);

WowWee Fingerlings Lion King Sam is veel te leuk!

WowWee Fingerlings Lion King Sam is veel te leuk!

Het pakketje ligt op het aanrecht wanneer ik thuis kom. ‘Moest je weer wat kopen?’ vraagt de man lachend. Ik trek een asjemenou hoofd. Terwijl ik met een frons het pakketje open, herinner ik me wat het is. De nieuwste WowWee Fingerlings, geïnspireerd op de Lion King. Jaaaa, hij is binnen! Jeetje, wat een schattig ding! Voor ik de kleine Sam met zijn mini me Leo kan uitpakken, is onze K2 (kind2) er als de kippen bij en grist het met een ‘Awh, wat schattig!’ uit mijn handen. Dus... ik ben blijkbaar niet de enige. 

 

De WowWee Fingerlings Sam is veel te leuk!

Sja... Wat kan ik over deze nieuwste katachtige Fingerlings zeggen na 2 dagen hier in huis? Vooral niet kopen. Absoluut. Niet. Kopen! Sam is veeeel te leuk! Wat een hoog aaibaarheidsgehalte, sjonge, jonge.

Deze kleine leeuw zorgt gegarandeerd voor een waar tranendal als je er maar 1 aanschaft en je hebt meerdere kinderen.  Kleine Sam heeft dan wel zijn knuffeltje Leo, maar dan blijft er toch 1 kind zonder speeltje over. Een van onze 3 kinderen heeft pech... Met dikke tranen wordt er gebruld dat het een lieve lust is. Het is bijna surreëel, dit hebben wij in al die jaren nog niet eerder meegemaakt.

Houd je gezicht in de plooi mama, het is écht groot verdriet. Sterker nog, het is het allergrootste verdriet ooit, want Sam heeft óók glitterpootjes (ja, duh, niets kan op tegen glitterpootjes) en het is het mooiste leeuwtje wat je ooit hebt gezien in je 5-jarige leven en hij praat zo schattig, oooo, mama, kijk dan, hij vindt me ook lief, hij valt in slaap in je hand en je hebt verder helemaaaaal geen ander speelgoed en Sam is het aller-, aller, allllllleeeeerrrrrliefste leeuwtje en zijn knuffeltje Leo is ook zo schattig, kijk, je hebt er zelfs een broekje voor geknutseld.

Fingerlings welpje
Zie het broekje voor het welpje...

Mag ik hem nu dan ook eindelijk even vasthouden???? Jank. Overal snot. Gierende uithalen. Kwijl. Afijn. Het kinderleed is duidelijk lijkt me. 

spelen met Fingerlings Sam

 

Wat doet Fingerlings Sam?

Eerlijk is eerlijk. Sam is winnaar in mega schattig zijn. Zie de hoeveelheid schattigs in deze blog. Zelfs De Man wil Sam aaien! Hij spint, zijn haartjes geven licht, hij snort en kraait en praat zelfs tegen je als hem aait. Kleine Sam geeft je smakkusjes en als hij moe is en je wiegt hem zachtjes heen en weer, dan vallen zijn oogjes dicht. Geeuw. Even een tukkie doen. Zo lief. 

Fingerlings WowWee lion king

Gelukkig gaan ze hier om 19 u al naar bed. Ha!

Ook zin om ongegeneerd te spinnen met een kleine jungle vriend? Dan kun je Sam of een van zijn andere vriendjes bij bol.com voor €22,99 aanschaffen. Kinderen niet verplicht. Ook leuk voor grote mensen. 

Wij zijn verliefd. Sam is elke cent dubbel en dwars waard. Gegarandeerd pret!

 

En jij kan een WowWee Fingerlings Sam winnen!

Hoe leuk, want we mogen ook nog een Sam met vriendje Leo weggeven! Wat je daarvoor moet doen?

 • Ga naar het actiebericht op Facebook en geef dit bericht een heart of een yes (zo controleren we namelijk of je ons ook volgt, want alleen onze volgers maken kans op deze leuke prijs)
 • Laat weten voor wie jij Sam wilt winnen
 • Op maandag 19 augustus maken we de winnaar bekend

 

En de winnaar is…. SASKIA VAN VARICK. Gefeliciteerd Saskia. Stuur je even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

 

Meer blogs van Melek:

Het (op)groeiende gezin

Het (op)groeiende gezin

Om mijn gezinssituatie te omschrijven, heb ik in de loop van de jaren verschillende benamingen gehad. Eerst had ik baby’s, vervolgens dreumesen,…

Vreedzaam protesteren met of zonder kinderen?

Vreedzaam protesteren met of zonder…

Nog nooit heb ik zo lang gekeken naar mijn scherm en zin na zin gedelete. Moet ik deze column dan wel schrijven als het me niet…

Hét boek - hij ligt er al!

Hét boek - hij ligt er al!

Er wordt al dagen gestreden door de 3 kinders in huis om Het Boek. Als religieuze lezer zou je wellicht kunnen denken dat Het Boek waarnaar…

Hoe spreek je haar naam eigenlijk uit? Meylek dus! Melek heeft samen met Wouter 3 dotjes van eigenwijze kinderen. De oudste en enige dochter is van 2014, rap volgde meneer in 2015 en in 2017 kregen ze hun jongste boef. Naast Neerlandica en blogger voor o.a. De Tuinschuur, is Melek ook eigenaar van het huiskamerrestaurant De Groene Smulpaap. Ze kookt en eet graag lekkere dingen, recenseert, moestuiniert, betwetert, reist, bemoedert en speelt óók nog eens improvisatietoneel. Met haar scherpe blik observeert en schrijft ze verhalen over en met haar kroost. Ze is begonnen met naailessen, dus wie weet rolt er nog eens een broekje uit de oven in plaats van taart!  

 

Reacties 3

 1. Marian B

  aug 10, 2019 at 12:10

  Wat lief zijn die nieuwe Fingerlings! Ik denk dat Sam een heel leuk en ondeugend vriendje zal zijn voor mijn dochter. 2. Claudia Diependaal

  aug 10, 2019 at 01:44

  Ik soe graag mee voor de kleinkinderen! Mijn verhaal op Facebook is veel leuker. Zo leuk zoals je het zelf beschrijft. Ik heb het met een grote glimlach gelezen. En misschien ook wel hardop gelachen! Ik denk echt hardop mijn puber keek zo van maaaahaaaaam. 3. Danielle

  aug 18, 2019 at 12:25

  Hoe lief! Ik doe mee voor mijn zoontje cas. Dol op katten en cheeta’s en katachtigen.
  En hij baalt zo dat onze kat missy niet bij hem komt spinnen en liggen. Daar Kan hij heel down door worden. Wat zou dit daarom geweldig voor hem zijn!This thread has been closed from taking new comments.