Winterjassen voor jongens (2016)

Winterjassen voor jongens (2016)

Heb je de nieuwe winterjas van je zoon al gekocht? Tot nu toe kwam je aardig weg met een vest of een “tussenjas”, maar het wordt nat en guur. Echt tijd dus om een lekker warme stoere jongens winterjas aan te schaffen. En ik heb al de eerste webshops gezien die voorzichtig starten met een mid-season sale met kortingen tot 20%. En dat terwijl de winter nog moet beginnen. Doe daar dus vooral je voordeel mee. Nog geen winterjas aangeschaft, lees dan vooral verder en kijk naar deze leuke winterjassen voor jongens.

 

Leuke winterjassen voor jongens

Een aantal heel leuke jongenswinterjassen van het seizoen 2016/2017 heb ik voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je van deze winterjacks? Kleurrijk is dé trend dit najaar. Lekker warme winterjacks in opvallende kleuren voor jongens die een beetje meer lef hebben. Die van Indian Blue Jeans heb je in een prachtige felle kleur geel. Daarmee ben je ’s ochtends en ’s middags op de fiets goed zichtbaar en mama (en de juf) pikt je op het schoolplein er zo uit. Die van Quapi is mooi glanzend groen en Cars heeft een mooie kleur blauw met leuke oranje accenten. De winterjas van GSUS is schitterend in meerdere tinten groen. Dit zijn zo maar even 4 leuke jassen, maar er zijn zoveel leuk gekleurde winterjassen dat ik gewoon nauwelijks kon kiezen.

Winterjassen voor jongens

 

Tot het echt gaat vriezen, is een lekker warm en gewatteerd en gevoerd vest soms een uitkomst. En het staat zo vlot en stoer. De vesten die ik uitgekozen heb zijn van Retour, Tumble ’N Dry en Moodstreet. Merken die een heel leuke jongenscollectie hebben neergezet dit najaar en waar nog veel meer keuze is in vesten en jassen. Dus ben je geïnspireerd, ga dan vooral even kijken wat ze nog meer hebben.

Wintervesten jongens

 

Parka’s zien er vaak iets gekleder uit en lijken dus iets minder sportief, maar ik ben gek op parka’s. Ideaal voor als het echt koud wordt en je ook lekker warme billen wilt houden. En vanwege de lengte doen ze er vaak net een wintertje extra mee, wat ook best prettig is voor de portemonnee. Ik ben voor je op zoek gegaan naar de mooiste jongensparka’s. Wat vind je ervan? Deze parka’s zijn respectievelijk van Tumble ’N Dry, Ikks, Vingino en nogmaals Tumble ’N Dry (nee, ik heb geen aandelen ;-) )

jongenswinterjassen parka's

 

Ik ben heel benieuwd voor welke jas jij zou kiezen voor je zoon.

Een jongens winterjas kopen:

Woods: Mooie jassen van Cars en Retour én al afgeprijsd!

Kinderkleding Tekoop:  Veel van Cars, Indian Blue Jeans, Quapi en Vingino

Kekkekids: deze webshop heeft op dit moment de winterjassen 20% afgeprijsd.

 

Heb je een dochter? Ik heb ook een artikel geschreven met de leukste winterjassen voor meisjes.

Of check dit blog met de leukste zomerjassen voor jongens en meisjes van 2017

Kijk ook op onze pagina met fijne kinderkleding shops

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.