De zomercollectie van Geisha: voor trendy meiden

De zomercollectie van Geisha: voor trendy meiden

Geisha kleding kende ik al van de dameskleding. Ik heb zelf ook wel wat Geisha in de kast hangen, maar op de Kleine Fabriek, een internationale beurs voor kindermerken, kwam ik in aanraking met de kinderkleding van Geisha en ik was aangenaam verrast. Mooie shirts met prachtige prints, fijne stoffen voor hun skinny broeken en mooie op elkaar afgestemde kleuren. Te gek dat we zoveel kleding mochten lenen om deze photoshoot te doen en tegelijkertijd de kleding daarmee wat kritischer konden bekijken.

 

Over Geisha Kinderkleding

Geisha is een Nederlands kinderkledingmerk voor stoere meiden. Vooral pre-pubers en pubers zullen het merk kunnen waarderen. Er is goed nagedacht over de verschillende stoffen en prints die allemaal even luxe aanvoelen. De prijs van de kleding ligt tussen de 34,95 voor een shirt met print tot 59,95 voor een jeans. Geisha is voor meisjes verkrijgbaar vanaf maat 116 t/m 176.

 

Over deze Geisha zomercollectie

De zomercollectie kent veel zachte kleuren, olijfgroen, navy en wit en heeft invloeden van indianen door de prints, veertjes en kwastjes die gebruikt zijn. En ga uit deze leuke collectie maar eens favorieten kiezen, het is bijna niet te doen! Zelf vind ik de oudroze skinny broek met het veelkleurige shirt of met het wit met zilveren shirt een geweldige outfit, maar dochterlief koos liever voor de cowgirl blouse op een jeans. Lekker stoer.

Geisha kinderkleding zomerGeisha broek met shirt

Geisha skinny jeansGeisha zomer 2017

 

Of wat vind je van deze leuke shorts en tops met prachtige prints?

Geisha meisjeskledingGeisha zomerkleding meisjes

 

We combineerden de outfits met de geweldige zomerschoenen van Giga Shoes.

 

Wat vinden wij van Geisha?

Dochterlief draagt hier maat 152, terwijl ze 1m48 is. Alle shirts zitten als gegoten, maar de broeken mogen voor het mooie een maatje kleiner. Hoewel de skinny jeans nog steeds strak zit, is de bovenkant van de broek best wijd te noemen. De taille is verstelbaar maar je krijgt toch ruimte aan de voorzijde bij de zakken. Groot pluspunt van de broeken is, dat de stof werkelijk heerlijk zacht is. Zowel van de jeans als van de oudroze broek. Neem voor de broeken bij twijfel dus liever een maatje kleiner dan groter, zeker als je een smalle dochter hebt, zoals ik. Koop de broek dus niet op de groei. De korte broeken aan de andere kant zitten weer helemaal prima, maar dat is waarschijnlijk omdat deze geen skinny fit horen te hebben.

Alle gebruikte stoffen zijn prachtig, zacht en hebben mooie modieuze kleuren. Het is een heerlijk draagbaar en hip merk voor trendy meiden. Een merk dat wij zeker elk seizoen gaan volgen.

O.a. bij Kinderkleding-Te koop verkopen ze een flink aanbod uit de zomercollectie van Geisha.

Lees ook: meer over kindermode

Foto's zijn van Wendy van Wen's Fotografie

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.