Ruiterkids.nl voor kleine paardenliefhebbers

img

 

Bij Ruiterkids vind je betaalbare paardrijkleding voor kinderen. Zowel voor de allereerste paardrijles als voor de meer ervaren ruiter vind je alles wat je nodig hebt: van paardrijcaps en comfortabele rijbroeken tot rijlaarzen en shirts met paardenprint. Hierdoor kan jouw kind niet alleen stijlvol, maar ook veilig en comfortabel paardrijden. Is je kind toe aan het rijden van een proefje of wedstrijdje? Bij Ruiterkids.nl hebben ze complete wedstrijdsets, zodat je in een keer klaar bent!

Naast paardrijkleding voor kinderen kan je bij Ruiterkids ook terecht voor heel veel leuks voor een onvergetelijk paardenfeestje en unieke paardencadeaus. Ontdek decoratie voor de kinderkamer, schoolspullen en feestartikelen zoals bekertjes, slingers en ballonnen. En wil je de cadeautjes ingepakt ontvangen, dan doen ze dat helemaal gratis!

Ook voor het poetsen en verzorgen van pony's heeft Ruiterkids alles in huis. Van poetsspullen en halsters tot verzorgingsproducten van het bekende YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Ook zonder eigen pony genieten kinderen van hun eigen paardenspullen.

Ruiterkids is dé plek voor de jonge paardenliefhebber. Alle producten uit de webshop zijn ook verkrijgbaar in de fysieke winkel in Baarn. Zowel via de webshop als in de fysieke winkel kan je met al je vragen terecht. Je ontvangt altijd persoonlijk advies als je dat nodig hebt. Check onderstaande link om naar de webshop te gaan.

 


Bekijk de website

SOCIAL MEDIA

 
img
img
img
img

 

Gerelateerde blogs