);

De zomercollectie van Geisha: voor trendy meiden

De zomercollectie van Geisha: voor trendy meiden

Geisha kleding kende ik al van de dameskleding. Ik heb zelf ook wel wat Geisha in de kast hangen, maar op de Kleine Fabriek, een internationale beurs voor kindermerken, kwam ik in aanraking met de kinderkleding van Geisha en ik was aangenaam verrast. Mooie shirts met prachtige prints, fijne stoffen voor hun skinny broeken en mooie op elkaar afgestemde kleuren. Te gek dat we zoveel kleding mochten lenen om deze photoshoot te doen en tegelijkertijd de kleding daarmee wat kritischer konden bekijken.

 

Over Geisha Kinderkleding

Geisha is een Nederlands kinderkledingmerk voor stoere meiden. Vooral pre-pubers en pubers zullen het merk kunnen waarderen. Er is goed nagedacht over de verschillende stoffen en prints die allemaal even luxe aanvoelen. De prijs van de kleding ligt tussen de 34,95 voor een shirt met print tot 59,95 voor een jeans. Geisha is voor meisjes verkrijgbaar vanaf maat 116 t/m 176.

 

Over deze Geisha zomercollectie

De zomercollectie kent veel zachte kleuren, olijfgroen, navy en wit en heeft invloeden van indianen door de prints, veertjes en kwastjes die gebruikt zijn. En ga uit deze leuke collectie maar eens favorieten kiezen, het is bijna niet te doen! Zelf vind ik de oudroze skinny broek met het veelkleurige shirt of met het wit met zilveren shirt een geweldige outfit, maar dochterlief koos liever voor de cowgirl blouse op een jeans. Lekker stoer.

Geisha kinderkleding zomerGeisha broek met shirt

Geisha skinny jeansGeisha zomer 2017

 

Of wat vind je van deze leuke shorts en tops met prachtige prints?

Geisha meisjeskledingGeisha zomerkleding meisjes

 

We combineerden de outfits met de geweldige zomerschoenen van Giga Shoes.

 

Wat vinden wij van Geisha?

Dochterlief draagt hier maat 152, terwijl ze 1m48 is. Alle shirts zitten als gegoten, maar de broeken mogen voor het mooie een maatje kleiner. Hoewel de skinny jeans nog steeds strak zit, is de bovenkant van de broek best wijd te noemen. De taille is verstelbaar maar je krijgt toch ruimte aan de voorzijde bij de zakken. Groot pluspunt van de broeken is, dat de stof werkelijk heerlijk zacht is. Zowel van de jeans als van de oudroze broek. Neem voor de broeken bij twijfel dus liever een maatje kleiner dan groter, zeker als je een smalle dochter hebt, zoals ik. Koop de broek dus niet op de groei. De korte broeken aan de andere kant zitten weer helemaal prima, maar dat is waarschijnlijk omdat deze geen skinny fit horen te hebben.

Alle gebruikte stoffen zijn prachtig, zacht en hebben mooie modieuze kleuren. Het is een heerlijk draagbaar en hip merk voor trendy meiden. Een merk dat wij zeker elk seizoen gaan volgen.

O.a. bij Kinderkleding-Te koop verkopen ze een flink aanbod uit de zomercollectie van Geisha.

Lees ook: meer over kindermode

Foto's zijn van Wendy van Wen's Fotografie

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.