);

Is de Video van Sint wel wat voor ons?

Is de Video van Sint wel wat voor ons?

Sjonge jonge, het is me toch wat dit jaar met alle activiteiten buiten de deur. Een mens zou er nog treurig van worden van alles wat wordt geannuleerd. De pepernoten zijn er wel, daar ligt het niet aan. Zakken vol met pepernoten liggen als vanouds na de zomervakantie weer keurig in de schappen. Nee, het is de Corona tuthola die roet in het eten gooit met alle feestelijkheden. Géén Sint Maarten, géén intocht van Sinterklaas en nergens meer de beste man in het eggie zien en een bibberig handje geven. Grmpf. Gelukkig kun je wél een persoonlijke boodschap van De Goedheilig Man thuis opgestuurd krijgen voor je hele familie! Fijoeh, dat kan gelukkig wél in deze gekke tijd en hoe bijzonder is het als de beste man een persoonlijke video boodschap heeft voor jullie. 

 

Is de Video van Sint wel wat voor ons?

Om eerlijk te zijn was ik een klein beetje huiverig voor de Video van Sint, want op De Nederlandse Man na, heeft iedereen hier in huis een Turkse naam. Ga die maar eens goed uitspreken met je Spaanse accent... Daar komt bij dat ik al jaren zonder blikken of blozen vertel dat mama altijd Turks praat met de beste man, want Sinterklaas komt immers oorspronkelijk uit Turkije. Jaja, dat is echt waar. Dan kun je het natuurlijk niet maken om je kind als 'Karduluh' door het leven te laten gaan door de man die alles weet. Gelukkig kun je de fonetische uitspraak van elke naam intoetsen. Dat trekt me over de streep. Kom maar op met die video Sint! 

 

Een niet standaard-naam in Video van Sint

Het duurt met een niet-standaard naam wel langer om je film thuis te krijgen i.p.v. de volgende dag, maar hey, dat is het zeker waard! Zelfs met een tweede keer opnieuw beginnen (omdat ik tussendoor een foto nam en niets had opgeslagen), was ik in in nog geen 15 minuten klaar. Ik was verrast hoe makkelijk het ging en kan het je zeker aanraden. Haal die chocoladepepernootjes maar uit de kast om lekker in Sinterklaasstemming te komen wanneer je kroost er niet bij is en verras je gezin vervolgens met een film van Sinterklaas. Jeetje, ik ben razend enthousiast, merken jullie het?!  

video van Sinterklaas

 

Hoe maak je een Video van Sint?

Je kunt kiezen uit 3 opties voor de gepersonaliseerde film:

 • Optie 1: Kies voor de download, dan betaal je €14,95 (De download is binnen een uur in je inbox)
 • Optie 2: Kies voor de dvd, dan betaal je ook €14,95
 • Optie 3: Kies voor het complete pakket, dan krijg je de dvd thuis gestuurd en de download. Voor €19,95 krijg je daarnaast vele extra’s t.w.v €11,95 gratis. 

 

Als je kiest voor de basisvideo, krijg je de dvd of download van ongeveer 12 minuten met 6 onderwerpen en foto's die je upload. Ontzettend leuk natuurlijk, maar zeg nou zelf, hoe bijzonder is het als je het pakket nóg persoonlijker kunt maken? 

Dan kies je heel simpel voor het complete pakket met de extra's. De extra's bestaan uit per kind een gratis verjaardagsvideo in je mailbox. Het mailtje snoozen tot 1 dag voor de verjaardag en je hebt er geen omkijken naar. Ik heb stiekem al de felicitaties voor De Dochter gekeken en werd er zelf ook blij van. Ook krijg je een ansichtkaart uit Spanje, hoe stoer is dat? Die connecties van moeders werpen zo hun vruchten af. Zie je het verbaasde snoetje van je kind al voor je? Ik heb nu al voorpret. Jammer dat de eerste verjaardag hier in huis nog even duurt, maar voor Pakjesavond hoeven we gelukkig niet meer zo lang te wachten.

Een video voor 1 kind is bij de prijs inbegrepen. Voor elk extra persoon kost het  €3,95 met een maximum van 8 toe te voegen personen. Je kunt natuurlijk ook papa en/of mama, of opa en/of oma toevoegen. Haha, zie je de verbaasde blik van papa al wanneer zijn foto in beeld komt en hij een compliment of tip krijgt?! Het zijn standaard dingen waar je uit kunt kiezen, maar het wordt ontzettend persoonlijk wanneer Sinterklaas je feliciteert met je zwemdiploma, of dat je al helemaal zelf naar de grote mensen wc gaat.

Ook kun je kiezen uit diverse hobby's of een opvoedtip meegeven. 

Zo heb ik voor iedereen een mooi compliment uitgekozen die past bij mijn kind en als tip aan iedereen gegeven dat ze beter moeten opruimen. Iedereen dezelfde tip, want manmanman, wat maken ze er een bende van hier in huis. Het is mij een doorn in het oog die zooi elke dag en gelukkig weet ik me straks gesterkt door Sint Nicolaas, jaaaa! Ahahahha, zo veel voorpret, dat zou verboden moeten worden! Al die koters die voortaan, of ten minste  die ene dag, al het speelgoed opruimen? Gniffel, ik ben nu al zin in om hun reacties te zien! De Man en moi krijgen ook een terechte opvoedtip. 

Je kunt tegenwoordig ook niets meer ongezien doen. De Goedheiligman weet écht alles.

Als je de video gebruikt als startsein voor pakjesavond, kun je Sint laten afsluiten met de boodschap waar de pakjes verstopt liggen. Nice touch, kon ik wel waarderen deze afsluiter. Je krijgt diverse opties om uit te kiezen, er staat vast wel iets van je gading bij. Alles ingevuld? Jouw persoonlijk videoboodschap is klaar. Binnen een uur in je inbox. Nu nog die intocht en dan aftellen naar Pakjesavond. Laat Sinterklaas maar komen. Geheime locatie of niet, Pakjesavond wordt waanzinnig. Moeders is er helemaal klaar voor!

Ook zo enthousiast? Ga naar Video van Sint

 

De Video van Sint winnen?

We mogen 3 volgers blij maken met een Video van Sinterklaas. Dit is hoe je kans maakt. 

 

De winnaars zijn:

 • Les Schlepers
 • Stephanie de Roos
 • Erica Hes

 

Sturen de winnaars even een mail naar info@website4mama.nl?

 

Meer blogs van Melek:

Hét boek - hij ligt er al!

Hét boek - hij ligt er al!

Er wordt al dagen gestreden door de 3 kinders in huis om Het Boek. Als religieuze lezer zou je wellicht kunnen denken dat Het Boek waarnaar…

De erfenis van een kinderkamp. En bedankt!

De erfenis van een kinderkamp.…

Na het kamp is K3 (kind nummer 3) vol verhalen. De pyjama disco was een grote hit. Meneer is er vol van! Ook de kok heeft goed gekookt volgens…

Afscheid van de kleuterklas

Afscheid van de kleuterklas

Die laatste paar weken voor de zomervakantie zijn net wat vermoeiender dan de rest van het schooljaar. Er moet natuurlijk nog van alles gedaan…

Hoe spreek je haar naam eigenlijk uit? Meylek dus! Melek heeft samen met Wouter 3 dotjes van eigenwijze kinderen. De oudste en enige dochter is van 2014, rap volgde meneer in 2015 en in 2017 kregen ze hun jongste boef. Naast Neerlandica en blogger voor o.a. De Tuinschuur, is Melek ook eigenaar van het huiskamerrestaurant De Groene Smulpaap. Ze kookt en eet graag lekkere dingen, recenseert, moestuiniert, betwetert, reist, bemoedert en speelt óók nog eens improvisatietoneel. Met haar scherpe blik observeert en schrijft ze verhalen over en met haar kroost. Ze is begonnen met naailessen, dus wie weet rolt er nog eens een broekje uit de oven in plaats van taart!  

 

Reacties 3

 1. Marian B

  okt 30, 2020 at 04:14

  Vorig jaar hebben wij kennis gemaakt met Video van Sint. Het was zeker geslaagd, de kinderen waren echt verrast. Nu het Sinterklaasfeest dit jaar allemaal wat soberder moet zou een Video van Sint pakjesavond zeker meer kleur en glans geven. Ik ga duimen, want de kinderen verdienen het! 2. marlies mols

  nov 02, 2020 at 09:48

  kleindochter lise en kleinzoon quinn gaan vast helemaal uit hun plaat als ik deze leuke video win 3. Ingrid L

  nov 02, 2020 at 11:57

  Wat leuk en wat veel mogelijkheden!!This thread has been closed from taking new comments.