Camping Långasjönäs in Zweden

img

Långasjönäs Camping & Holiday Village is een camping met 100 campingplaatsen en 53 huisjes, gelegen in het uitgestrekt Långasjönäs natuurgebied. Een gebied dat wordt gekenmerkt door betoverende landschappen, oude ruïnes en een onovertroffen rust. Veel van de huisjes liggen aan het water, waarvan 7 vrijstaande huisjes zelfs gelegen zijn op een eigen toplocatie, met prachtig uitzicht over het meer Långasjön en een eigen strandje. Een eigen zwemparadijs zou je kunnen zeggen. Een roeiboot is ook inbegrepen.

Heerlijke zandstranden omgeven de camping en huisjes. Hier vind je het warmste zwemwater in Blekinge. En bovendien bijzonder schoon zwemwater. Je kunt het bijna zo drinken. Sterker nog, de gehele gemeente drinkt het, aangezien dit meer de gehele gemeente voorziet van drinkwater. Het hoofdstrand op de camping is bijzonder kindvriendelijk en afgebakend zodat kleine kinderen veilig kunnen zwemmen en spelen in het water. Op de camping kun je roeiboten, kayaks, kano’s en waterfietsen huren voor een tochtje op het water. In dit deel van Zweden schijnt de zon het meest van heel Zweden, met ruim 20% meer zonuren dan in België & Nederland en nauwelijks 50% aan neerslag.

De gasten van Långasjönäs Camping & Holiday Village zijn voornamelijk mensen die rust en stilte zoeken, willen ontspannen in de natuur door fijne wandelingen te maken, door te vissen of door heerlijk op het water te zijn. Of misschien alleen maar lekker wegdromen in een boek. Wat wil je nog meer?


Bekijk de website

SOCIAL MEDIA

 
img
img
img
img

 

Gerelateerde blogs