Winters & hip met LoFff

Winters & hip met LoFff

Het merk LoFff staat al 10 jaar bekend om haar prachtige jurken, waarin elk meisje zich een moderne prinses waant. Maar LoFff is de laatste paar jaar en zeker dit seizoen ook voor de hippe prinses door het gebruik van korte broekjes en rokjes van verschillende stoffen als bont, glans en neopreen in de collectie te combineren met bontgilets en vestjes.

Marisa draagt hier 2 hippe LoFff sets in zwart/wit en zilver/blauw.

 

Kledingset van Lofff in zwart/wit

Deze winterse set bestaat uit een zacht kort broekje met steekzakken en plooitjes onderin de pijp. Hierop draagt Marisa een zwarte longsleeve met glanzende zwarte hartjes met een subtiel glittertje. Daaroverheen een witte bolero van nepbont. De bolero heeft een riempje, maar deze hebben wij voor de foto achterwege gelaten. Je kunt het geheel combineren met een zilveren legging zoals hier op de foto voor een hippe disco look, maar een zwart/witte maillot met hartjes of sterren zou ook superleuk staan. Fijne zwarte boots van Red-Rag maken deze hippe look helemaal af. Deze LoFff-set koop je voor net iets meer dan € 125,-.

LoFff disco look wintercollectieLoFff winter collectie

 

Kledingset van LoFff in zilver/blauw

In deze set steel je zeker de show op school of tijdens een avondje “stappen”. Hoe gaaf is dit rokje in zilver en blauw! Het rokje combineer je bijvoorbeeld met dit blauw met stippen shirt en een bijpassende donkergrijze legging, maar een shirt in deze kleur blauw met dezelfde hartjes als op het rokje is ook verkrijgbaar. De achterzijde van het rokje heeft dezelfde kleur grijs als de legging. Deze set koop je voor net geen € 85,-.

 

LoFff blauw/zilveren kledingset

LoFff wintercollectie 2016

 

Bevindt je dochter zich toch nog steeds in de prinsessenfase en vind je het leuk om een stoere touch te geven aan haar LoFff jurk combineer die dan eens met een bikerjack of spijkerjasje en een stoere laars. Hieronder nog een kleine greep uit de collectie van LoFff deze winter. Is het niet allemaal even leuk?

 

LoFff jurk winter 2016Lofff winterjurk collectie 2016wintercollectie LoFff

Nog even over Lofff

LoFff is er voor meisjes van 0 tot 16 jaar. De maatvoering loopt tot en met maat 176. LoFff kleding herken je vaak uit duizenden. Het heeft een heel eigen signatuur met mooie zwierige jurken en in elke collectie vind je de LoFff kleur blauw terug. Een donkere kleur blauw, vaak gecombineerd met zilver of grijs. De meisjeskleding wordt met liefde en aandacht ontworpen in Nederland en geproduceerd in India in eigen naaiateliers, waar de naaisters nog een normale vergoeding krijgen voor hun prachtige werk. Een LoFff jurk koop je rond de € 50,- tot € 60,- en een bijpassende legging rond de € 20,-.

LoFff heeft een eigen webshop, maar het merk (en de afgebeelde setjes) is ook ruimschoots verkrijgbaar bij Bol.com. Ik heb de selectie op het merk LoFff alvast voor je gemaakt, maar vergeet bij Bol niet de gewenste maat nog even te selecteren, want anders zoek je je suf. Kledingstukken staan namelijk per maat vermeld.

 

De fotografie was in handen van Wen's Fotografie. Bedankt Wendy!

 

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.