Winterse modetrend: Beautiful Blue

Winterse modetrend: Beautiful Blue

Mooi blauw is niet lelijk! En het is de nieuwe lievelingskleur van mijn dochter. Laat het nou ook een kleur zijn die veel te zien is deze winter. Blauw in allerlei tinten. Van lekker fel tot navy en van lichtblauw tot kobalt. Mooi te combineren met een fellere accentkleur als roze en oranje. Ik heb de wintercollecties van diverse meisjes kledingmerken uitgeplozen en de leukste gefotografeerd met mijn dochter Marisa als model.

 

Quapi Kidswear

In de wintercollectie van Quapi vind je veel blauw terug deze winter. Maar deze set sprong er wat mij betreft helemaal uit. Echt geweldig leuk dit rokje in donker navy met lichter blauw, de longsleeve in navy en het bontgilet. Accentkleuren zijn hierbij groen en zalm oranje.

En wat te denken van deze spijkerbroek met stoere blazer met subtiele glitter van Quapi? Een ontzettend leuke set. Geweldig ook om te combineren met onderstaande blauwe winterjas van hetzelfde merk.

De kekke laarsjes zijn van Le Chic. Ook in het lichtblauw met een prachtige glitter!

Quapi blauwe outfitQuapi Kidswear spijkerbroek

 

Indian Blue Jeans

Deze geweldige winterse jurk van Indian Blue Jeans met rozenstructuur op stof en tekst “be your own arrow” zit heerlijk en is gecombineerd met een glanzend blauwe winterlegging met een fijne zachte en warme binnenzijde. Voor de stoere rock chick, die weet wat ze wil. De lakleren boots van Giga Shoes maken deze outfit wel helemaal af en zijn dé perfecte combi.

Indian blue jeans blauwe kledingIndian blue Jeans blauwe kledingset

 

LoFff

Weer heel wat anders is deze kleur blauw. LoFff noemt dit Indian Blue en het is inderdaad een zonnige blauwe kleur. Een fijne kleur blauw in een koude winter die schittert in combinatie met het zilver van het rokje en het warme grijs van de legging en de achterzijde van de rok. Ook een blauwtint die zeker gezien mag worden. Deze set hebben we gecombineerd met een zwarte nubuck laars van Giga Shoes.

LoFff in zilver en blauwLoFff indian blue

 

De mooiste blauwe winterjassen

En zo’n mooie blauwe outfit verdient een prachtige blauwe winterjas. Wat vind je van deze mooie glanzend blauwe parka van Quapi Kidswear bijvoorbeeld, hier helemaal links op nr. 1? Of die van Little Miss Julliette en Nono? Veel webshops hebben momenteel een mid-season sale op de winterjassen van 20%-30%. Dus nu is het een goede tijd om nog even die leuke meisjes winterjas te scoren. Bijvoorbeeld bij Amazingkids.nl

Quapi Winterjas blauwLittle Miss Juliette winterjasWinterjas NoNo winter 2016

 

 

 

De foto’s zijn van Wen’s Fotografie.

Andere leuke artikelen lezen op het gebied van kindermode? Kijk dan eens naar het artikel over een andere winterse trend: zwart/wit. Of klik hier voor alle artikelen o.g.v. kindermode en de leukste webshops met kinderkleding

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 1

  1. Lodi

    nov 17, 2016 at 07:02

    Blauw was vroeger echt mijn lievelingskleur. Ik vind vooral de jurk van Indian Blue Jeans prachtig. Marisa is al een echt model!This thread has been closed from taking new comments.