);

Het meisje met de rode laarsjes

Het meisje met de rode laarsjes

Ik ben gek op schoenen. Ik heb er werkelijk tientallen en tientallen. Dozen vol. En daarvan draag ik er maar een paar echt vaak en sommige alleen bij bepaalde outfits of gelegenheden. Hakken heb ik jaren geleden al afgeschreven. Ik heb ze wel hoor, maar die trek ik nooit meer uit het stof van zolder. Ik ga vooral voor gemak en schoenen moeten ook gelijk goed zitten.

Vroeger wilde ik nog wel eens denken: “ze zijn zo leuk, ik loop ze wel uit”. En wat gebeurde er dan… precies! Zaten voor geen meter, ook na een week liepen ze niet lekker en dus trok ik ze nooit meer aan. Zo heb ik dozen vol heel leuke schoenen, laarsjes en hakken. Als schoenen nu niet lekker zitten, dan denk ik er niet eens 2x over na. Ze gaan niet mee naar huis of ik stuur ze linea recta terug naar de online winkel waar ik ze gekocht heb.

 

Ik ben een uitstervend ras

Ik ben dus absoluut niet makkelijk als het gaat om schoenen. Ze knellen bij mij al snel. Ik heb namelijk een klein voetje met mijn maatje 36 en een redelijk brede voorvoet. Echt die voeten van mij zijn super cute zo klein, maar een drama om fijne schoenen voor te zoeken.

Wist je trouwens dat maat 36 niet meer overal verkrijgbaar is? Vroeger was het geen probleem, maar ga je tegenwoordig voor schoenen shoppen dan grijp ik 9 van de 10 keer naast. “Nee, sorry deze schoen begint bij maat 37”, hoor ik heel vaak. Ik ben lid van een uitstervend ras. Meisjes tegenwoordig hebben minimaal maat 38. En omdat ik zo vaak een nee krijg, moet ik nog vaker mijn schoenen online kopen. Daar zijn vaak wel alle maten verkrijgbaar.

Goed ik dwaal af.

 

Rode laarsjes voor mijn 2 rode outfits

PR-bureau RVG Media vroeg of ik het leuk vond om laarzen van het merk Wolky te testen. En deze waren er ook in maat 36! Rode! En laat ik nu heel vaak 2 outfits dragen waar rood de boventoon voert en waar ik tot nu toe altijd zwarte laarsjes bij droeg (saai!). Nee, dan die rode van Wolky… ze passen er gewoon perfect bij.

Rode laarsjes van Wolky

 

Maar ja, dat is uiterlijk. What about die moeilijke voetjes van mij? Zouden die de Wolky laarsjes net zo fijn vinden?

 

Met Wolky loop ik op wolken

Wat bleek? Wolky doet z’n naam eer aan. De laarsen zijn volledig van leer en ze lopen werkelijk zalig. Alsof ik op wolken loop. En het mooie van leer is… ze gaan mettertijd alleen maar lekkerder lopen. Ik heb de rode laarsjes al een aantal keren aan gehad en ik krijg heel veel complimenten. Het is ook weer eens wat anders dan saai zwart… toch? Ze zijn zowel vrouwelijk als stoer en ik ben er oprecht heel blij mee.

Zoals gezegd zijn deze laarsjes volledig van leer met een rubberen zool. De boots hebben een vetertje, maar daar hoef je in principe na 1 x goed strikken niet meer aan te zitten. Met de rits aan de binnenzijde trek je ze aan en uit.

Wil jij ook van die leuke laarsjes, die ze overigens in nog meer toffe kleuren hebben? Check dan eens de webshop van Wolky. 

Oh ja, welke outfit vind jij het leukste met mijn nieuwe rode Wolky laarsjes?

 

Meer blogs van Esmée:

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Met de auto op vakantie? Dit moet je niet vergeten!

Met de auto op vakantie? Dit moet…

Ga je binnenkort met het hele gezin met de auto op vakantie, neem dan even deze checklist erbij om te zien of je goed voorbereid bent en of…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.