LavaLava

img

De kinderkledingmerken: LoFff, LoveStation22 voor meisjes en Legends22 voor jongens hebben sinds afgelopen voorjaar een zus gekregen en ze hebben haar LavaLava genoemd. Een hip merk met een kleurrijke bohemian en Ibizastyle collectie voor meiden die durven te stralen, van kleur houden en zichzelf durven te zijn. 

LavaLava is nieuw en vernieuwend en weer totaal anders dan haar zussen LoFff en LoveStation22 of überhaupt anders dan welk ander merk dan ook. Een geheel eigen look dus. Daar waar LoFff echt voor meisjemeisjes is en LoveStation22 duidelijk door de natuur wordt beïnvloed, is LavaLava er voor stoere meiden met lef van 6 tot 16 met over het algemeen strak gesneden en kleurrijke rokjes, shirts en jurken voor deze winter. Je ziet veel zwart gecombineerd met felle kleuren als helgeel, feloranje en knalroze. Heerlijk! Het is verkrijgbaar vanaf maat 116 t/m 176.

Jullie gaan komend seizoen via ons veel meer zien van dit leuke kledingmerk voor meisjes LavaLava, want Website 4Mama mag ook voor dit najaar brandrep zijn voor dit nieuwe merk. Iets waar we erg naar uitkijken.

Benieuwd naar de verdere collectie en naar de prijzen? Ga dan naar de webshop van LavaLava!

 


Bekijk de website

SOCIAL MEDIA

 
img
img
img

 

Gerelateerde blogs

Een kleurrijke zomer met LavaLava

Een kleurrijke zomer met LavaLava

Ja! We hebben al mogen genieten van geweldig fijne zomerse dagen. Heerlijk! Dus dat betekende dat die zomer outfits uit de kast konden. Zoals…

LavaLava ook deze winter heel kleurrijk!

LavaLava ook deze winter heel kleurrijk!

Ook voor dit seizoen zijn we gevraagd om brandrep te zijn voor het meisjeskledingmerk LavaLava, dat haar eerste…

LavaLava: niet voor grijze muizen

LavaLava: niet voor grijze muizen

Brandnew and o so different is het nieuwe kledingmerk LavaLava voor avontuurlijke meiden van 6 tot 16. Lavalava is speciaal voor meiden die…