Winnen in november!

Winnen in november!

Facebook laat steeds minder berichten van pagina's zien. Het kan dus zomaar zijn dat je die ene leuke winactie gemist hebt de dag dat deze online kwam en op Facebook geplaatst werd. Op deze pagina kun je alle acties checken die we in november hebben lopen. Je kunt hier ook bijhouden of de acties afgelopen zijn en of er nieuwe in aantocht zijn of dat jij een van de gelukkige winnaars bent. Check daarom regelmatig onze winactie pagina, want hij wordt uiteraard up to date gehouden zodat jij geen winactie meer hoeft te missen.

 

Dit zijn de winacties in de maand november

 

Video van Sinterklaas

Win een boodschap van de Sint

Heb je kinderen die nog in Sinterklaas geloven, dan is er niets magischer dan dat ze op pakjesavond een boodschap van Sinterklaas krijgen. Sinterklaas die hun eigen naam uitspreekt en veel dingen van hen weet. Zelfs de tekening die ze hem opgestuurd hebben, laat Sinterklaas zien. Zo wordt het Sinterklaasfeest nog meer bijzonder dan het al is. En wij mogen 2 codes weggeven die dit mogelijk maken. Hoe je kans maakt? Check even dit blog! DEZE ACTIE IS GESLOTEN!

 

Vier kaboutertjes in de winter

Win een prentenboek: De vier kaboutertjes in de winter

Een prachtig nieuw prentenboek van Marianne Busser en Ron Schröder mogen wij weggeven! Check snel de recensie voor de voorwaarden! De actie duurt tot vrijdag 23 november.

 

4000+ likes en wij geven spelletjes weg!

We hebben meer dan 4.000 volgers op onze Facebookpagina en om dat te vieren geven we een spelletjespakket weg. We hebben een winnaar getrokken en dit is geworden…. Selina van den Heuvel. Gefeliciteerd Selina, stuur je even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens? DEZE ACTIE IS GESLOTEN!

 

Fingerlings HUGS

Win een Fingerlings HUGS

Wij mogen dat te gekke aapje Fingerlings HUGS weggeven. Het interactieve knuffelige aapje dat reageert op jouw stem en aanraking en wel meer dan 40 woorden en geluiden voortbrengt. Natuurlijk hét ideale Sinterklaascadeau voor pakjesavond! Hoe je kans maakt? Lees HIER de review en de voorwaarden goed door. Op vrijdag 23 november maken we de winnaar bekend.

 

Sinterklaas Bloghop

Sinterklaas Bloghop

Bij bijna 50 blogs kan je de komende week / weken een prijs winnen. We hebben als bloggers de handen ineen geslagen en hebben een linkcirkel tot stand gebracht zodat je in korte tijd langs 50 blogs kan hoppen en aan 50 winacties mee kan doen. Wat wij weggeven? Dat lees je HIER. Veel succes! Op maandag 26 november maken we de winnaar bekend.

 

 

Binnenkort hebben we nog veel meer leuke winacties! Zoals o.a. toffe collectables voor jongens en meisjes, een coole Transformer en een Nerf gun. Dus hou deze pagina, het blog of onze Facebookpagina in de gaten!