Vacanceselect voor glamping in het kwadraat

img

 

Vacanceselect is een specialist op het gebied van glamping, campings en vakantieparken. Het Alkmaarse familiebedrijf weet wat luxe kamperen is en heeft in de loop der jaren eigen glamping accommodaties ontworpen zoals de airlodge met 2 verdiepingen, waar je vanuit je bed eindeloos naar de sterrenhemel kunt staren. Glamping accommodaties die van alle gemakken voorzien zijn en heel compleet zijn qua inventaris. Maar ook accommodaties die je nergens anders vindt. Glamping in het kwadraat noemen we dat. En dat op 51 campings in 15 landen.

Vacanceselect heeft naast deze glamping accommodaties ook meer dan 15.000 prachtige stacaravans en ingerichte tenten op in totaal 1100 campings, verdeeld over 16 landen voor je klaar staan. Daar zit vast wat voor je tussen. Of je nu houdt van een kleinschalige camping of een grote camping met animatie en minimaal 3 glijbanen bij het zwemparadijs. Voor ieder wat wils.

 


Bekijk de website

SOCIAL MEDIA

 
img
img
img
img

 

Gerelateerde blogs

Glamping in Frankrijk: camping Lac de Thoux

Glamping in Frankrijk: camping…

Na 1100 kilometer gereden te hebben met uiteraard file rond Parijs kwamen we redelijk moe en uitgewrongen aan bij camping Lac de Thoux net…