);

De Woezel & Pip theatershow

De Woezel & Pip theatershow

Het is natuurlijk best wel spannend, zo’n eerste keer naar het theater. En dan mag je als bijna vier jarige ook nog eens naar de Woezel & Pip Theatershow! Niet gek dus dat Sien wat zenuwachtig was toen het eindelijk zo ver was. Maar al het wachten was het meer dan waard. We gingen samen met Esmée en haar dochter Marisa. Esmée heeft de foto’s gemaakt en ik schreef deze review.

 

Voorafgaand aan de Woezel & Pip Theatershow

Voordat we onze plek op mochten zoeken, was er een kort persmoment waarbij Esmée een foto kon nemen van de hele cast met Dinand Woesthoff. Inmiddels weet iedereen wel dat Dinand's overleden vrouw Guusje Nederhorst-Woesthoff de bedenker is van Woezel & Pip. De 2 schattige hondjes en hun vriendjes zijn zó populair dat ze door de opbrengst van boeken (meer dan 1.400.000 verkochte exemplaren), films, theater en merchandise (meer dan 1.500.000 verkochte knuffels) in staat zijn om vele mooie projecten te financieren ter bevordering van de leefomstandigheden van kinderen en dieren, zoals Stichting Het Vergeten Kind. Je leest hier meer informatie over via de link: Het Guusje Nederhorst Fonds.

De cast van Woezel en Pip

 

Woezel & Pip eén groot avontuur

Woezel en pip kijkenNet als voor de andere kinderen was het ook voor Sien één groot avontuur. Voor de allereerste keer naar Theater Chassé in Breda is niet niks. Bij binnenkomst keek ze dan ook haar ogen uit. Overal stond fietsjes en ander speelapparaten om mee te spelen. En natuurlijk konden we een knuffel en oortjes bij de Woezel en Pip kraam kopen. Sien had haar keuze al snel gemaakt, Molletje moest het worden.

De voorstelling konden we goed bekijken vanaf het balkon. Sien zat de hele voorstelling ademloos te kijken naar alles wat er gebeurde op het toneel. Het was geweldig om te zien hoe zij, en de andere kinderen, helemaal op gingen in het verhaal. De hele voorstelling was een groot feest waarin ook de leukste liedjes werden gezongen.

 

 

 

Woezel & Pip: op zoek naar de Sloddervos

Alle vriendjes uit de Tovertuin waren meegekomen voor de voorstelling Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos, dat een spin-off is van de bioscoopfilm van begin dit jaar. Molletje, Vlinder, de zingende tulpjes, Boerpoes, Mevrouw Perenboom, de Wijze Varen, Uiltje en natuurlijk Woezel en Pip. In Woezel en Pip en de Sloddervos maken de kinderen ook kennis met Charlie, het speelse neefje én met de Sloddervos. De voorstelling is één groot avontuur waarin Woezel en Pip op zoek gaan naar de Sloddervos om al hun gestolen spulletjes én het verjaardagscadeau van de Wijze Varen terug te halen.

Woezel en Pip theatershow

Woezel en Pip op zoek naar de sloddervos

Woezel en Pip musical

Meer dan de moeite waard

Woezel & Pip: op zoek naar de Sloddervos is meer dan de moeite waard om met je kind heen te gaan. Je kind zal van begin tot het eind genieten. Alhoewel de aanbeveling voor de leeftijd vanaf 2 jaar is, heb ik wel gemerkt dat voor 2- en 3-jarigen de voorstelling nog wat te lang kan duren. Na de voorstelling kun je in de foyer knuffelen en foto’s maken met de levensgrote Woezel & Pip. Een meet en greet met je favoriete hondjes en cast is er niet. De Woezel & Pip theatershow speelt op verschillende plekken door het hele land en is in ieder geval nog tot en met april te bezoeken.

Heel veel kijk, zing en meeleef plezier met Woezel en Pip! Check hier de Woezel en Pip Speellijst. Klik op deze link voor een mooi overzicht van alle kindermusicals van komend seizoen.

Check hier het afscheidslied

Zelf een lief tasje maken

Zelf een lief tasje maken

Houdt jouw dochter ook zo van fröbelen en knutselen? Van niets iets maken wat nog bruikbaar is ook? Dan is het harten tasje echt iets voor…

Zelfgemaakte cadeaus voor de juffen

Zelfgemaakte cadeaus voor de juffen

Deze week is de juffen dag bij Sien op school. Een speciale dag waarbij alle kleuterjuffen hun verjaardag vieren en extra in het zonnetje…

Een sokken popje maken

Een sokken popje maken

Ook midden in de zomer is knutselen erg leuk. Dit keer een wat moeilijkere knutsel voor wat oudere kinderen, een sokken popje. Ik heb er zelf…

Al vanaf een jaar of 4 haakte en breide ik met mijn moeder mee. Het creatief bezig zijn zat er bij mij al jong in. En bij haken en breien is het niet gebleven. Ik knutselde wat af. Toen ik bij een vereniging de kinderentertainment mocht gaan doen, was ik helemaal in mijn sas. Al snel ontstonden bij mij toen de wilde plannen van een eigen bedrijfje op het gebied van knutselen met kinderen. 

In 2013 gooide ik het roer drastisch om. Vanaf dat moment ging ik helemaal voor mijn webwinkel en dus mijn droom. De webwinkel kreeg de naam SienEnCo. Sien is de naam van mijn dochter en Co, haar knuffelkonijn, is de mascotte. De webwinkel werd al snel gevuld met leuke, stoere, grappige knutselpakketten. Daarnaast werden ook de ideeën voor kinderfeesten en workshops al snel uitgewerkt en vormgegeven. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.