Voor mijn Valentijn

Voor mijn Valentijn

Valentijnsdag, het is bijna zover. Ik kan me herinneren dat ik ooit, in een ver verleden, ik was een jaar of 21, een Valentijnskaart ontving. Anoniem, zoals het hoort. Geen idee van wie ik die kreeg en het is nog altijd een mysterie. Eigenlijk is het krijgen van een anoniem kaartje of bloemetje het ultieme Valentijnscadeau voor als je vrijgezel bent, maar Valentijnsdag en een cadeautje die dag om je liefde te tonen blijft ook daarna bij een relatie natuurlijk heel leuk. Wat mij betreft is het de spontaniteit die telt. Een cadeautje, kaartje of bloemetje wanneer je het eigenlijk niet verwacht.

Ik heb de leukste Valentijnscadeaus voor je opgezocht. Valentijnscadeaus om te krijgen en te geven. Cadeautjes die ik graag zelf zou krijgen (hint) of zou kiezen. En een leuk Valentijnscadeautje hoeft helemaal niet duur te zijn, kijk maar.

 

Leuke Valentijnskaarten

Zoals ik net al zei, is het krijgen of geven van een Valentijnskaart het ultieme Valentijnscadeautje. Je kunt 'm natuurlijk anoniem versturen of geven bij een iets groter cadeau. Hou jij ook zo van mail?

 

Valentijnskaarten

Bovenin: De Valentijnskaart met Wanted for stealing my heart vind ik helemaal leuk. Ik spotte deze kaart bij de webshop Madame La Poule, waar ik ook de ultieme kaart vond voor de chocolade liefhebber. De kaart ernaast komt van de shop Sooohappy en is van de Amerikaanse ontwerper Chris Uphues.

Onderin: Ik hou van mooie tekstkaarten en Jij bent leuk mag ik je houden? is er zo eentje. De kaart is afkomstig van de webshop By-Noth. De roze valentijnskaart met knipogende oogjes komt van de kaartenshop kaartjeposten.nl winkwink en als het dan uiteindelijk allemaal gelukt is, je hebt de liefde van je leven gevonden en je wilt het officieel maken, dan kun je bij Studio Koekepeer een prachtig op maat gemaakt trouwkaartje uitzoeken. wink

 

Een sieraad als Valentijnscadeau

Een sieraad is te gek om te krijgen, maar net zo leuk om te geven. Heb je een man, die niet afwijzend staat tegenover het dragen van een sieraad, dan zou je eens kunnen kijken bij By-Sas voor een handmade mannensieraad met edelstenen en leer. Ik vind ze heel stoer en mooi.

Valentijnscadeau mannensieraad

 

Gewoon leuk…

Gewoon een leuk kleinigheidje. Om te laten zien dat je aan je geliefde denkt. Ik struinde wat van mijn favoriete webshops af op zoek naar wat leuks en dit is wat ik vond:

Leuke Valentijnscadeaus

  1. Bij By-Noth vond ik dit leuke rubberen armbandje met Let Love Rule. Je koopt het voor slechts €3,50
  2. Weer die leuke tekst, maar nu op een massief houten tegel van Zoedt. Ik vond de houten tegel bij de webshop Zizi & Mala. Leuk toch? Je koopt het blokje hout met tekst voor €7,95.
  3. Deze sleutelhanger vond ik bij By-Noth voor €5,95. Zegt alles toch?
  4. Bij diezelfde shop vond ik ook deze mok. Beide van het merk Zusss. De mok koop je voor €8,95
  5. Deze lekkere liefdesthee, hét ultieme cadeautje voor een theeliefhebster, vond ik bij Mevrouw Schaap, waar je nog veel meer smaken vindt. Deze With Love Tea kost €6,90
  6. Leuk! Dit iPhone hoesje vond ik ook weer bij By-Noth. Het kost €11,95. Een te gek Valentijnscadeautje.

 

Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven voor Valentijnsdag met deze mooie en soms komische kleine cadeautjes uit het hart.

Fijne Valentijnsdag! heart

 

Uitgelichte foto is van Shutterstock

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.