Wild kinderkleding: lief en schattig

Wild kinderkleding: lief en schattig

Ken je Wild, het Nederlandse kinderkledingmerk? Natuurlijk ken je Wild! Geweldige jurkjes, tuniekjes, shirtjes en rokjes met all-over prints van de natuur. Planten, bloemen en dieren, prachtig afgebeeld op kinderkleding voor meisjes én jongens. Want Wild haalt graag de natuur dichter naar kinderen toe en laat ze zo stralen.

Ik had een aller schattigst jurkje met konijntje voor Julia, mijn buurmeisje, in gedachten. En toen we het hier thuis ontvingen, zodat ik het jurkje eerst nog even van dichtbij kon bekijken en voelen, dacht dochterlief van 8 dat het een t-shirt was voor haar. Ze was er direct weg van. En dat terwijl ik dacht dat ze een konijntje op een shirt of jurkje inmiddels kinderachtig zou vinden. Hoe dom kan je als moeder zijn dan! Ook grotere meisjes vinden de prints van Wild dus gewoon nog mooi en cool om te dragen. Wild kleding is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m 158/164.

 

Wild = kunst

Alles wat goed is, wordt gekopieerd. Zo ook de kleding van Wild. Persoonlijk vind ik het een teken van zwakte om andermans kunstwerken te kopiëren. In de kunstwereld noemen ze het gewoon stelen of plagiaat, maar in de kledingindustrie wordt het inspiratie genoemd of kopiëren. Hoewel we ons allemaal misschien wel eens een geïnspireerd jurkje gekocht hebben voor een 3e van de prijs van het origineel komen dat soort merken niet op Website4Mama. Dat is een bewuste keuze. Ik kan niet van een jurkje van 10 euro zeggen hoe geweldig mooie kwaliteit het heeft en dat het na 5x wassen nog steeds zo mooi van kleur blijft en even zacht aanvoelt. Dat durf ik van een jurkje van Wild wel te beweren.

Dit jurkje is ultrazacht, soepel en prachtig van kleur. Het is gemaakt van 100% biologisch katoen en er hebben gegarandeerd geen kinderhandjes geholpen in het productieproces, dat volledig in Europa plaatsvindt. Omdat de natuur de grote inspiratiebron is voor Wild wordt de kleding met de grootste respect voor mens en milieu gemaakt. Ze hebben dan ook het oekotex-label weten te behalen. Je koopt dit jurkje van Wild voor 44,95 een tuniekje is iets goedkoper.

Wild zomercollectie meisjesWild jurkje met konijntje

 

De zomercollectie van Wild

Of je nu een shirtje met rokje, een tuniekje of jurkje als hierboven neemt de prints erop zijn allemaal even prachtig. Ga maar eens kijken naar al dat leuks. Mijn persoonlijke favoriet is die met de waterlelie. Julia’s favoriet was deze met het konijntje. Met een klein beetje fantasie zie je het konijntje zo over het jurkje heen hupsen. Zo levensecht. De mama van Julia was zo dolenthousiast over de kwaliteit van Wild dat ze voor haar andere dochter het jurkje kocht met het paard erop. Binnenkort hupsen en galopperen konijntje en paardje samen buiten in het zonnetje.

jurkje wild met ponywild tshirtwild jurkje met waterlelie

 

Ook Wild schoenen

Wild heeft sinds 2013 ook leren schoenen en laarsjes met prachtige prints, passend bij hun collectie op dat moment. Hoe schattig om dezelfde konijntjes op je sneakers terug te vinden of het paardje op je laarsjes. De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 25 t/m 35 en je koopt ze voor een prijs van 99,95.

Wild laarsjes met ponyWild sneakers konijntjes

Bij de webshop van Wild kun je de kleding aanschaffen. De schoenen zijn bij o.a. Omoda te koop

Lees ook: meer over kindermode en kijk hier voor leuke shops met kindermode

De leuke foto’s zijn gemaakt door Wen’s Fotografie

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.