);

Wie jarig is trakteert

Wie jarig is trakteert

Ik ben 50 geworden vandaag 2 april. Ik schrik er nog altijd zelf van als ik het zeg. Ik ben nu officieel oud. Toch? Nou moet jij natuurlijk heel hard roepen: “welnee Esmée, dat is helemaal niet oud en je bent zo oud als dat je je voelt”. Nou, dat is de laatste tijd best oud kan ik je vertellen wink. Ik kom steeds strammer m’n bed uit. Vooral omdat ik, waarschijnlijk net als jij, maar weinig beweging heb de laatste paar weken.

Maar goed, het is wel een mijlpaal: 50. Een leeftijd die ik niet zonder meer voorbij wilde laten gaan. En ik hou van trakteren en mensen blij maken. Vandaar dat ik wat leuke merken heb weten te strikken die een fijn product weggeven, zodat ik er een winactie mee kan doen. Hoe lief is dat!

De ene keer zal de winactie plaatsvinden op Facebook. De andere keer op Instagram. Het is handig om beide accounts te volgen, wil je de acties niet missen. Klik HIER voor Facebook en klik HIER voor Instagram. Wil je niks missen? Zet dan de meldingen aan via een post van website4mama. Ga daarvoor naar de rechterbovenhoek bij de … (3 puntjes) en kies daar voor «meldingen voor dit bericht inschakelen». Zo mis je geen winactie.

 

Dit zijn de winacties van komende week:

Hyalu B5 serum winactie

Hyalu B5 Serum van La Roche Posay

Ben je onder de 30, dan mag je niet meedoen met deze actie wink Nee serieus, want dit is een serum waar je pas echt profijt van hebt met een iets oudere huid. Ik ontving lange tijd geleden een sample en sindsdien ben ik hooked. Er zit altijd een flesje Hyalu B5 Serum in mijn toilettas, ik kan niet meer zonder. Het maakt mijn huid gladder en ik zie de rimpels echt vervagen. En nou mag ik een flesje weggeven aan een trouwe volger die het goed kan gebruiken. Dussss…. Stay tuned!

Oh ja, dit serum koop je rond de 35 euro voor een flesje van 30 ml.

Lees hier: review van Hyalu B5 Serum

En de winnaar van dit fijne serum is geworden: Gre Engeland. Gefeliciteerd Gre. Stuur je mij even een mailtje met je adresgegevens naar info@website4mama.nl?

 

Goodbye Stress verwenpakket Kneipp winactie

Kneipp anti-stress verwenpakket

Nog zo’n fijn merk Kneipp. Ik douche en lig regelmatig in bad met Kneipp. En deze Goodbye Stress verwenset komt vooral in deze stressvolle tijd erg van pas.

Effectieve verfrissing

Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect. Hello positive energy!

Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.

Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een
boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De te winnen verwenset bevat:

  • Badolie Goodbye Stress  €9,99
  • Douche Goodbye Stress €6,99
  • Douche foam Goodbye Stress €8,49
  • Geurkaars Goodbye Stress €7,99
  • Thee Goodbye Stress €4,99

 

Daar word je toch blij van!?

De winnaar van het Kneipp Goodbye Stress pakket is geworden: Marieke Flikweert-van Groningen. Gefeliciteerd Marieke! Stuur je mij even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

 

Kaya Sieraden shoptegoed winactie

Shoptegoed van Kaya Sieraden

Van Kaya Sieraden mag ik 40 euro shoptegoed weggeven. Altijd al een mooi sieraad gewild voor Moederdag met de namen van je kindertjes bijvoorbeeld? Nu is je kans! Ze hebben bij Kaya Sieraden zulke leuke en mooie dingen voor mama's (en oma's en papa's en kindjes). Dat wordt echt nog moeilijk kiezen!

Kijk maar eens hier voor een prachtig mamasieraad

Deze actie vindt momenteel plaats op Facebook en Instagram

De winnaar van het shoptegoed is: Sandra Roovers. Gefeliciteerd Sandra! Stuur je mij even een mailtje naar info@website4mama.nl?

 

Boek Luiaard is jarig winactie

Kinderboek van de Vier windstreken: de verjaardag van de Luiaard

Ook aan de kindjes is gedacht. Er kan een prachtig boek gewonnen worden van Uitgeverij de Vier Windstreken: de verjaardag van de Luiaard. Het boek is geschikt voor kindjes vanaf 4 jaar. Heerlijk om voor te lezen en natuurlijk een geweldig cadeautje voor kleine jarige jobjes.

Thema’s: vriendschap, jarig zijn, je verplaatsen in een ander

De luiaard is jarig!
Alle dieren komen bij hem op bezoek om het te vieren.
Maar wat is jarig zijn eigenlijk?
En hoe verras je iemand die het liefste de hele dag slaapt?

Het boek kost 14,95 en is hier te koop

De winnaar van het boek: De verjaardag van de Luiaard is geworden: Wietske van der Stelt-Zijlstra. Gefeliciteerd Wietske!  Stuur je mij even een mailtje naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

leuke winactie

Crazy Aaron’s Thinking Putty Glows van Kauwsieraden & meer

Wat is het? Een nachtlampje? Kneedbaar spul dat licht geeft in het donker? Ja, dat allemaal dus eigenlijk. Hoe cool!

De Crazy Aaron’s Thinking Putty Glows komen ‘s nachts tot leven in hypnotiserende kleuren die uren gloeien. Stel ze bloot aan fel licht om te zorgen dat ze opladen. Crazy Aaron’s thinking putty droogt niet uit, is geurloos en laat geen afdrukken achter. Daarnaast is de putty vrij van giftige stoffen en voldoet hij wereldwijd aan de speelgoed veiligheidswetgeving.

Je koopt het voor 14,95 bij Kauwsieraden & meer en wij mogen 1 exemplaar weggeven!

De winnaar van deze leuke prijs is geworden: Judith Rotmans. Gefeliciteerd Judith! Stuur je mij even een mailtje op info@website4mama.nl met je adresgegevens?

verrassingspakket verjaardag

Een kei leuk verrassingspakket

Verrassing! Ga jij voor het verrassingspakket? Ik stel voor de gelukkige winnaar zelf een prachtig pakket samen met van alles en nogwat. Enige wat ik ervoor terugwil is een leuke foto als je het ontvangen hebt. Nee, ik zeg niet wat er in het pakket zit, maar het zal de moeite waard zijn.

De 1e winnaar van het verrassingspakket is geworden: Nadine en Erik Verkooyen-beekers. Gefeliciteerd! Stuur je mij even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

En het 2e verrassingspakket gaat naar: Filiz Damian. Gefeliciteerd! Stuur jij mij ook even een mailtje?

 

Wat een mooie prijzen! En jij kan ze winnen. Hou dus vooral de social media kanalen in de gaten de komende week! Leuk als je laat weten wat jij graag zou willen winnen.

XX

Esmée

 

 

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.