Claesen's Kindermode

img

 

Claesen's is een Nederlands modemerk dat in 2018 alweer 25 jaar bestaat. 25 jaar geleden startte Deetje Blaauw met haar man het modemerk Claesen's met dames en heren ondergoed en nachtmode. Al snel volgde de nachtmode, het ondergoed en het zwemgoed voor kinderen en sinds een aantal jaren kunnen we onze kinderen ook in fijne basics voor elke dag steken. 

Ook voor baby's kun je terecht bij Claesen's. De schattige boxpakjes, rompertjes, pyjamaatjes en zwempakjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 50. De kinderkleding begint bij maat 92 en loopt door t/m maat 170. De maatvoering loopt net iets anders dan je misschien gewend bent. Zo begint de kinderkleding met 92/98, daarna komt 104/110, 116/122, 128/134, en zo verder. De kleding en de nachtkleding valt prima op maat. Twijfel je, neem dan een maat groter dan je gewend bent. Nachthemdjes zijn vaak verstelbaar en niets is zo vervelend dan een te krappe pyjama.

We zijn gek op de herkenbare modellen voor nachthemdjes, jurkjes en broekjes, maar met elk seizoen weer nieuwe printjes. Zo weet je dat je altijd terug kunt grijpen op iets wat goed zit en goed blijft.

Check hieronder de website van Claesen's en blijf op de hoogte van nieuwe collecties via hun social media kanalen!


Bekijk de website

SOCIAL MEDIA

 
img
img
img
img

 

Gerelateerde blogs

Lekker slapen met Claesen's

Lekker slapen met Claesen's

Het Nederlandse modemerk Claesen’s bestaat dit jaar 25 jaar. En wie heeft er in die 25 jaar nou niet een setje kinderondergoed of een fijne…

De vrouw achter kledingmerk Claesen's

De vrouw achter kledingmerk Claesen's

In de rubriek De vrouw achter…. laten we vrouwen uit de mode-industrie aan het woord die ooit een grote stap in hun leven hebben genomen om…