maken met een Video van Sint! Wat je daarvoor moet doen?

 • Ga naar het actiebericht op Facebook
 • Geef dit bericht een heart of yes en een reactie waarom jij Video van Sint graag wilt winnen
 • Omdat we 2 Video's weggeven, deel je het bericht of tag je Facebookvriendinnen die dit ook zouden willen winnen
 • Een reactie onder dit bericht geeft je een extra winkans. Let op: je email adres wordt dan automatisch opgeslagen in ons email bestand. Daarvan kan je je altijd weer afmelden.

Op vrijdag 16 november maken we de 2 winnaars bekend.

DE WINNAARS ZIJN BEKEND. GEFELICITEERD:

Esther Noordergraaf en Rafaella Slootjes-van der Hoeven jullie krijgen een videoboodschap van Sint!

Mail even naar info@website4mama.nl svp!

Kijk HIER voor meer winacties van dit moment en vanaf 17/11 gaat er een Sinterklaas Bloghop van start met bijna 50 bloggers en dus 50 prijzen. Hou de Facebookpagina in de gaten!

 

Video van Sint 2018

 

Meer blogs van Lonneke:

6 jaar en nog een speen, nou en?

6 jaar en nog een speen, nou en?

Mijn kind is 6 jaar en heeft een speen, een fiepje, een fup, een sabbeltje een foepje of een tutje. Maar eigenlijk is het gewoon een kunstduim,…

Kinderen moeten hun eigen rommel opruimen. Toch?

Kinderen moeten hun eigen rommel…

Een tijdje geleden besloot ik het op te geven. Nou ja, opgeven. Het was meer van richting veranderen. Maar je kan het ook zien als opgeven,…

Alles over babyzwemmen

Alles over babyzwemmen

Als je zwanger bent heb je heel veel vragen. Zo ook bijvoorbeeld: hoe zit dat nu met babyzwemmen? Kan ik dadelijk met mijn kindje ook gaan…

Mijn naam is Lonneke, ik ben getrouwd en heb 3 lieve kinderen Fay '06, Jins '07 en Ninte '13. Ik heb een geweldige baan als zwemdocent en sportinstructrice. Ik hou er van om kinderen en volwassenen iets te leren en te motiveren. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijfje als Essentrics instructrice. 

Pas sinds kort kwam ik erachter hoe ik de al jaren vast zittende verhalen in mijn hoofd kon bevrijden in de vorm van een Blog. Ik geniet van schrijven. Ook op mijn eigen blog Mamapoester lees je een hoop herkenbaarheid, tips, en dagelijkse strubbelingen van het moederschap met een beetje humor en een tikkie overdrevenheid.

Reacties 17

 1. elisabeth maria martina

  nov 02, 2018 at 07:07

  wat een ontzettend leuk gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met zo'n mooi exemplaar #duimenmaar 2. Marange Krouwel

  nov 02, 2018 at 08:06

  Ahhhh ik doe graag mee! Mijn kinderen zouden dit enig vinden! En wij ook!! 3. Liline Erdmann

  nov 02, 2018 at 08:47

  Ik doe graag mee voor ons meisje (3), ze is er al helemaal mee bezig :-) 4. Nienke Coppelmans

  nov 02, 2018 at 08:49

  Vorige jaar hebben we hier zo van genoten! Dit jaar laatste jaar dat ze alle 3 nog geloven dus extra speciaal. 5. Debbie Plantinga Duindam

  nov 02, 2018 at 08:54

  Dit zou een geweldige verrassing voor mijn 2 boefjes zijn, ze kijken al erg uit naar de komst van Sinterklaas en de Pieten! Ze kunnen niet wachten. 6. Tamara v Bodegom

  nov 02, 2018 at 09:05

  Ons zoontje kijkt alweer weken uit naar de komst van Sint.... en ook onze dochter is al bezig met haar verlanglijstje. Wat zou ik ze hier graag mee verrassen! Ik zou dolgraag die koppies zien als ze horen dat Sint echt tegen hen praat! En ook nog eens een tekening van hun laat zien! 7. Marian B

  nov 02, 2018 at 11:31

  Dit zou pakjesavond wel heel bijzonder maken! Ben zo benieuwd naar de reacties van de kinderen als ze zichzelf terug zien op tv. Mijn dochtertje gaat het wat bewuster meemaken en mijn zoontje is al weken in de ban van Sinterklaas. En zelf vind ik het eigenlijk ook best spannend hoe het er allemaal eruit komt te zien. Dus ja ik doe mee ;-) 8. mieke stam

  nov 02, 2018 at 12:32

  Oh ja graag voor mijn 2 jongens! vorig jaar hadden we hem en het is echt geweldig om pakjesavond mee te beginnen, de jongens vonden het geweldig en waren helemaal verrast! echt een aanrader! 9. Jonneke Timmermans

  nov 02, 2018 at 12:33

  onze 3 kids zie ik hiermee graag glunderen! 10. Julia van empel-stamate

  nov 02, 2018 at 09:43

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje 11. Jolein jolein

  nov 03, 2018 at 03:34

  Leuk, leuk, leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje mee want we hadden vorig jaar ook een video van Sint en die verbaasde gezichtjes en ongeloof waren zo leuk om te zien ! Dat willen we dit jaar wel weer zien zeg :) 12. Niels

  nov 03, 2018 at 03:49

  Leuk voor onze 3 draken.
 13. Marange Krouwel

  nov 13, 2018 at 09:26

  Ik doe heel graag mee. Wat zullen mijn kinderen hier verrast mee zijn. 14. Els

  nov 13, 2018 at 01:46

  Ik doe heel graag mee voor mijn jongens. De oudste twijfelt over sinterklaas maar hiermee komt de magie vast terug 15. Esther N

  nov 14, 2018 at 07:21

  Gaaf! Ik doe mee voor mijn 3 mannen, wat zullen ze opkijken als de Sint ze toespreekt! 16. Esther N

  nov 14, 2018 at 07:21

  Gaaf! Ik doe mee voor mijn 3 mannen, wat zullen ze opkijken als de Sint ze toespreekt! 17. Saskia Lemmens- van der Struif

  nov 14, 2018 at 01:25

  Super leuk voor mijn 2 meiden.This thread has been closed from taking new comments.