Winterkleding voor stoere meiden

Winterkleding voor stoere meiden

Neigt jouw dochter ook steeds meer naar stoere kleding i.p.v. de frivool gekleurde printjes? Hier zitten we middenin die transitie. Het ene moment moet het vooral cool en stoer zijn en het volgende moment vindt ze roze nog steeds de mooiste kleur die er bestaat. Het gevolg? Een zeer gevarieerde inhoud van haar kledingkast.

Toch ben ik het afgelopen seizoen wel wat leuke stoere meidenkleding tegengekomen hoor. Helemaal geen eenheidsworst, maar mooie stoffen, coole prints en lekker zittende kleding. Hieronder laat ik je wat leuke outfits zien die we het dit najaar tegen zijn gekomen. Onze stoere favorieten zeg maar….

 

Girl Power by Indian Blue Jeans

Deze trui mag eigenlijk niet ontbreken in de kast van een coole chick. De trui is niet alleen heel stoer, maar ook lekker dik van kwaliteit, met glanzend grijze letters. De rits op de rug is een leuk detail. En met de zwarte jeans met zilvergrijze streep aan de zijkant kan je stoere outfit helemaal niet meer stuk. Hoewel een fijne legging onder die trui ook niet misstaat.

Bekijk hier de volledige review van Indian Blue Jeans wintercollectie

Indian Blue Jeans winter sweaterwinterkleding indian blue jeans

 

Stoere army outfit van Geisha

Nou vind ik Geisha niet een merk dat per definitie stoere kleding in haar collecties heeft, maar deze army outfit is dat wel degelijk. De broek met armyprint heeft aan de zijkanten een goudkleurig biesje, het shirtje heeft een gouden glans en het vest… dat is gewoon heerlijk zacht en warm voor deze winter. De gevoerde laarzen van Koel4Kids staan geweldig onder deze outfit.

Lees hier de volledige review van de Geisha wintercollectie voor meisjes

 

Geisha wintercollectie 2017Geisha army outfit

 

Stoer én zacht met NoBell

Deze stoere donkerblauwe jurk met leren schouderstukken staat geweldig op een strakke legging en bikerboots. Gecombineerd met het fluffy vest met dezelfde leren schouderstukken wordt het een zacht geheel. Stoer genoeg om hier genoemd te worden en vooral met zo'n stoere pose wink

Lees ook de review van de NoBell wintercollectie 2017

Nobell winterjurkNobell zacht vest stoere jurk

En jouw dochter? Is die meer van het stoere of van het roze?

» Kijk hier voor webshops met kinderkleding

Foto's zijn gemaakt door Wendy van Wen's Fotografie

 

 

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.