Maziéras Dordognegîtes

img

Maziéras ligt in het kleine dorpje Pensol, in het topje van de Dordogne: de Périgord Vert (de groene Périgord). De omgeving kenmerkt zich door lieflijke heuvels en meertjes en riviertjes, eindeloze bossen en dorpjes die het tegenwoordig zo vaak misbruikte woord ‘authentiek’  wél verdienen. Met overal kastelen en musea en niet te vergeten, de drie belangrijkste eigenschappen van deze streek: rust, rust en rust.

Kleine kinderen en tieners zijn meer dan welkom op Maziéras! Het is een voor hen een groot vakantieparadijs met een kindvriendelijke binnenplaats, een grote stoere speelschuur en een omheind zwembad.

Ben je ook toe aan je welverdiende rust in je vakantie? Maar wil je ook dat je kinderen heerlijk kunnen spelen met andere kinderen, dat je leuke uitstapjes kunt maken en kan genieten van alles wat de Dordogne jullie te bieden heeft? Kijk dan eens op de website van Maziéras. Albert en Jacqueline hebben 4 prachtige huizen voor jullie beschikbaar van 4 — 8 personen.

 


Bekijk de website

SOCIAL MEDIA

 
img
img
img
img

 

Gerelateerde blogs

Logeren in een luxe gîte op Maziéras - Dordogne

Logeren in een luxe gîte op Maziéras…

De Franse Dordogne is op zich goed aan te rijden. Na Parijs zit je over het algemeen in 4 á 5 uurtjes op het landgoed en de gîtes van Jacqueline…

Kamperen en logeren in de Dordogne met kinderen

Kamperen en logeren in de Dordogne…

De Dordogne in Frankrijk is naar mijn mening een gebied met de meeste cultuur en (pre)historie per vierkante kilometer. Wij gaan daar nu al…