);

Vloggen met de Vtech Kidizoom Action Cam

Vloggen met de Vtech Kidizoom Action Cam

Mijn 9-jarige dochter Marisa heeft een carrière voor ogen als YouTuber/Vlogger. Ze is absoluut niet cameraschuw en kletst heerlijk de filmpjes aan elkaar die we samen maken als we bijvoorbeeld speelgoed reviewen. Dus toen we het aanbod kregen om de nieuwe 180° Kidizoom action cam van V-tech te testen werd er héél enthousiast gereageerd. Er werden direct plannen gemaakt om met papa te gaan mountainbiken in het bos en diverse pretparken te bezoeken waar ze de actie camera zou gebruiken.

Helaas was de camera niet op tijd om mee op vakantie te nemen, maar bij terugkomst lag hij bij de buurvrouw. Gelijk uitpakken maar. En wat verrassend… de action cam wordt heel compleet geleverd met een: steun voor op de fiets, een polsarmband, steuntje voor op helm of skateboard en een USB kabeltje.

 

Wat kun je met een Vtech Kidizoom Action Cam?

Je kunt er allereerst mee filmen en het maakt foto’s, wat logisch is. Maar je kunt er ook slow-motion filmpjes en versneld afgespeelde filmpjes mee maken, heel grappig. Ook kun je er 3 spelletjes op spelen: spokenjacht, éénwielerrace en schatduiken. De bijgeleverde behuizing is waterdicht, dus meenemen het zwembad in moet lukken. We hebben het getest en inderdaad….waterdicht. De Kidizoom action cam past op alle universele accessoires zoals een driepoot, een “harnas” en een selfiestick.

De Kidizoom Action Cam heeft een 1,8 inch LCD schermpje zodat je kunt zien wat je filmt. Door de 180 graden draaibare lens kun je die dus ook makkelijk op jezelf richten en vlogs maken. Het heeft 128 MB geheugen en is uit te breiden tot 32 GB met een SD-kaart. Dat hebben wij dan ook gelijk gedaan, want 128 MB is natuurlijk niks. 3 filmpjes en je camera is vol.

Marisa maakte dit filmpje bij attractiepark Toverland

 

Dit filmpje maakte Marisa bij pretpark Julianatoren

 

En dit filmpje tijdens de MTB-rit door het bos met papa… een nogal bumpy ride.

 

Wat vinden wij van deze Action camera?

Om te vloggen en om actiefilms te maken, is de Kidizoom Action Cam van Vtech heel geschikt, hoewel de rit door het bos met de camera op het stuur wel een “bumpy ride” is zoals je kunt zien. Voor filmpjes van verder weg maakt de action cam minder mooie opnames. Het is echt voor vloggen en filmpjes dichtbij. Foto’s kun je er beter niet mee maken. Die zijn echt te onscherp en bij niet ideale lichtomstandigheden gewoonweg wazig. Ondanks dat minpuntje vind ik het een aanrader, want je moet deze camera ook niet kopen voor de kleine fotograaf, maar voor de kleine vlogger in spé die van actie houdt.

De adviesprijs van €59,95 is een prima prijs voor een prachtig stuk speelgoed dat echt heel compleet geleverd wordt. Het is in alle opzichten kidsproof gemaakt en ze kunnen er gelijk heel intuïtief mee aan de gang. Laat dat maar aan de kids van tegenwoordig over. Voor onze dochter Marisa is het een leuk begin van een carrière. wink Zo kan ze een beetje oefenen en hoeven we niet bang te zijn dat de camera valt of op een andere manier beschadigd wordt.

Let op! Via deze link extra goedkoop verkrijgbaar !!!.

 

Tips voor een avontuurlijke vakantie in de natuur

Tips voor een avontuurlijke vakantie…

Wanneer je denkt aan een avontuurlijke vakantie in de natuur, dan denk je misschien aan een jungletocht in Zuid-Amerika of een safari in Afrika.…

10 tips voor het ontwerpen van een kindvriendelijke badkamer

10 tips voor het ontwerpen van…

Als je een nieuwe badkamer ontwerpt of laat ontwerpen, is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften van alle gezinsleden. Het…

De perfecte badkamer voor gezinnen met jonge kinderen

De perfecte badkamer voor gezinnen…

Badkamers zijn vaak een drukke plek in het huis. Vooral ’s ochtends en ’s avonds als je jonge kinderen hebt. Je wilt dat alles in de badkamer…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.