Winter modetrend: Black & White

Winter modetrend: Black & White

Een modetrend voor meisjes deze winter is kleding met het thema black & white. Veel merken hebben het zwart met wit gecombineerd en in hun collectie verwerkt. Een paar merken licht ik hier uit, zoals GSUS, NoNo, Indian Blue Jeans en LoFff. 4 totaal verschillende merken met een geheel eigen stijl, die alle vier op hun eigen wijze vorm hebben gegeven aan het black & white thema.

 

4 meisjesmerken in zwart/wit

GSUS

Marisa draagt hier een heel gave outfit met een zwarte broek met kusjes in XX-jes en mondjes. De combinatie met het shirt met de monden en een cool jacket in zwart/wit is de ultieme outfit in dit thema. Marisa was erg gecharmeerd van deze outfit. Die gaan we binnenkort zeker aanschaffen. De outfit combineerden we met een stoere nubuck laars van Giga Shoes met gespen.

GSUS zwart/wit outfitGSUS black and white

 

LoFff

Een schitterend merk voor meisje-meisjes is LoFff. Die zijn een kei in het ontwerpen van te gekke jurken in diverse kleurstellingen en prints, maar de laatste jaren laat LoFff zien dat ze ook heel goed zijn in het ontwerpen van kleding voor de wat stoerdere meisjes. Deze outfit bestaat uit een kort broekje met steekzakken van een soepel vallend en zachte stof, een diepzwarte longsleeve met zwarte hartjes met glittertje, een wit bontgiletje en een zilveren legging. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om hieronder een maillot te dragen met bijvoorbeeld witte sterren, hartjes of strepen om het thema tot in de puntjes uit te voeren. De boots zijn van Red-Rag en echt te gek!

LoFff zwart/witte outfitLoFff winteroutfit

NoNo

Leuk! Lekker eigenwijs, dus echt NoNo is deze outfit! Een ontzettend leuke lange zwart/witte rok met flinke split aan de voorzijde hebben we gecombineerd met een zwart shirt met het kopje van een wasbeertje inclusief haartjes… dat wordt de hele dag jezelf aaien. Eronder draagt Marisa een legging met leatherlook randje aan de zijkant. De kleding is van een mooie zachte stof gemaakt. Heerlijk! De stoere boots van Red-Rag staan er zó leuk onder.

NONO winteroutfit zwart/witNoNo rok met shirt zwart/wit

 

Indian Blue Jeans

Indian Blue Jeans heeft veel zwart/witte kleding in haar collectie die we hier hadden kunnen tonen, want het merk is per definitie voor stoere rebelse meiden en zwart hoort daar uiteraard bij. Wij hebben hier gekozen voor een sweatjurk met rits met de tekst Love Rock en hieronder draagt Marisa een strakke glanzende winterlegging. Je gaat er spontaan van rocken ;-)

Indian Blue Jeans zwart/witIndian Blue Jeans winterjurk

 

Je kunt het meeste van deze kleding shoppen bij de webshop Kinderkleding Tekoop. Selecteer alleen nog even de juiste maat.

Welk merk vind jij het leukste? Wat zou jouw dochter het leukst staan? Laat het me weten!

Foto's zijn van Wen's Fotografie.

De hal - het ondergeschoven kindje van ons huis

De hal - het ondergeschoven kindje…

Er zijn een paar ruimtes in ons huis waar ik wel eens de bezem doorheen wil halen. Een daarvan is de hal. De bedoeling was ooit goed, maar…

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 2

  1. Charlotte

    nov 07, 2016 at 09:32

    Ik vind zwart wit erg leuk bij grotere meiden, maar voor mijn peuter kies ik toch liever iets met meer kleur :-) Voor mezelf vind ik zwart wit trouwens ook erg leuk!  2. Karen

    nov 08, 2016 at 10:07

    Kanjer Marisa!This thread has been closed from taking new comments.