);

De wintercollectie van Quapi Kidswear (2017)

De wintercollectie van Quapi Kidswear (2017)

Quapi Kidswear is een nog relatief jong Nederlands kledingmerk voor meisjes en jongens van 0 tot 12 jaar. In deze review nemen we de meisjeskleding van Quapi onder de loep. Deze zomer mochten we voor het eerst kennis maken met het merk Quapi toen we hun maxidress en jumpshort mochten fotograferen voor een artikel. Wat een leuke kleuren, goed op elkaar afgestemd en wat een goede pasvorm! Een heel fijn merk voor slanke meiden.

 

De Quapi Kidswear wintercollectie van 2017

Ook bij deze Quapi wintercollectie van 2016/2017 is heel goed nagedacht over kleurgebruik en modellen. Veel mooie blauw-, paars- en groentinten, afgewisseld met een fellere accentkleur als roze of een zachtere zalmkleur. Van pittige rokjes, shirts en leggings gecombineerd met een lekker warme en wollige bodywarmer tot een heuse spijkerbroek met stoere blazer vind je in deze wintercollectie. Veel van de kleuren zijn te combineren met elkaar. En niet te vergeten een paar heel mooie winterjassen in de collectiekleuren metallic blauw, groen, zilver, rozerood en panter in zowel parkamodel als jack.

 

Wat kost een kledingset van Quapi?

Het merk Quapi is heel betaalbaar. De set die Marisa hier aan heeft, bestaat uit een rokje, legging, longsleeve en lekker warme bodywarmer en kost bij elkaar net iets over de €110,-. Ik vind dat heel schappelijk geprijsd voor een mooi Nederlands kledingmerk met kwaliteitskleding. Kleine tip: koop 2 dezelfde (of andere kleur) bijpassende leggings. Leggings slijten zoveel harder dan rokjes of shirts. En zo draag je dat leuke setje met een rokje gemakkelijk nog zeker een 2e winterseizoen door mét een bijpassende legging zonder vieze knieën of gaten.

Quapi winterkleding 2016

Quapi wintercollectie 2016

We mochten voor deze review een set uitkiezen en hebben voor de hoofdkleur blauw gekozen, omdat dit de nieuwe lievelingskleur is van dochterlief. De combinatie van het intens donkere navy met het lichtere blauw en groen met zalm oranje accenten maakt het een spannende combinatie. Ik hou ervan. Een echte eye catcher voor meiden die durven de aandacht te trekken. En dat durft die van mij uitstekend. Een vergelijkbare kleding set heb je overigens ook in wat rustigere tinten. De stoffen zijn fijn, zacht en lekker warm. De legging is mooi aansluitend, wat ik altijd erg belangrijk vind. Een legging moet tenslotte strak zitten. Ook als je slanke beentjes hebt.

 

quapi jeans

quapi winter 2017

 

Heel mooi vinden we deze blazer die een subtiele glitter heeft, wat het net wat spannender maakt dan gewoon een navy kleur. Het embleem met de tekst die bij het shirt voorop staat, komt achterop de blazer terug. “Happy Quapi girls are the prettiest”. En deze slogan is heel treffend voor de collectie van Quapi Kidswear. Want welk meisje voelt zich nu niet mooi en blij in zo’n geweldige outfit? De blazer is hier gecombineerd met een Quapi spijkerbroekje met een mooie wassing.

 

Onze mening over Quapi Kidswear

Ik heb met een paar merken dat het altijd goed is en zit. Deze merken hangen elke seizoen in mijn dochter’s kast. Quapi Kidswear heeft zeker een plekje in die kast verdiend. Als dochterlief niet al te hard groeit de komende jaren, want de maatvoering stopt bij 152, dan zal Quapi hierin standaard elk seizoen te vinden zijn.

Tip: twijfel je over de maat omdat je dochter net tussen 2 maten in zit, neem dan liever een maat groter. De kleding van Quapi voor meisjes valt redelijk smal.

 

De leuke blauwe laarzen op de foto zijn van Le Chic. Die passen er zo mooi bij, want net als in de blazer zit ook in de laarsjes een mooie glitter.

Deze geweldige outfits en andere Quapi meisjeskleding van deze winter shop je o.a. bij Kixx-Online.

 

Fotografie: Wen's Fotografie

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 2

 1. Volgmama

  okt 07, 2016 at 08:46

  Wat een mooie foto's. Staat haar prachtig!  1. Esmée

   okt 07, 2016 at 09:02

   Dank je wel! Ja leuk hè. We zijn allebei ook helemaal weg van de outfit.This thread has been closed from taking new comments.